sierzant36 05.06.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kurczę, no tak szybko gadacie, że pracować nie mogę... To forum muratora, czy jakiś chat albo gadu-gadu? Normalnie nadążyć nie mogę... 5 minut przerwy i z 10 nowych postów trzeba czytać... Aż mi żona spać poszła... bez słowa... (to tak tytułem powrotu do tematu) No i masz, odpowiedź sama przyszła, po co sie wykosztowywać na tabletki, spirale, ble, ble, ble, jak wystarczy do Muratora " wejść" . Ile godzin odstawki zdzierży druga strona ? i antykoncepcja gotowa No to, dobranoc państwu Teraz pozostało już tylko powiedzieć "spocznijcie sierżancie" Nic z tego, zawsze jestem czujna i gotowa , takie zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kurczę, no tak szybko gadacie, że pracować nie mogę... To forum muratora, czy jakiś chat albo gadu-gadu? Normalnie nadążyć nie mogę... 5 minut przerwy i z 10 nowych postów trzeba czytać... Aż mi żona spać poszła... bez słowa... (to tak tytułem powrotu do tematu) No i masz, odpowiedź sama przyszła, po co sie wykosztowywać na tabletki, spirale, ble, ble, ble, jak wystarczy do Muratora " wejść" . Ile godzin odstawki zdzierży druga strona ? i antykoncepcja gotowa No to, dobranoc państwu Teraz pozostało już tylko powiedzieć "spocznijcie sierżancie" tyle, ze przyroda nie znosi próżni. jak jest "spocznijcie..." to gdzie indziej jest "baczność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Święte słowa Ale na spanie (co by to nie znaczyło) to chyba za wcześnie. nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 na mnie czas. do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No ja normalnie nie mogę. Wieczór w pełni, a tu spać chcą. No co za ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.06.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 A tak serio...u mnie spirala .... po wypróbowaniu wielu innych uważam, że to dobra decyzja. I tu zacytuję kolegę "i kondomy się Tobie nie dziurawią" ? Ubaw z tego miałem przez dobre kilka dni PS: Czy inne sposoby, oprócz watykańskiej ruletki, zawiodły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.06.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Moja żona oprócz niezawodnej głowy stosuje jeszcze: musze bardzo rano wstać... Weź ją z zaskoczenia. Ustaw budzik na godzinę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 05.06.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Idę przestawić budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 05.06.2008 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Idę przestawić budzik I pamiętaj, nie daj się zbyć byle czym !! Bądź jak Tommy Lee Jones w Ściganym .. Mąż po 2 latach wraca z zagarnicy.. mówi do żony pokochajmy się! Z: nie moge mam okres. M: to od tyłu! Z: nie moge mam hemoroidy M: to moze jeszcze powiesz ze Cie zęby bolą?? Ten do dopiero cwaniak I nie idźcie spać bo nie będzie z kim pogadać, a dopiero 4.40PM jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Idę przestawić budzik jak, pomogło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.06.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Żartujesz To by było zbyt proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.06.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Nie poddawaj się !!! Może ten materiał pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 A tak serio...u mnie spirala .... po wypróbowaniu wielu innych uważam, że to dobra decyzja. I tu zacytuję kolegę "i kondomy się Tobie nie dziurawią" ? Ubaw z tego miałem przez dobre kilka dni PS: Czy inne sposoby, oprócz watykańskiej ruletki, zawiodły ? nie zawiodły , ale w bilansie "za i przeciw" inne wypadały znacznie gorzej ...a tak... mam święty spokój na 5 lat ...załóż-zapłać-zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Watykańska ruletka ma swoje zalety. Ja dzięki niej mam czworo kuzynostwa więcej niż planowano. Fajni są, lubię ich, więc się cieszę, że niktórzy stosowali tę właśnie metodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ło matko...Ty mnie nie stresuj ...produkcja zamknięta...teraz to już tylko na wnuki czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ...załóż-zapłać-zapomnij Przepraszam, że tak drążę temat, ale jak się z tym czuje Twój mąż/chłopak/facet/ Chodzi mi bardziej o komfort psychiczny. Tyle się naczytałem o psychicznych blokadach mężczyzn przed spiralką u partnerki, że sam już nie wiem co mam myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ...załóż-zapłać-zapomnij Przepraszam, że tak drążę temat, ale jak się z tym czuje Twój mąż/chłopak/facet/ Chodzi mi bardziej o komfort psychiczny. Tyle się naczytałem o psychicznych blokadach mężczyzn przed spiralką u partnerki, że sam już nie wiem co mam myśleć. ty nie myśl, tylko... działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Zadziałamy z żoną po drugim dzieciaczku. Na razie jest jedno a to dla nas niewystarczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 M@riusz_Radom ... z komfortem psychicznym jak najbardziej w porządku...to kwestia doinformowania ...ale że informować wszem i wobec nie zamierzam, bo neta każdy ma i se może poczytać, więc....dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jasne, ta odpowiedź jest w zupełności wystarczająca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts