sierzant36 05.06.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Patrzcie, jaki cwany Uwarunkowania geograficzne wykorzystuje... jak to w wojsku... dodam, że nie bedzie ani szklanki, ani wody... retrofood, Ty to znasz życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Myślę, że gdzieś w Galicji... pasi To się okaże jak swoją mapę sztabową obejrzysz. Galicję mam za miedzą rzut beretem doslownie Kaśka, nie mów, że tak blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 blisko... morza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Myślę, że gdzieś w Galicji... pasi To się okaże jak swoją mapę sztabową obejrzysz. Galicję mam za miedzą rzut beretem doslownie Kaśka, nie mów, że tak blisko Nooo, do centrum Krakowa jakieś 70 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 z tej strony co Siepraw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 z tej strony co Siepraw?chyba raczej niee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Patrzcie, jaki cwany Uwarunkowania geograficzne wykorzystuje... jak to w wojsku... dodam, że nie bedzie ani szklanki, ani wody... retrofood, Ty to znasz życie Od razu widać -twardziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji? z północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji?najbliższa małopolską miejscowością jest dla mnie Olkusz a że mus to wiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji? z północy a ja bardziej z południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji? z północy a ja bardziej z południa ale na północ czasem jeździsz, to i problemu niet' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji?najbliższa małopolską miejscowością jest dla mnie Olkusz a że mus to wiem, Hm, Olkusz mówisz, z Małopolskich miast to blisko mam do Gorlic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji?najbliższa małopolską miejscowością jest dla mnie Olkusz a że mus to wiem, To Ty sie kochanienka na garnkach musisz znać. Takie do idukcji potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji?najbliższa małopolską miejscowością jest dla mnie Olkusz a że mus to wiem, To Ty sie kochanienka na garnkach musisz znać. Takie do idukcji potrzebuję. a widziałam, widziałam, takie ładne, srebrne i błyszczące były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji? z północy a ja bardziej z południa ale na północ czasem jeździsz, to i problemu niet' ja w niczym nie widze problemu, mój przełożony skutecznie rozwiązuje wszystkie moje problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja w niczym nie widze problemu, mój przełożony skutecznie rozwiązuje wszystkie moje problemy może czas na zmiany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji?najbliższa małopolską miejscowością jest dla mnie Olkusz a że mus to wiem, To Ty sie kochanienka na garnkach musisz znać. Takie do idukcji potrzebuję. a widziałam, widziałam, takie ładne, srebrne i błyszczące były Nie żartuj, to takie też u Was robią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji?najbliższa małopolską miejscowością jest dla mnie Olkusz a że mus to wiem, To Ty sie kochanienka na garnkach musisz znać. Takie do idukcji potrzebuję. Wojtek, ten wątek to o antykoncepcji jest , co Ty z tymi garami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji? z północy a ja bardziej z południa ale na północ czasem jeździsz, to i problemu niet' ja w niczym nie widze problemu, mój przełożony skutecznie rozwiązuje wszystkie moje problemy mieszkasz z dowódcą pułku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts