sierzant36 04.06.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Nie wiem czy był taki temat na forum, ale ciekawa jestem, taką "zwykła ludzką ciekawością" jaką antykoncepcję wybierają te z Was, które (na chwile obecną) nie planują potomstwa Ps. Wypowiedzi panów równie mile jak i pań widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.06.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 naturalnie- to głowa mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.06.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 naturalnie- to głowa mnie boli czyli... szklanka wody, joan i w porzo ... a ja jakoś nie skorzystałam do tej pory z dobrodziejstwa "bolącej głowy" z tym, że zawsze do wykorzystania jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 04.06.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 naturalnie- to głowa mnie boli Najgorzej jak przeradza się to w stan permanentny - kurczę, żaden internista nie chce tego leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.06.2008 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Myślałam, że jakąś ciekawą dyskusję pociągniemy, ale chyba się nie da... tylko joan i Bigbeat się odważyli, ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.06.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 obżarstwo skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 04.06.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 czyli w dalszym ciągu naturalne metody... Barbossa, może byś rozwinął temat z tym obżarstwem bo nie wiem na ile to skuteczne i która strona ma sie obżerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Najlepiej w trakcie Najskuteczniejsze są metody naturalne, środowiskowe ... Choćby na lisa : on całą noc się czai a rano ucieka Albo na żabę : On leży, ona leży, jemu leży ona rechocze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Albo metoda na wilka: on wkłada w szparę w drzwiach, ona zatrzaskuje drzwi, on - AAAUUUUUUU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 dooobre u mnie też "obżarstwo" ... kiedy wieczorem zasiadam do pełnego talerza, to małż już wie, że dziś nic z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysia2006 05.06.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 w poprzednim odcinku Dr House, gwiazda serialu orzekła po prostu, ma Pani raka wątroby wskutek brania tabletek antykoncepcyjnych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 w poprzednim odcinku Dr House, gwiazda serialu orzekła po prostu, ma Pani raka wątroby wskutek brania tabletek antykoncepcyjnych.... a plamy na słońcu gdzie? łone jeszcze bardziej wpływają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Moja żona oprócz niezawodnej głowy stosuje jeszcze: musze bardzo rano wstać... Natomiast znajoma skutecznie zraziła swojego (obecnie byłego) narzeczonego do siebie (i do innych przedstawicielek "płci pięknej") obrzygując go w trakcie (była nieco bardzo pijana ). Ów były narzeczony leczy traumę do dziś, na wszelki wypadek nie pozwalając pić swojej obecnej narzeczonej (a kto to wie, co będzie wieczorem?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 to po co jej żołądek uciskał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ona była na górze... Tak więc prędzej to ona mu żołądek uciskała chwilami... Jak by było po bożemu, to i obrzyganie nie byłoby tak dotkliwe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 widzę, że się szanowne towarzystwo nieco rozkręca pięknie. Dr House ? a kto to taki:roll: jakaś wyrocznia, guru medyczne czy co? Ludzie, no to wg słów tego "fachowca" zaniedługo bratki na mnie i wielu moich koleżankach... Fakt jak się żołądek uciska ( nieważne czym) niemiło się robi, oj niemiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dr House ? a kto to taki:roll: jakaś wyrocznia, guru medyczne czy co? Ludzie, no to wg słów tego "fachowca" zaniedługo bratki na mnie i wielu moich koleżankach... Znaczy, że szkodzi, czy nie szkodzi? Bo Dr House nie czytuję, przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dr House ? a kto to taki:roll: jakaś wyrocznia, guru akt : Dr House to bardza zacna postać, ale na forum z reguły występuje nie używając tytułu naukowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 naturalnie- to głowa mnie boli joan, no ja ciebie love dosłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 kaśka, no przecież "tych z budżetowki" głowa nie boli, zapomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts