trękusek 04.06.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Będę wdzięczna za wszystkie wiadomości i podpowiedzi jakie będziecie mieli ochotę mi przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 18.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 A czy Trękusek to to samo co Trękus może? Powodzenia w budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trękusek 19.08.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Trękusek to zupełnie inna miejscowość. Znajduje się ok. 10 km od Olsztyna w kierunku Szczytna. Dzięki za dobre słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 30.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Widzę, że budowa jest już poważnie zaawansowana. Ciekawi mnie jakie macie pomysły na wnętrza Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trękusek 30.09.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tak owszem budowa jest już na fajnym etapie, oczywiście koncepcje różne mamy ale jeszcze cały czas szukamy nowych pomysłów. W katalogu Castoramy z łazienkami upatrzyłam sobie super łazieneczkę w bardzo ciepłych kolorach i z bardzo ładnym dekorem, ale zobaczymy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71sly 05.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Hej trękusek, mam pytanie o nadproże w garażu - kupowałeś gotowe, czy też z formy na budowie? Jest nietypowe przez co też cenę wymyślili w hurtowni nietypową... (Też budujemy Apollo, ale po przekątnej Polski - Dolny Śląsk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trękusek 06.10.2008 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witam. Nadproże w garażu było wylewane na miejscu przez moich murarzy. Ja kupiłam im tylko płytę , aby mogli ładnie wyprowadzić łuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71sly 06.10.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzięki za odpowiedźAle tempo macie niesamowite! Nie mogę się nadziwić!W ciągu miesiąca z dachem?!Nasza ekipa zaczęła w lipcu, mieliśmy nadzieję że o tej porze będziemy na tym etapie co wy - ale tak jest, gdy ekipa ma kilka budów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.10.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nasza ekipa zaczęła w lipcu, mieliśmy nadzieję że o tej porze będziemy na tym etapie co wy - ale tak jest, gdy ekipa ma kilka budów... Wiem co nieco na ten temat Słonko za oknem=ekipy brak, pada deszcz=ekipa robi tam, gdzie ma już dach; pojawia się na dzień lub dwa i nagle znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71sly 01.12.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Widzę już wstawione okna? A jaka brama do garażu? Chyba nie planujecie zimowych przestojów Nasz Apollo też już zadaszony, zastanawiamy się właśnie teraz nad oknami - montaż ok. lutego. Czy robicie podłogówkę, czy tylko grzejniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trękusek 03.12.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Bramę mamy z Krispolu. No bardzo bym chciała aby przestojów nie było, ale to wszystko zależy od tego jaka będzie zima. Począwszy od wejścia będzie podłogówka - przez hol, salon i łazienka. W sypialniach będą grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 24.12.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, rychłego spełnienia każdego marzenia, ciepła, wiary i życzliwosci na codzień życzą Aneta, Marek i Oliwia.http://img187.imageshack.us/img187/9574/choinkamm7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts