Kaśka73 15.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No pełnia szczęścia komenty są!!!!! Tomek ja myślę że tak się u Ciebie musi objawiać przesilenie wiosenne:) "jeszcze będzie słonecznie, jeszcze będzie przepięknie...." z naszej ekipy to jeszcze tylko Afrodyta milczy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wiosna, wiosną a ja byłem! Tylko w paru innych miejscach "Przesilenie" może trochę też, ale matematyka jest nieubłagana. Jak można pozbyć się balastu trzydziestoletniego, to trzeba to zrobić i tyle. Nie mamy po sześćdziesiąt lat nie mieć sił i ochoty na powtórkę. Zresztą wiele rzeczy zmieniłbym kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.02.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 To zanim znikniesz to podaj maila na PW - tak w razie spotkania i imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.03.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No nareszcie! A tak a'propos macie ciągle te same nr telefonów, tak na wszelki wypadek pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.03.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Od gdzieś 8 lat niezmiennie ten sam, za dużo zabawy na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.03.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 To ja jakieś 11 lat ten sam, patrz jaka wierna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No to kamień z serca:D Zajrzyjcie do mnie, do koment, tam jest niezłe "ognisko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.03.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 No to kamień z serca:D Zajrzyjcie do mnie, do koment, tam jest niezłe "ognisko" Na szczęście to tylko budynki, coś co można zawsze odtworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 TMK, coś wspomniałeś, że zamierzasz robić meble w kuchni:jawdrop: Ty to jesteś zdolniacha ( małżonka też ) To pochwal się co planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.03.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) Gosia, inaczej. Jak zobaczyłem meble które kupiliśmy do salonu, a nie kosztowały 10zł, to.... Płyta 16mm, niestabilne, okleina kiepska. Zakładam tanią chińską płytę. Szafkę łazienkową robiłem z płyty kronopol 18mm, krawędzie robiłem na oklejarce 0,8mm (są jeszcze grubsze) i jakościowo bez porównania. Meble chce proste, korpusy sklecę od nowa lub część adoptuje z obecnych. Wszystkie fronty i uchwyty do wymiany. Na razie nie wiem czy fronty lakierowane czy nie. Obecnie to i tak pieśń przyszłości ps. a i tak największą miałem teraz w weekend radochę jak sam wymieniłem amortyzatory w aucie Jak to mówią, zawsze jest ten pierwszy raz Edytowane 7 Marca 2011 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.03.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jak to mówią, zawsze jest ten pierwszy raz Kiedyś musiał nastąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 08.03.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 TMK !!!!!!!Dagulkę poznałam tylko wirtualnie.Śledziłam jej dziennik ,gdy zaczęła się mojaprzygoda z Muratorem.To był kombajn wiedzy i służyła także pomocądla wszystkich.Pełna humoru.Dzięki niej poznałam wielu forumowiczównp Tomka 1950 bo był na jej fotkach.Skończyła budowę i zniknęła,ale osobiściejej nie znałam.Pozdrawiam Krysia G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.03.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 TMK - mas z rację z tymi meblami, wszystko w częściach można kupić, a Ty to nawet maszyny masz, to teraz zrobienie dla Ciebie - pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.03.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Taaa, jeszcze trochę i zamówienia z FM popłyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.03.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 TMK !!!!!!! Dagulkę poznałam tylko wirtualnie. Śledziłam jej dziennik ,gdy zaczęła się moja przygoda z Muratorem. To był kombajn wiedzy i służyła także pomocą dla wszystkich.Pełna humoru. i nic się nie zmieniło Daga jest na http://forum.budujemydom.pl tutejsze zmiany i "pomoc" paru starych forumowiczów doprowadziła do jej przeprowadzki. Ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.03.2011 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Taaa, jeszcze trochę i zamówienia z FM popłyną Niech popłyną oferty dobrze płatnej pracy na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.03.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Niech popłyną oferty dobrze płatnej pracy na początek Też bym się nie obraziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 15.03.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wracam do rzeczywistości wirtualnej Po 6 latach internetu z tpsa czas był na przedłużenie umowy, przedłużyć chcieli, ale z połową prędkości, którą miałem od 2 lat... Niby warunki techniczne nie pozwalały na więcej... Zrezygnowałem. Konkurencja za tę samą cenę dała net do 20Mb/s, teraz trzyma ok. 15Mb/s, upload podobnie 21 wiek załatwiony w godzinę i jeszcze dwie godzinki na poustawianie wszystkiego i pozarabianie paru kabli. Jaja jakieś Bójcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.03.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Bójcie się boimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 19.04.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Czy moge poprosic (i otrzymac:))namiary na ekipe ,ktora kladla u Was Dach?Jezeli byliscie z ich pracy zadowoleni oczywiscie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts