kaśka maciej 05.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Nie żartuj, to takie też u Was robią ? u mnie na wsi to nie, ino w sklepie widziałam sierżant, te gary świadczą o tym ,że nie jesteśmy tak do szpiku kości zepsuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji?najbliższa małopolską miejscowością jest dla mnie Olkusz a że mus to wiem, To Ty sie kochanienka na garnkach musisz znać. Takie do idukcji potrzebuję. Wojtek, ten wątek to o antykoncepcji jest , co Ty z tymi garami no przecież... można... gary ZAMIAST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ja w niczym nie widze problemu, mój przełożony skutecznie rozwiązuje wszystkie moje problemy może czas na zmiany?? pomyślę, jak przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji? z północy a ja bardziej z południa ale na północ czasem jeździsz, to i problemu niet' ja w niczym nie widze problemu, mój przełożony skutecznie rozwiązuje wszystkie moje problemy mieszkasz z dowódcą pułku???? z dowódcą , ale nie pułku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 [ no przecież... można... gary ZAMIAST! Też tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.06.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 [ no przecież... można... gary ZAMIAST! Też tak myślę. wolelibyście z garami???? a feeeeeeeeee korba, chyba trzeba iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji? z północy a ja bardziej z południa ale na północ czasem jeździsz, to i problemu niet' ja w niczym nie widze problemu, mój przełożony skutecznie rozwiązuje wszystkie moje problemy mieszkasz z dowódcą pułku???? z dowódcą , ale nie pułku Chryste Panie ! Dywizji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 [ no przecież... można... gary ZAMIAST! Też tak myślę. Nieee, no teraz to już żartujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 [ no przecież... można... gary ZAMIAST! Też tak myślę. Nieee, no teraz to już żartujecie Nieee! Trochę tylko przeginamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Chryste Panie ! Dywizji ? Wojtek, to miłe jak facet ma w robocie kilkuset chłopa pod soba, a w domu rządzi nim taka zwykła sierzant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 [ no przecież... można... gary ZAMIAST! Też tak myślę. Nieee, no teraz to już żartujecie teraz własnie -śmy przestaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wojtek, to miłe jak facet ma w robocie kilkuset chłopa pod soba, a w domu rządzi nim taka zwykła sierzant Szczerze mówiąc , to nie chciałbym mieć kilkuset chłopa pod sobą. Wolałbym mieć jedną sierżant . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wojtek, to miłe jak facet ma w robocie kilkuset chłopa pod soba, a w domu rządzi nim taka zwykła sierzant Szczerze mówiąc , to nie chciałbym mieć kilkuset chłopa pod sobą. Wolałbym mieć jedną sierżant . co za wymagający koneser... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 /.../ to miłe jak facet ma w robocie kilkuset chłopa pod soba/.../ No to się nazywa pokrycie Ale męczące chyba bywa... I dla smakoszy tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kurczę, no tak szybko gadacie, że pracować nie mogę...To forum muratora, czy jakiś chat albo gadu-gadu?Normalnie nadążyć nie mogę...5 minut przerwy i z 10 nowych postów trzeba czytać...Aż mi żona spać poszła... bez słowa... (to tak tytułem powrotu do tematu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Aż mi żona spać poszła... bez słowa... (to tak tytułem powrotu do tematu) No widzisz , "bez słowa", to jak widać tez niezła metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kurczę, no tak szybko gadacie, że pracować nie mogę... To forum muratora, czy jakiś chat albo gadu-gadu? Normalnie nadążyć nie mogę... 5 minut przerwy i z 10 nowych postów trzeba czytać... Aż mi żona spać poszła... bez słowa... (to tak tytułem powrotu do tematu) no i szklanka wody różną postać ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 05.06.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kurczę, no tak szybko gadacie, że pracować nie mogę... To forum muratora, czy jakiś chat albo gadu-gadu? Normalnie nadążyć nie mogę... 5 minut przerwy i z 10 nowych postów trzeba czytać... Aż mi żona spać poszła... bez słowa... (to tak tytułem powrotu do tematu) No i masz, odpowiedź sama przyszła, po co sie wykosztowywać na tabletki, spirale, ble, ble, ble, jak wystarczy do Muratora " wejść" . Ile godzin odstawki zdzierży druga strona ? i antykoncepcja gotowa No to, dobranoc państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 05.06.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kurczę, no tak szybko gadacie, że pracować nie mogę... To forum muratora, czy jakiś chat albo gadu-gadu? Normalnie nadążyć nie mogę... 5 minut przerwy i z 10 nowych postów trzeba czytać... Aż mi żona spać poszła... bez słowa... (to tak tytułem powrotu do tematu) No i masz, odpowiedź sama przyszła, po co sie wykosztowywać na tabletki, spirale, ble, ble, ble, jak wystarczy do Muratora " wejść" . Ile godzin odstawki zdzierży druga strona ? i antykoncepcja gotowa No to, dobranoc państwu Teraz pozostało już tylko powiedzieć "spocznijcie sierżancie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts