kaśka maciej 05.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 kaśka, no przecież "tych z budżetowki" głowa nie boli, zapomniałaś aaaa no tak!!! z tym, że ja aktualnie na urlopie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 joan, no ja ciebie love dosłownie Daj spokój , bo się forumowa homofobia obudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No to, kochana, rozgrzeszam, niech Cię boli na zdrowie Ps. Obejrzałam zdjęcia ze spotkania Muratora - fajna laska z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 joan, no ja ciebie love dosłownie Daj spokój , bo się forumowa homofobia obudzi. no fakt, zwłaszcza w takim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No to, kochana, rozgrzeszam, niech Cię boli na zdrowie Ps. Obejrzałam zdjęcia ze spotkania Muratora - fajna laska z Ciebie dziękuję, się troszkę zawstydziłam a widziałaś joan?? jak tak, to już wiesz, że jej nie sposób nie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 [a widziałaś joan?? jak tak, to już wiesz, że jej nie sposób nie love Świete słowa, oj święte... chociaż myśli grzeszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kurczę, że nie byłem... Następnym razem muszę!!!A ten wątek, że tak zapytam, to z okazji spotkania normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kaśka, wszystkie bliźniaczki są ładne, ba, barrrrdzo ładne( wiem, bom sama bliźniak ). Bigbeat, a ten wątek, to taki trochę poboczny, ja tez nie byłam na spotkaniu i teraz miną nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kaśka, wszystkie bliźniaczki są ładne, ba, barrrrdzo ładne( wiem, bom sama bliźniak ) No baaaaaaa Nie ma to jak Kółko Wzajemnej Adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kaśka, wszystkie bliźniaczki są ładne, ba, barrrrdzo ładne( wiem, bom sama bliźniak ). Bigbeat, a ten wątek, to taki trochę poboczny, ja tez nie byłam na spotkaniu i teraz miną nadrabiam wpadłabyś do mnie na spotkanie, sierżancie, daleko nie masz... a zawsze to byłaby namiastka tamtego spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 wpadłabyś do mnie na spotkanie, sierżancie, daleko nie masz... A po spotkaniu wyszłaby generałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Patrzcie, jaki cwany Uwarunkowania geograficzne wykorzystuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Patrzcie, jaki cwany Uwarunkowania geograficzne wykorzystuje... jak to w wojsku... dodam, że nie bedzie ani szklanki, ani wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 wpadłabyś do mnie na spotkanie, sierżancie, daleko nie masz... A po spotkaniu wyszłaby generałem ? 2112 Wojtek, póki co sierzant wystarczy Retrofood, sie zobaczy co da sie zrobić, ale bez Kaśki ni hu hu... a gdzie to spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kaśka, wszystkie bliźniaczki są ładne, ba, barrrrdzo ładne( wiem, bom sama bliźniak ) No baaaaaaa Nie ma to jak Kółko Wzajemnej Adoracji w skrócie... KółWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Retrofood, sie zobaczy co da sie zrobić, ale bez Kaśki ni hu hu... a gdzie to spotkanie? dziękuję ci kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 wpadłabyś do mnie na spotkanie, sierżancie, daleko nie masz... A po spotkaniu wyszłaby generałem ? 2112 Wojtek, póki co sierzant wystarczy Retrofood, sie zobaczy co da sie zrobić, ale bez Kaśki ni hu hu... a gdzie to spotkanie? Myślę, że gdzieś w Galicji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Myślę, że gdzieś w Galicji... pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Myślę, że gdzieś w Galicji... pasi To się okaże jak swoją mapę sztabową obejrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Myślę, że gdzieś w Galicji... pasi To się okaże jak swoją mapę sztabową obejrzysz. Galicję mam za miedzą rzut beretem doslownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts