MarlenitaS 24.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://wkurzonyblog.blox.pl/resource/Wesolych_Swiat.jpg Wesołych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia dużo szczęścia,zdrowia i powodzenia ---------------------------------------------- Pozdrawiam serdecznie Marlena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 24.12.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją sią rany - życzymy zdrowia, życzymy miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi. http://images46.fotosik.pl/43/9d43a334e16ca7fb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 25.12.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 http://images49.fotosik.pl/42/f5d5acf2752e1aa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 27.12.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Slicznie dziekuje za pamiec! Oby w Nowym Roku Wam sie darzylo, domek rosl pieknie i wedlug planow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 31.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://alekartki.pl/kartki/4/527.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 01.01.2009 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Dziękuję wszystkim za życzenia, zarówno świąteczne jak i noworoczne Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc złe chwile zostaną za nami. Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia, radości a przede wszystkim morze miłości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 04.01.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 a ja mam pytanie do okien dachowych, a właściwie do izolacji ich.. na zdjęciach w dzienniku widoczna jest tasma między oknami a folią, czy to jakaś taśma izloacyjna? pytam, bo moi dekarze zamontowali okna, dodam że energooszczędne z superenergooszczędnymi kołnierzami, a między folią a ramą okna hula wiatr, nie wiem czy mam ich ścigać, czy tak to jest. folia chyba nie została super równo wycięta i nie wiem jak zabezpieczyć szpary między ramą a folią. niby przyjdzie na to ocieplenie, ale nie chce mieć takich szpar;/druga sprawa to hydraulik, czy możesz polecić swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.01.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 a ja mam pytanie do okien dachowych, a właściwie do izolacji ich.. na zdjęciach w dzienniku widoczna jest tasma między oknami a folią, czy to jakaś taśma izloacyjna? pytam, bo moi dekarze zamontowali okna, dodam że energooszczędne z superenergooszczędnymi kołnierzami, a między folią a ramą okna hula wiatr, nie wiem czy mam ich ścigać, czy tak to jest. folia chyba nie została super równo wycięta i nie wiem jak zabezpieczyć szpary między ramą a folią. niby przyjdzie na to ocieplenie, ale nie chce mieć takich szpar;/ druga sprawa to hydraulik, czy możesz polecić swojego? Dokładnie nie wiem, górale zamontowali kompletny kołnierz wraz ze wszystkimi piankami taśmami jakie dał producent (roto). Montaż był dokładny, żadnego wiatru przy oknach nie ma i moim zdaniem nie powinno być. Są specjalne taśmy do sklejania membran dachowych, jak nie da rady inaczej to może się przydadzą (ok 30zł za 25mb w Castoramie). Hydraulika mogę spokojnie polecić, całość skończona, rozliczona, wszelkie poprawki i regulacje zrobione praktycznie od ręki. Namiar wysyłam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Gratki za skończone ocieplenie dachu!! ps. piwko bezalkoholowe....no dobra niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.01.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Gratki za skończone ocieplenie dachu!! ps. piwko bezalkoholowe....no dobra niech będzie ba, jakby kto pytał, zawsze takie Została butelka pszenicznego i nie mogę się za nią zabrać, chociaż... wieczorem myk rozpalić w piecu, klapnąć w salonie obok grzejnika, jakiś film z notka i piwko... ech trzeba uciekać z pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 16.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witaj, gdzie kupowałeś armaturę? Fajne te kraniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.01.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witaj, gdzie kupowałeś armaturę? Fajne te kraniki. seria "morning mist", linkuję katalog (uwaga pdf 31MB!), szeroki 40mm wkład czyli nie powinny szumieć i tzw podwójna regulacja wody. Mieszacz ma dwa przełożenia na 1/3 i na maxa, dosyć wygodnie się tym reguluje temperaturę. Dostępne np w castoramie czy selgrosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.01.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dzięki, Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, podziwiam Cię za to ocieplanie dachu, a wygląda to tak niewinnie ( te sznureczki oczywiście). Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 21.01.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam, podziwiam Cię za to ocieplanie dachu, a wygląda to tak niewinnie ( te sznureczki oczywiście). Pozdrawiamy Praca nie jest trudna, wymaga samozaparcie i dokładności, gorzej z efektami skórnymi i stresem Łatwiej było mi pracować na tych "potężnych" platformach z 4 desek (trzecie zdjęcie) w nocy, kiedy nie było widać parę metrów poniżej betonu, szczególnie nad schodami było ciekawie brrr.... Jak to zwykle bywa, wiedza zdobyta tu na muratorze i w filmikach szkoleniowych na YouTubie bardzo przydała się Teraz czas zabierać się za zabudowę poddasza, zabawa będzie przednia albo za montaż parapetów - w sumie nie ma mrozów i może w sobotę zacznę je wklejać, jeszcze zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 27.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 masz jakiś filmik z YouTubie jak ocieplić poddasze?Puścisz linka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 27.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cześć Zdradź mi jakie masz okienka połaciowe, bo jak to Fakro PCV, to ja się pochlastam za zamówienie Veluxów drewnianych Tak się długo broniłam, ale wymiękłam głupia wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.01.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 masz jakiś filmik z YouTubie jak ocieplić poddasze?Puścisz linka? Pozdrawiam jest tego pełno.... pierwszy lepszy z ichniej wyszukiwarki http://pl.youtube.com/watch?v=3BinZzGScDk wpisuj np nazwy producentów, typu "knauf" - wyników jest dużo http://pl.youtube.com/results?search_type=&search_query=knauf itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.01.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cześć Zdradź mi jakie masz okienka połaciowe, bo jak to Fakro PCV, to ja się pochlastam za zamówienie Veluxów drewnianych Tak się długo broniłam, ale wymiękłam głupia wrrr Roto PCV Z początku chciałem PCV do łazienki i 2 zwykłe na schody, jednak jak to zwykle bywa cena czyni cuda Do okien dachowych Roto PCV z serii 735 dostaliśmy gratis roletki i dobry upust. Fakro drewniane 78x160cm mam w obecnym mieszkaniu - takie sobie, po 5 latach nadają się do renowacji. Co się dzieje z veluxami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 27.01.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Eeee... To sie jednak nie pochlastam Roto bardzo ładne, macałam osobiście, ale PCV nie widziałam i niemacanego nie miałam ochoty kupować... Poza tym ich cena była wyższa niż PCV Fakro. Tyle czasu żyłam z myślą, że połaciówki kupię PCV i będzie spokój z odnawianiem itp., a kupiłam drewniane wrrr... Baba jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts