kropkq 09.06.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Choć to nie moje klimaty, to muszę się przyznać, że zauroczył mnie Twój domek:) taki ciepły, słodki przytulny:) Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksylomena 10.06.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Dziękuję bardzo! faktycznie!! to Ceramiche Grazia, w sumie znam wszystkie serie tej marki bo to moja ulubiona.:) ale jakoś nie skojarzyłam... dziękuję za pomoc. Przepiękny domek, trochę moje klimaty, choć nie do końca i ... to jest piękne ...)) jasny, przytulny, rodzinny, wysmakowany i budowany na odległość. Gratuluję!!! Kiedyś też zbuduję, na razie urządzam moje nowe M. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 17.06.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Googulku mam pytanie o Twoje klamki...też mamy białe drzwi i zastanawiam się nad czarnymi klamkami z porcelanowa rączką - znalazłam jednego producenta (Barcz), ale trzeba czekać ponad dwa tygodnie na dostawę , u kogo Ty zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.06.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 dziekuje bardzo za pochwaly kicikici, przepraszam ze dopiero dzis odpisuje... Ja zamawialam wlasnie klamki Barcz, na stronie salon klamek czy jakos tak. Czekalam baaaaaaaardzo dlugo !!! jak doszly to wszystko bylo ok, ale troszke sie wnerwialam ze tak lekko do tego podeszli. Nikt nic nie wiedzial, zaplacilam wiec mialam grzecznie czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.06.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 do wakacji zostalo 5 tygodni :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksylomena 24.06.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 och jak to będzie wspaniale nareszcie się TAM zjawić i dotknąć tego wszystkiego. budowanie na odległość to TĘSKNOTA. Jak romantycznej dobrej powieści )) googolek już odlicza dni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.06.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 oj, licze, licze ! w sumie zamiast liczeniem powinnam sie zajac szukaniem kolejnych ''przydasi'' ale juz tradycyjnie, zostawie na ostatnia chwile... Po co mam to zrobic spokojnie, skoro moge na wariackich papierach, z jezorem na wiezchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aholina 26.06.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 no i musze sie pochwalic bo moj maz wyprodukowal kolejna obudowe kominka chyba ruszymy z masowa produkcja i sobie wstawie w kazdym pokoju <a href=http://img25.imageshack.us/img25/1968/sam0263qu.jpg' alt='sam0263qu.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Hej, poszukuje atrapy kominka, i ta Wasza bardzo mi sie spodobala, a widzialam podpis ze mąż takie robi?????? moze zrobi tez dla mnie???? jest taka szansa ?? i ile by to kosztowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.06.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Ciesze sie ze ci sie podoba dzielo mojego meza napewno by ci zrobil ale my nie mieszkamy w polsce, takze z dostarczeniem bylyby problemy pozdrawiam andzelika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annf 01.07.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, ja również śledzę Pani watek i jestem zachwycona białą atrapa kominka (i ogólnie całym domem). Czy mogłabym Pania prosić o jej wymiary?? Wydrukowałam zdjęcie i mam zamiar udac się do stolarza w celu "zmałpowania" Bardzo prosiłabym o podanie jeśli to mozliwe wysokości, szerokości, długości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.07.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witaj....śledzę twój dziennik już jakiś czas i zakochałam się w Twojej dolnej łazience...marzy mi się taka łazienka i zastanawiam się jaki jest koszt za metr..jeśli możesz napisz mi na priv jaki to koszt..pozdrawiam hej jezeli dobrze pamietam to metr kosztowal cos kolo 800 zl. postaram sie dokladnie sprawdzic. Sama plytka podstawowa kosztuje ok 250 zl/m², ale dekory sa strasznie drogie wiec cena koncowa robi sie juz spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.07.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witam, ja również śledzę Pani watek i jestem zachwycona białą atrapa kominka (i ogólnie całym domem). Czy mogłabym Pania prosić o jej wymiary?? Wydrukowałam zdjęcie i mam zamiar udac się do stolarza w celu "zmałpowania" Bardzo prosiłabym o podanie jeśli to mozliwe wysokości, szerokości, długości. Pozdrawiam zapytam sie meza, napewno ma gdzies zapisane, moze w glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annf 03.07.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Czekam z niecierpliwością, jeżeli mąż nie pamięta wymiarów to może zmierzy go Pani specjalnie dla mnie? bardzo, bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.07.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 juz mam:) 105 cm szer X 93 cm wys + 17 cm glgorny blat szer = 111 cm X 20 cm gl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annf 04.07.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Bardzo, bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.07.2011 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 jeszcze tylko 4 tygodnie do wyjazdu :) :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.07.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.07.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 hej koni, od tygodnia pisze do ciebie maila jest nadzieja ze do wyjazdu ci wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.07.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 o la la no to ja chyba zdążę przeczytać zanim dojedziesz ... bo jak lecisz to nie dam rady ... wzrok po czterdziestce już nie ten :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.07.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Zdazysz, jade samochodem a skoro mowa o lataniu, to wyobraz sobie ze moj wujek odwozil po weselu na lotnisko gosci z polski (wiesz o co chodzi). wyobraz sobie ze oni dolecieli do PL a on wciaz stal w korkach pod paryzem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts