Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chatka Puchatka, czyli nasze budowanie na odleglosc....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 740
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję bardzo!

faktycznie!! to Ceramiche Grazia, w sumie znam wszystkie serie tej marki bo to moja ulubiona.::))

ale jakoś nie skojarzyłam...

dziękuję za pomoc.

Przepiękny domek, trochę moje klimaty, choć nie do końca i ... to jest piękne ...))

jasny, przytulny, rodzinny, wysmakowany i budowany na odległość.

Gratuluję!!!

Kiedyś też zbuduję, na razie urządzam moje nowe M. :))

dziekuje bardzo za pochwaly :)

kicikici, przepraszam ze dopiero dzis odpisuje... Ja zamawialam wlasnie klamki Barcz, na stronie salon klamek czy jakos tak. Czekalam baaaaaaaardzo dlugo !!! jak doszly to wszystko bylo ok, ale troszke sie wnerwialam ze tak lekko do tego podeszli. Nikt nic nie wiedzial, zaplacilam wiec mialam grzecznie czekac :(

no i musze sie pochwalic bo moj maz wyprodukowal kolejna obudowe kominka :) chyba ruszymy z masowa produkcja i sobie wstawie w kazdym pokoju :)

<a href=http://img25.imageshack.us/img25/1968/sam0263qu.jpg' alt='sam0263qu.jpg'>

Uploaded with ImageShack.us

Hej, poszukuje atrapy kominka, i ta Wasza bardzo mi sie spodobala, a widzialam podpis ze mąż takie robi?????? moze zrobi tez dla mnie???? jest taka szansa ?? i ile by to kosztowalo

Witam, ja również śledzę Pani watek i jestem zachwycona białą atrapa kominka (i ogólnie całym domem). Czy mogłabym Pania prosić o jej wymiary?? Wydrukowałam zdjęcie i mam zamiar udac się do stolarza w celu "zmałpowania" :) Bardzo prosiłabym o podanie jeśli to mozliwe wysokości, szerokości, długości. Pozdrawiam

Witaj....śledzę twój dziennik już jakiś czas i zakochałam się w Twojej dolnej łazience...marzy mi się taka łazienka i zastanawiam się jaki jest koszt za metr..jeśli możesz napisz mi na priv jaki to koszt..pozdrawiam

hej :) jezeli dobrze pamietam to metr kosztowal cos kolo 800 zl. postaram sie dokladnie sprawdzic. Sama plytka podstawowa kosztuje ok 250 zl/m², ale dekory sa strasznie drogie wiec cena koncowa robi sie juz spora :)

Witam, ja również śledzę Pani watek i jestem zachwycona białą atrapa kominka (i ogólnie całym domem). Czy mogłabym Pania prosić o jej wymiary?? Wydrukowałam zdjęcie i mam zamiar udac się do stolarza w celu "zmałpowania" :) Bardzo prosiłabym o podanie jeśli to mozliwe wysokości, szerokości, długości. Pozdrawiam

zapytam sie meza, napewno ma gdzies zapisane, moze w glowie :)