sierzant36 07.06.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 W życiu nie słyszałam o psychicznych barierach u mężczyzn z powodu spirali, nie wiem, boja się, że to gilotynuje czy co Daggulka dobrze napisała -niedoinformowanie Ja mam barierę psychiczna na słowo prezerwatywa, ani to miłe, ani to przyjemne , to juz wole szklankę wody. Szkoda, że wczoraj mnie tu nie było , ale z imprezy "firmowej" późno wróciłam, a dziś kolejna sie kroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.06.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Szkoda, że wczoraj mnie tu nie było , ale z imprezy "firmowej" późno wróciłam, a dziś kolejna sie kroi I znowu beze mię ??? żeby mię to było przedostatni raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.06.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 M@riusz_Radom watykańska ruletka - ja piedole, cudne lecę grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 10.06.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 I co, udało się coś wygrać? (chcę rozruszać nieco wątek, bo szkoda by było, żeby UMARŁ ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.06.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 I co, udało się coś wygrać? (chcę rozruszać nieco wątek, bo szkoda by było, żeby UMARŁ ). Siem okaże - wyniki w przyszłym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 11.06.2008 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 No pewnie, że szkoda byłoby takiego wątku . e-Mandzia, daj Ty lepiej znać jakimi grać ( czerwone czy czarne ) choć przy tej ruletce to chyba nie ma znaczenia- zawsze trafiony, zatopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.06.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 No pewnie, że szkoda byłoby takiego wątku . e-Mandzia, daj Ty lepiej znać jakimi grać ( czerwone czy czarne ) choć przy tej ruletce to chyba nie ma znaczenia- zawsze trafiony, zatopiony Ruletka, to chyba hazard jest a jak się człowiek uzależni - cholera jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 12.06.2008 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ruletka, to chyba hazard jest a jak się człowiek uzależni - cholera jasna I o tym własnie uzależnieniu ciągniemy ten wątek... toż cały naród uzależniony od...TEGO hazardu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.06.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Cały naród chory - dochtory wystąp !!! - czy jako cywil, mogę takie komendy wydawać oby A uleczalne to chociaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.06.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Cały naród chory - dochtory wystąp !!! - czy jako cywil, mogę takie komendy wydawać oby A uleczalne to chociaż ? Każdy takiego dochtora w domu ma ja przynajmniej po "obcych" nie szukam, mój dochtor LECZY aż miło... W moim przypadku (na szczęście) to nieuleczalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.06.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Uff, jak to dobrze, że leczyć nie trzeba I wyszło na to, że ja szukam po obcych , na szczęście też mam osobistego dochtora rodzinnego i nie tylko pierwszego kontaktu , muszę przyznać, że nawet profesorem Go zwać mogę - aj, gdyby wiedział jak Go wychwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Szklanka wody? eee tam, moja połowica mówi tak: "dziś lepiej nie wkładaj, ale mogę Ci go..." wystarczy wiedzieć kiedy nie należy, a to już każda kobieta wiedzieć powinna Billingsa polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Billings pożyteczny jest. Ja stosowałam, kiedy chciałam zajść w ciążę. Nie pomogło, ale doceniam.A poza tym populacja ludzi byłaby nieco mniejsza, gdyby nie on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.06.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Czyżby stosowanie tej naturalnej metody było zbyt trudne? A może faceci nie chcą się dostosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.06.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Czyżby stosowanie tej naturalnej metody było zbyt trudne? A może faceci nie chcą się dostosować? Raczej nie jest ona dla każdej kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 14.06.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 O Billingsie vel watykańskiej ruletce pisano wyżej... zakomity sposób gdy ktoś planuje dziecko wątek mówi o tym jak się zabezpieczamy przed ciążą a nie jak dążymy do ciąży Dzieci w szkole wiedza, że Billingsa możesz pan sobie panie andre59 między bajki włożyć Nefer ujęła to krótko i trafnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.06.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 O Billingsie vel watykańskiej ruletce pisano wyżej... zakomity sposób gdy ktoś planuje dziecko wątek mówi o tym jak się zabezpieczamy przed ciążą a nie jak dążymy do ciąży Dzieci w szkole wiedza, że Billingsa możesz pan sobie panie andre59 między bajki włożyć Nefer ujęła to krótko i trafnie.Pozdrawiam Odpowiem pani sierżant tak: moja małżonka od ponad 20 lat stosuje z powodzeniem tę metodę, nie wyobraża sobie żadnych mechanicznych czy farmakologicznych sposobów. Niestety metoda Billingsa wymaga systematyczności i umiejętności obserwacji własnego ciała co jak widać rzadko która kobieta potrafi. Partner też musi sobie zdawać sprawę w pewnych ograniczeń, a przynajmniej powinien o nich wiedzieć. I znów niestety rzadko która kobieta potrafi tę wiedzę czy informację partnerowi przekazać. Metoda jest dobra w stałych związkach, w przypadkowych może rzeczywiście zawodzić. To że pomaga wybrać najbardziej dogodny moment do świadomego poczęcia dziecka jest prawdą. Mniemam, że jednak większość populacji została poczęta w sposób przypadkowy i nieświadomy. Dzieci w szkole nie są informowane o tej metodzie, a szkoda. Pozdrawiam Hmmm... tak wogóle to ja facet jestem i pewnie się na tej Waszej antykoncepcji nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 14.06.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Gratuluję wytrwałości andre59! Może w Twoim związku metoda ta faktycznie jest dobra ( nie wątpię, zresztą, skoro sam tak uważasz) niestety, nie jest odpowiednia dla wszystkich kobiet z takich czy innych względów... co kobieta, to przypadek , nie ma co uogólniać. U mnie Billings zawiódł, ale może dlatego , że od początku nie byłam do niego przekonana,a może brak mi systematyczności, a może ... ( tysiąc innych powodów) tak czy inaczej, nie neguję metody samej w sobie, neguję jej działanie w moim konkretnym przypadku,a wiem, że odosobniona w tym nie jestem. Aha, w stałych związkach też nie jest niezawodna ( wiem co mówię, 16 lat stażu małżeńskiego). Ps. andre59, niezaprzeczalny plus metody Billingsa-nic nie kosztuje. Dobrze, że faceci tez sie wypowiadaja na temat antykoncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.06.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Jedna z lepszych metod antykoncepcyjnych jest Euro2008.ale działa tylko miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.06.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dzieci w szkole nie są informowane o tej metodzie, a szkoda. Pozdrawiam dzieci w szkole to ogolnie o niczym takim nie sa informowane ... ja uważam że ta metoda nie jest skuteczna... i osobiscie ją odradzam... ja umęczyłabym się tym ciągłym kontrolowaniem mojej płodnosci i jej braku... przede wszystkim jednak - niestety- a właściwie stety najczęsciej własnie wtedy gdy kobieta ma dni płodne ma też największa ochotę na seks - a co za tym idzie jest w stanie wreszcie pokazac swojemu mężczyźnie co w niej drzemie... Jemu pozostaje tylko to okiełznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts