retrofood 14.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 najczęsciej własnie wtedy gdy kobieta ma dni płodne ma też największa ochotę na seks - a co za tym idzie jest w stanie wreszcie pokazac swojemu mężczyźnie co w niej drzemie... Jemu pozostaje tylko to okiełznać... mężczyzny nie som od okiełznywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Odpowiem pani sierżant tak: moja małżonka od ponad 20 lat stosuje z powodzeniem tę metodę, nie wyobraża sobie żadnych mechanicznych czy farmakologicznych sposobów. Niestety metoda Billingsa wymaga systematyczności i umiejętności obserwacji własnego ciała co jak widać rzadko która kobieta potrafi. Partner też musi sobie zdawać sprawę w pewnych ograniczeń, a przynajmniej powinien o nich wiedzieć. I znów niestety rzadko która kobieta potrafi tę wiedzę czy informację partnerowi przekazać. Metoda jest dobra w stałych związkach, w przypadkowych może rzeczywiście zawodzić. To że pomaga wybrać najbardziej dogodny moment do świadomego poczęcia dziecka jest prawdą. Mniemam, że jednak większość populacji została poczęta w sposób przypadkowy i nieświadomy. Dzieci w szkole nie są informowane o tej metodzie, a szkoda. Pozdrawiam Hmmm... tak wogóle to ja facet jestem i pewnie się na tej Waszej antykoncepcji nie znam Gratulować. Niemniej nie dotyka Twej Zacnej Małżonki problem jajeczkowania 2 razy w miesiącu. Jak rozumiem nie udało Wam ( ) się zajść w ciążę w trzecim dniu cyklu , prawda ? Ok. Chyba te argumenty są wystarczające. Niekrtóre kobiety zachodzą w ciążę od przeciągu, więc Billins im nie pomoże... Każda kobieta jest inna i nie możne generalizować. O nie chodzi tu o wygodę czy lenistwo, czy konieczność ograniczania się ... NIe, chodzi o to , że na tabletkach mam sprawę z głowy. A że nie zamierzam się rozmnażać w przypadku metody Billingsów na pewno "warsztat wylądowałby na strychu". LUbię mojego mężą i nie zrobię mu tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 przede wszystkim jednak - niestety- a właściwie stety najczęsciej własnie wtedy gdy kobieta ma dni płodne ma też największa ochotę na seks - a co za tym idzie jest w stanie wreszcie pokazac swojemu mężczyźnie co w niej drzemie... Jemu pozostaje tylko to okiełznać... święta prawda, i dobrze, to naturalny porządek rzeczy tak było, tak jest i niech tak zostanie wspomnę tylko że seks to nie tylko pospolity stosunek płciowy polegający na... no wiecie na czym , to również cała gama innych pieszczot i zachowań, które mogą dać równie dużo satysfakcji i uniesienia duzo zależy od pomysłowości partnera i wzajemnego porozumienia, tyle ciekawych zabaw mozna wymyslić zamiast klasycznego spółkowania w te kilka płodnych dni można naprawdę nieźle się zabawić w nieco inny sposób , a w międzyczasie hulaj dusza panowie kombinujcie, żeby nudno nie było, a Wasze panie były zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Odpowiem pani sierżant tak: moja małżonka od ponad 20 lat stosuje z powodzeniem tę metodę, nie wyobraża sobie żadnych mechanicznych czy farmakologicznych sposobów. Niestety metoda Billingsa wymaga systematyczności i umiejętności obserwacji własnego ciała co jak widać rzadko która kobieta potrafi. Partner też musi sobie zdawać sprawę w pewnych ograniczeń, a przynajmniej powinien o nich wiedzieć. I znów niestety rzadko która kobieta potrafi tę wiedzę czy informację partnerowi przekazać. Metoda jest dobra w stałych związkach, w przypadkowych może rzeczywiście zawodzić. To że pomaga wybrać najbardziej dogodny moment do świadomego poczęcia dziecka jest prawdą. Mniemam, że jednak większość populacji została poczęta w sposób przypadkowy i nieświadomy. Dzieci w szkole nie są informowane o tej metodzie, a szkoda. Pozdrawiam Hmmm... tak wogóle to ja facet jestem i pewnie się na tej Waszej antykoncepcji nie znam Gratulować. Niemniej nie dotyka Twej Zacnej Małżonki problem jajeczkowania 2 razy w miesiącu. Jak rozumiem nie udało Wam ( ) się zajść w ciążę w trzecim dniu cyklu , prawda ? Ok. Chyba te argumenty są wystarczające. Niekrtóre kobiety zachodzą w ciążę od przeciągu, więc Billins im nie pomoże... Każda kobieta jest inna i nie możne generalizować. O nie chodzi tu o wygodę czy lenistwo, czy konieczność ograniczania się ... NIe, chodzi o to , że na tabletkach mam sprawę z głowy. A że nie zamierzam się rozmnażać w przypadku metody Billingsów na pewno "warsztat wylądowałby na strychu". LUbię mojego mężą i nie zrobię mu tego. No właśnie, moja połowica powiedziała nie tabletkom i spiralom. Szanuję jej wybór, nasz "warsztat" funkcjonuje Rzeczywiście moja małzonka nie ma problemu jajeczkowania 2 razy w miesiącu, ale zdarzają się cykle nieregularne i tu metoda Billingsa się sprawdza. Billings to nie kalendarzyk na szczęście a przciągi to ogólnie niezdrowe są reasumując, dajemy radę bez szklanki zimnej wody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.06.