TMK 21.04.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Czy moge poprosic (i otrzymac:))namiary na ekipe ,ktora kladla u Was Dach?Jezeli byliscie z ich pracy zadowoleni oczywiscie..... wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 21.04.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by babeczka nie tuczyła, atmosfera miła była, by zajączek uśmiechnięty przyniósł radość w ten dzień święty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki.. Teraz głośno krzyczą , że wesołych świąt Wam życzą ...... http://systemc.pl/domek/2011/04/wielkanoc2011.gif Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.04.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT!http://i55.tinypic.com/13z8squ.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.04.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/4/d/4311.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 23.04.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://www.e-gify.pl/gify/okazjonalne/wielkanoc/wielkanoc1.gifNiech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do Was wszystkich przybędzie, niech jajeczka nie pękają jak bańki mydlane- tylko wtedy życzenia okażą się pospełniane;)Świąteczne Gajdeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.04.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zdrowych i Pogodnych Swiat Wielkanocnych!Smacznego swieconego jajka i mokrego Smigusa Dyngusazyczy ellaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ostatnio unikam komputera jak tylko mogę i są efekty Dziękuje za życzenia, już po fakcie mam nadzieję że Wam także udały się święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.05.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ooooo niedźwiedź obudził się z zimowego snu..................... a tu znowu zima Fajne początki skalniaka, czekam na zdjęcia iglaków Pozdrowienia dla Sylwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 03.05.2011 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Niedźwiedź w tym roku spędza znacznie więcej czasu na powietrzu niż przy komputerze To parę godzin fitnessu przy przerzuceniu 4 ton piachu, to ćwiczenia kręgosłupa przy przekopywaniu ziemi z piachem - samo zdrowie Krzaków i drzew kupiliśmy prawie 20 gatunków, zostało mi parę niezidentyfikowanych (demencja? ) i czekam na maila ze szkółki z nazwami. Szkoda, że znów trzeba czekać do wiosny, miałem dziś walczyć z szykowanie pod dużą rabatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.05.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 My też mieliśmy sadzić i niestety pogoda pokrzyżowała nam plany. Na dodatek walczymy z trawnikiem, na którym mamy sporo chwaściorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.05.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 No piękne rabaty, my też walczyliśmy dzisiaj cały dzień, łapki i kręgosłup bolą, oj bolą Ale za to miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.05.2011 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Bólów na szczęście nie ma, ale pracy było pod dostatkiem. W piątek przekopałem całą rabatę na szpadel, dzień później wywieźliśmy ok 40 taczek darni. Z powrotem parę taczek piachu, przekopać, przemieszać, rozgrabić i sadzić Patrzę na te nasze hektary i nie wiem kiedy nasz budżet wytrzyma zagospodarowanie całości... Studnia bez dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 To czekam na zdjęcia fakt koszt tych wszystkich roślinek, to jakaś masakra. Dobrze, że trochę roślinek dostałam od koleżanki, dzięki temu skalniak wygląda ( jak dla mnie ) ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.05.2011 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 To czekam na zdjęcia Przyjedziecie na kawę to pooglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.05.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 też zaglądam:) na skalniku masz jukę karolińską ona rośnie jak szalona od korzenia i jeśli nie chcesz z nią walczyć (a ma paskudne ostre liście) to trzeba ją już spacyfikować np. ogrodzić otoczakamiale kwitnie pięknie a to wiele rekompensuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.05.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 też zaglądam:) i dobrze Kawy nie zabraknie na skalniku masz jukę karolińską ona rośnie jak szalona od korzenia i jeśli nie chcesz z nią walczyć (a ma paskudne ostre liście) to trzeba ją już spacyfikować np. ogrodzić otoczakami ale kwitnie pięknie a to wiele rekompensuje Mam takie cudo co się zwie rękawice antyprzecięciowe Nasza juka jest podwójna, ale na razie jej nie rozdzielam. Może na jesień jak się wszystko przyjmie. Miejsca na kolejne sadzonki mamy bardzo dużo. Przed płotem jeszcze 24 tony ziemi do rozłożenia, część pójdzie prawdopodobnie na jeszcze jeden skalniak. ale powoli, zaczynam mieć dosyć szpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 11.05.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 ja mam dość budowy wogóle ale co robić jak się chciało dom to się ma.... z juką to chodzi mi o to że zagłuszy inne roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.05.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dziękujemy za zaproszenie Tak jak i Wy mamy mnóstwoooooooooo roboty ale niech troszkę roślinki podrosną to jasne, że przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.05.2011 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Dziękujemy za zaproszenie Tak jak i Wy mamy mnóstwoooooooooo roboty ale niech troszkę roślinki podrosną to jasne, że przyjadę oj.... jakbym zapraszał na palenie trawy Daleko nie jesteśmy, przy kawce możemy posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts