Megana 13.05.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Palenie trawy, chyyy ciekawa propozycja, dużo jej masz hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.05.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Palenie trawy, chyyy ciekawa propozycja, dużo jej masz hehehe Było jakieś 1500m2, po rabatach trochę ubyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 20.10.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 copy&paste z resztki dziennika ------------------------------------ Nikt tu nie zaglądał, je też i dziennik odszedł w bliżej nieokreślonym kierunku Komentarze pozostały Żyjemy, mieszkamy sobie, planujemy kolejną budowę, bawimy kolejnego sierściatego domownika i tyle na teraz http://img163.imageshack.us/img163/286/mailgooglecom4371515437.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ale piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.10.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Fotka była zaraz po jego przyniesieniu, jeszcze prychał i bał się. Teraz kocie leży mi na brzuchu przed notkiem i patrzy co mruga na ekranie. Jak coś ciekawego, wskakuje na klawiaturę i pomaga pisać Żonka 8 lat zapierała się, że nie lubi kotów, a teraz małego prawie nie odstępuje jak wrócimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no właśnie troszkę się zdziwiłam że taka zmiana frontu (nasza kocica łapie kursor ma z tego dużą frajdę ja też ) odzywaj się częściej tak tu jakoś drętwo pozdrowienia dla babeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.10.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Małe adhd znów klepie w klawiaturę Kocie ma z 8 tygodni, albo śpi na nas, albo próbuje przekroczyć prędkość światła przy swoich wygłupach. Koniecznie muszę zmajstrować mu drapak, na razie ćwiczy i wychowuje córki Obie już mają pamiątki i naukę, że to kot wybiera czas na zabawę Co do odzywania... Ostatnie miesiące były dla nas ciężkie, w pracy też dużo się działo i tak naprawdę nikt nie siedział przed komputerem. Wystarczy 8 godzin przy służbowym, zresztą sama wiesz jak forum zmieniło się w tym roku... Dla mnie to już "obce" miejsce z paroma osobami, które lubię Maila mam zawsze aktualnego i jak coś pisz o każdej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.11.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Hej TMK, jaką nową budowę??? Kociak jest śliczny, kolorki ma przepiękne Pozdrowienia dla Całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.11.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) cześć Dom kiełkuje, jeszcze trochę wody upłynie zanim coś się ruszy, plan jest taki http://www.galeriadomow.pl/projekt,upb2191-dom-przy-niezapominajek-2,235.html Mały, na płycie fundamentowej, bardzo grubo ocieplony, może się uda... Jeszcze dużo decyzji i zmian przed nami. A tak wogóle... Kiedy nas odwiedzicie? Baaardzo zapraszamy, przerwa zdecydowanie zbyt długa ps. kocie rośnie jak na drożdżach, już jest prawie dwa razy większy niż na fotce Edytowane 11 Listopada 2011 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 TMK, ja cały czas czekałam na zaproszenie Ryski ( teraz jej kolej), mieliśmy się u nich spotkać, ale się nie doczekamy hehehehe A tak poważnie, właśnie wróciłam z sanatorium i się rozchorowałam, ledwo żyję i oddycham, leje mi się z nosa i łeb napier..... Jak się pozbieram trochę, to zorganizujemy sobie spotkanie, też chętnie bym z Wami posiedziała i pogadała :) Nie wspomnę o przepysznym cieście Sylwuni Jak tylko wyzdrowieję, to się umawiamy na spotkanie Dawaj świeże zdjęcie kociątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.11.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Kuruj się Gosiu i czekam na info kiedy będziemy mogli się u nas spotkać Kociakowi może jutro zrobię zdjęcie, na razie skrócik z badania nowo zalanego akwarium http://www.youtube.com/watch?v=LvsYKbkr4To Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 12.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Tomek, kotecek super:)Akwarium bomba. U mnie tez bedzie takie duze, jak wroce z IE.Z ta nowa budowa, mnie zastrzeliles.Zes sie rozchulal. Ale projekt super.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.11.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 (edytowane) Kocurkowi nakręcę lepszy film, jak akwa porządnie wystartuje. Teraz woda jeszcze mętna i pusto w nim, z 20 krewetek i 50szt neonków które ledwo widać. Ostatnie dwa tygodnie stało puste (pierwszy raz chyba od 10 lat) i kompletowałem zawartość. Z roślinami nadal lipa, a funduszy nie mam, może jutro na placu coś będzie. Budowa... obecny kredyt nas wykańcza pod każdym względem... Pomysłów mam parę, ale to nie do pisania na forum. Mam nadzieję, że uda się i za jakiś czas będziemy żyć spokojnie i bez "współpracy" z jakimkolwiek bankiem Projekt jest fajny, oczywiście do przeróbki, bez garażu w bryle, inna technologia (ma być max ekonomiczny) i z jeszcze większą praca własną. Teraz nie dam się zrobić za stan zero za 20 czy 30tys... IE - Internet explorer? Sorry, nie mogłem się powstrzymać Edytowane 12 Listopada 2011 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 TMK, patrzę i patrzę na to akwarium i kociaka wkoło chodzącego...... Czy on nie zapoluje na te rybki? Może na początku nie kupuj drogich rybek Projekt wygląda na mały domek, czy to znaczy, że dzieci oddajecie gdzieś i zamieszkacie sami Poważnie - podoba mi się projekt Wygląda na fajny ale jak pomyślę, że znowu bym musiała zpier... przy budowie, to odpada. Przypomnę Ci tylko, że twoja żona spitoliła sobie rączki ( ja też łokcie) i do dzisiaj nie mogę ich wyleczyć, a jeszcze tyle do zrobienia A teraz szybko się kuruję , warzę cytrynówkę i będziemy się umawiać na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.11.2011 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Jak zapoluje to będzie je musiał zastąpić i pływać z tymi co zostaną Śpi mi teraz na brzuchu ewidentnie przeszkadzając w pisania na klawiaturze. W dodatku co się obudzi, to 4litery przesuwa na komputer Dzieci będą miały pokoje, mniejsze, ale każda dostanie swój. Obecnie mają za dużo do bałaganienia Zapier... będę z przyjemnością, aby tylko z powrotem normalnie funkcjonować, a żonki nie planuje zatrudniać do kręcenia betonu. Zresztą dziś ma urodziny i jakbym śmiał tak jej źle życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Sylwia, życzymy Ci dużo szczęścia, zdrowia i spełnienia marzeń http://systemc.pl/domek/2011/11/IMG_0102D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 TMK, to jeszcze sprawdź, czy kocina potrafi pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 12.11.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 TMK, to jeszcze sprawdź, czy kocina potrafi pływać Nauczy się Dzisiaj jak byłem u kogoś odebrać neonki do akwa, mieli w domu dwa maine coon'y, rudy kocur i srebrno czarna kotka. Drapak wielopoziomowy z hamakami do samego sufitu. Patrzę na kota i pytam czy mogę go pogłaskać, a facet wrzuca mi 10kg sierści na ręce i mówi, że mogę się bawić ile chce Piękne kocury, dawno już nie miałem w łapkach takiego okazu Sylwia zapowiedziała, że kiedyś weźmiemy rosyjskiego Kocia mama się zrobiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ja też marzę o Maine Coonie, są piękne i nie agresywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.11.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Tomek, najlepsze zyczenia dla zony. a to za IE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts