TMK 03.12.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 artysta http://www.youtube.com/watch?v=8Op2da430Vc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 23.12.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wesołych, spokojnych i białych Świąthttp://img543.imageshack.us/img543/1439/witav.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.12.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT! http://i42.tinypic.com/iyo6r7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 31.12.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Dziękuje serdecznie za życzenia i zarazem... Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach, przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej szacie wchodzi się na najwspanialszy bal świata. Szampańskiej zabawy Sylwestrowej i szczęśliwego Nowego 2012 Roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.01.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ferie nastały. Chętni na zlot czarownic i czarowników ręką do góry! Trzeba korzystać z wolnego czasu, albo kolejny rok zleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Hej czarowniku ( czarodzieju ), jesteśmy za , chętnie się z Wami i nie tylko z Wami spotkamy Edytowane 19 Stycznia 2012 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 cześć to co gdzie się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.01.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Dobre pytanie Ilu jest chętnych? Sorry, że nie odzywałem się, mam trochę zamieszania z pracą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Megany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 My:)BeaWroc jeśli w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.01.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 pomóżcie z miejscem W pracy jestem odcięty od telefonu, służbowy na podglądzie, a komórka poza zasięgiem. Googlam już drugi dzień i nie widzę nic ciekawego. Znam ktoś z Was wygodną knajpkę? salka w znanej hamburgerowni niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 piramida lub spiż co z Ryską? odzywa się bo do mnie nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Spróbuję do Ryski jutro zadzwonić, a co z Sekamami? Może też się wybiorą? Co do miejsca, to nie mam pojęcia, nie bardzo znam jakieś miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 01.08.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 cześć, Wpadłem się przywitać i sprawdzić kto tu jeszcze zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 no cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 01.08.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Huuuurrra nie jestem sam W końcu miałem czas na uruchomienie mojego komputera i wrzuciłem z powrotem fotki domu na forum... Tak sobie siedzę od rana, na zmianę przeszukując internet pod kątem nowego projektu oraz walcząc z kretami w ogrodzie. Na razie wygrywają sprytne bestie Ale, co u Was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.08.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Cześć TMK i Sylwio Często o Was myślę i nie mogę się zebrać, żeby zadzwonić. Myślał, że w końcu się spotkamy, ale brak czasu mamy teraz straszny. Moja mama miała w niedzielę wylew, szpital, paraliż lewej strony i nie wiem jak się nazywam. Miło , że wpadłeś wreszcie na forum i się odezwałeś. To co budujecie następny dom? :) Z przyjemnością obejrzałam wszystkie zdjęcia Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.08.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Trzymam kciuki za zdrowie Twojej Mamy. Będzie dobrze! Nasza budowa... Chcę jeszcze zrobić podbitkę i obłożyć schody wewn., później dom idzie na sprzedaż. Oby to wszystko nie trwało zbyt długo, z cierpliwością u mnie jest różnie Zbieram różne informacje nt projektów, instalacji, pomysły etc. Drugi będzie inny, kompletnie. Raz że będzie część dla mojej mamy, dwa chcę dopiąć budowę pod wymagania domu pasywnego, lub prawie pasywnego - taki max "3 litrowy". W naszej pięknej rzeczywistości, zamiast dofinansowywać tego typu budowy, to każdy chce złoić z inwestora jak najwięcej... Zaczynając od projektu, przez płytę fundamentową, gwc, instalacje itd. Dobrze że z lekką praktyką budowlaną, wiem co można zrobić samemu, a co dopilnować, aby nie spartolili. Przy takim domu diabeł tkwi w szczegółach np styropianu na zewn. nie można kołkować, każde łączenie pianować. Dużo takich "szczególików" jest do zapamiętania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.08.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 TMK, co ja slysze!?Nowy dom, nowa budowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.08.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 TMK, co ja slysze!? Nowy dom, nowa budowa... Nie lubię bezczynności Wystarczy, że pracuje w cyferkach i algorytmach, to fizycznie trzeba trochę popracować na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts