ellaj 04.08.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Super! Tak sie wczoraj naczytalam o tych nowych budowach, ze az mi sie przysnilo, ze tez zaczynam budowac nowy dom. Matko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.08.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Najpierw się śni, później trzeba brać się za realizację snów Po pierwszym domu wymagania i założenia robią się bardziej precyzyjne, dlatego następny będzie inny. Czy się uda czy nie, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 05.08.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Znajac Ciebie - uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.08.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 W domu dziewczyny się śmieją, że za długo na 4 literach nie usiedzę Lubiłem okres budowy, organizację dostaw, ganianie i synchronizację ekip etc Czasami brakuje mi tego... Może dlatego, że na co dzień pracę mam umysłową, to i lepsza motywacja do pracy fizycznej w ramach odmóżdżenia Od pomysłu do realizacji minie trochę czasu, na razie chcę zrobić podbitkę i schody wewn. i można wystawiać naszą południową na sprzedaż. ps. UWAGA - "konkurs" z gwarantowaną nagrodą za pomoc w sprzedaży domu! Mówię bardzo poważnie, jak ktoś chce szczegóły na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.09.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Fotki projektu kuchni w dzienniku, jak zdążę będzie zrobiona zimą. Na razie przyjechała podbitka, od soboty zaczynam wspinaczkę oraz schody wewnętrzne. Będą obłożone 4cm bukiem, ale to po podbitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.09.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) to ja poproszę o bardzo szczegółowy opis + fotki prac będę miała od kogo odgapić a kuchnią to Ty mnie nie dołuj ja jeszcze 1 nie mam a Ty juz 2 planujesz:) Edytowane 5 Września 2012 przez Kaśka73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.09.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Kasia, fotki podbitki czy schodów? Do podbitki zabieram się jutro, najpierw malowanie raz z każdej strony. Jak przeschnie drugi od strony widocznej. Do cięcia mam dużą piłę stołową z prowadnicami, coś jak poniżej. Jednak nie wiem czy nie dokupić ukośnicy, aby były idealne kąty proste. Muszę ją jeszcze potestować Na razie przy jej pomocy zrobiłem zabudowę spiżarni i małżowina zachwycona http://img37.imageshack.us/img37/8323/pilarkastolowamodelnr52.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 no schody już mam więc relację z frontu robót o ładną podbitkę poproszę no nie jeszcze masz regały w spiżarni jak możesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.09.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Wkleisz w końcu zdjęcia? Jak sprzedaż domu? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.09.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Trzeba było wykorzystać materiał z budowy Miałem kilkanaście desek o grubości 3cm na strychu, suche, proste. Pociełem na listewki plus blaty z pełnej dechy, a żonka pomalowała całość na kolor biały. Wygląda dobrze, a sztywne jak skała. Teraz wystarczy "tylko" i co tydzień zbierać owoce i warzywa z ogrodu i zapełniać przysmakami na zimę a przy okazji - nasz tygrys w pełnych rozmiarach Skończył rok i zaczeły mu 4litery rosnąć, chyba już czas na przykrócenie żarełka http://img443.imageshack.us/img443/9021/kubaj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.09.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Wkleisz w końcu zdjęcia? Jak sprzedaż domu? Pozdrawiamy cześć Gosiu Jakie zdjęcia? Są w dzienniku fotki, ale które mam jeszcze wkleić? Sprzedaż.... Szukamy różnych alternatyw, ale to na pogawędkę przy kawie a nie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.09.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Masz fotę kawałka schowka http://img24.imageshack.us/img24/8766/schowekkz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Hej jak mama trochę do siebie dojdzie, to się spotkamy Nie zauważyłam, że masz dwa linki do dziennika też Regał wygląda super , ale przetwory jeszcze lepiej - mniamm Kot po prostu piękny ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.09.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Kocur prawie jak megana, najczęściej niedotykalski dla obcych osób Teraz waży ok 6kg i jest duuuży tj. wysoki i długi, jak jeszcze nabierze masy... to będę musiał zrobić jakiś pancerny drapak Ale na szczęście łowny, czasami jak jestem na ogrodzie wypuszczam go na trawę - w tym roku przyniósł na taras trzy krety, dwa młode szczury, dwie myszy i jedną nornicę Wszystkie nietknięte i dla nas Dziennik wykastrowałem z treści, zostały tam same fotki, a resztę będę wpisywał tutaj w komentarzach. ps.pozdrów Mamę i czekamy na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dziękuję pozdrowię i do umówienia na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.10.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 W dzienniku domek, a tutaj zwierz na okrasę http://img819.imageshack.us/img819/549/35492803.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.10.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Kotka jest BOSKA sam podbitkę robisz? No jak zwykle zdolniacha Projekt kuchni robiłeś w programie IKEA? Też ostatnio się troszkę pobawiłam, ale brak kasy niestety odkłada moje marzenia na dalszy plan, ale co się odwlecze, to nie uciecze , czyż nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.10.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Kuchnię robiłem w ALNO AG Kitchen Planner, prosty i przyjemny programik. Realizacja może za jakiś czas, na razie wyłącznie plany Podbitka...hmmm... ciężkie rusztowania warszawskie które sam składam, przy 8m wysokości wszystko kiwa się, wchodzenie nieprzyjemne, demontaż jeszcze bardziej. Jak widać na fotce siedziałem przy szczycie na jętkach i tak było jakoś bezpieczniej Jutro mam nadzieję koniec, została jedna strona. Później schody wewn do obłożenia, mam już powycinane stopnice, tylko muszę w końcu je jakoś zamontować. Zresztą przyjedziesz, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Kurcze, koniecznie musimy się spotkać Zapytaj Sylwię, czy upiecze to dobre ciasto, to zaraz znajdę czas Teraz trochę obowiązków, jeżdżę do mamy co sobotę, a w tą niedzielę jedziemy na grzyby Ostatnio moja córka przywiozła nam cała miskę grzybów, oj zabawy było z suszeniem, to teraz będzie powtórka z rozrywki grzybowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.10.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Przepraszam, może gdzieś pisałeś, ale nie znalazłam. Czy możesz dać namiar na fachowców od elewacji? Jeśli oczywiście są godni polecenia. Domek i zwierzaki przecudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts