Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chatka Puchatka, czyli nasze budowanie na odleglosc....

Recommended Posts

3, 2, 1... Czyli start ! zaczynamy wielkie odliczanie!!!!!!!!!

do wyjazdu zostaly nie cale 3 tygodnie :):):):):):):):):):):):):)

moje male hieny sa juz w polsce. bardzo sie cieszylam ze jada, ze od nich odpoczne a teraz mam wrazenie ze ktos mi reke odrabal!!! smutno cholernie, mam wrecz ochote spac w ich lozkach zeby czuc zapach ich poduszek... Kolega maz mowi ze sie przyzwyczaje a ja mysle ze co on moze wiedziec, przeciez nie jest mama !

• Odpowiedzi 740
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kochane, jezeli jeszcze do mnie zagladacie to napiszcie czy warto kupic ta konsole z umywalka do lazienki. Jest nowa, na sprzedaz za 100 euro, razem z kranami. Poczatkowo jej nozki mi sie nie widzialy, teraz sobie mysle ze za takie pieniadze nic nie trace...

ImageShack.us

Uploaded with

Uploaded with ImageShack.us

Kochana, nie zastanawiaj się:mad:

Widziałam tą konsolę na żywo (tą albo bardzo podobną) i te nóżki wyglądają dużo delikatniej niż na zdjęciu. Fajna jest:yes: A z tego co pamiętam kosztowała jakieś 2500-3000 zł. Jeśli to o tą baterie chodzi co na zdjęciu, to jej wartość jest też bliska pewnie 800-1200 zł. Więc nad czym tu się zastanawiać:confused:

Nie wiem tylko czy masz ją gdzie postawić;) Ale nawet jeśli nie, to pewnie uda ci się ją odsprzedać z niemałym zyskiem:D

dzis mamy we francji swieto narodowe, co oznacza - wolne !!! wzielam tez urlop na jutro, czyli gnicie na calego :) no moze tak nie do konca, bo aktywnie ten czas spedzam na zakupach.

Oto co przytargalam (przeciez sa przeceny :))

<a href=http://img11.imageshack.us/img11/7706/sam1046r.jpg' alt='sam1046r.jpg'>

czyli wianuszek ze swieczka na tarasik :)

no i sztuczna orchidea !!! nigdy bym nie pomyslala ze kupie sztuczny kwiat, ale po pierwsze to kwiat tez od Villeroy et Boch :) a po drugie, nie mam wyboru, przeciez bedzie stal w domu w ktorym przez caly rok nikt nie mieszka :(

<a href=http://img850.imageshack.us/img850/9941/sam1032l.jpg' alt='sam1032l.jpg'>