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 przede wszystkim jednak - niestety- a właściwie stety najczęsciej własnie wtedy gdy kobieta ma dni płodne ma też największa ochotę na seks - a co za tym idzie jest w stanie wreszcie pokazac swojemu mężczyźnie co w niej drzemie... Jemu pozostaje tylko to okiełznać... Cholero jedna, znowu się zgadzam Dodam jeszcze, że gdzieś w jakiejś mondrej gazecie wyczytałam, że kobiety w tej kwestii dzielą sie na dwie grupy: - te co mają ochotę na seks własnie w dni płodne i takie co w dni niepłodne. Uczeni doszli do wniosku, że te drugie to kobiety z cywilizacji zachodnich, rozwiniętych i nowoczensnych, te pierwsze to kobiety z dzikich plemion, buszów itp Chodzi tu o chęc posiadania potomstwa podobno. PS. Wychodzi na to, że jestem dzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.06.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ja też Na Billingsa jestem zbyt leniwa, niesystematyczna i za bardzo już nie chcę zajść w ciążę. Wiek nie ten, niestety... A dzieci w szkole się dowiadują. Nawet dziewczynki dostają zeszyciki do prowadzenia obserwacji. No i na obowiąkowych naukach przedmałżeńskich też trzeba zaliczyć ten temat. Nie jest więc tak źle. Każdy może wybrać to, co mu bardziej pasuje. Ja tam jednak nie będę córek namawiała na Billingsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 A ja billingów nie biorę. raz tylko, dawno, dawno temu, jak mi założyli telefon, to wziąłem, ale kazli płacić trzy złote, to zrezygnowałem. http://img4.amateri.cz/users1/270875/272595/467/2083349.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.06.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 retrofood i Ty tak spokojnie te mistrzostwa możesz oglądać ? i bilingi za drogie Twardziel z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 16.06.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 przede wszystkim jednak - niestety- a właściwie stety najczęsciej własnie wtedy gdy kobieta ma dni płodne ma też największa ochotę na seks - a co za tym idzie jest w stanie wreszcie pokazac swojemu mężczyźnie co w niej drzemie... Jemu pozostaje tylko to okiełznać... wspomnę tylko że seks to nie tylko pospolity stosunek płciowy polegający na... no wiecie na czym , to również cała gama innych pieszczot i zachowań, które mogą dać równie dużo satysfakcji i uniesienia duzo zależy od pomysłowości partnera i wzajemnego porozumienia, tyle ciekawych zabaw mozna wymyslić zamiast klasycznego spółkowania w te kilka płodnych dni można naprawdę nieźle się zabawić w nieco inny sposób , a w międzyczasie hulaj dusza no coooo Ty? really? sęk w tym ze jak hula dusza to nie ma czasu na zabawę (mówie to oczywiscie z punktu widzenia trzdziestoparolatki ) i ogólnie jestem za dopasowaniem środków wyrazu do naturalnych okoliczności... będzie mniej nerwic zdrad i rozwodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.06.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 przede wszystkim jednak - niestety- a właściwie stety najczęsciej własnie wtedy gdy kobieta ma dni płodne ma też największa ochotę na seks - a co za tym idzie jest w stanie wreszcie pokazac swojemu mężczyźnie co w niej drzemie... Jemu pozostaje tylko to okiełznać... wspomnę tylko że seks to nie tylko pospolity stosunek płciowy polegający na... no wiecie na czym , to również cała gama innych pieszczot i zachowań, które mogą dać równie dużo satysfakcji i uniesienia duzo zależy od pomysłowości partnera i wzajemnego porozumienia, tyle ciekawych zabaw mozna wymyslić zamiast klasycznego spółkowania w te kilka płodnych dni można naprawdę nieźle się zabawić w nieco inny sposób , a w międzyczasie hulaj dusza no coooo Ty? really? sęk w tym ze jak hula dusza to nie ma czasu na zabawę (mówie to oczywiscie z punktu widzenia trzdziestoparolatki ) i ogólnie jestem za dopasowaniem środków wyrazu do naturalnych okoliczności... będzie mniej nerwic zdrad i rozwodów... hulaj dusza z połowicą rzecz jasna , nerwice, zdrady i rozwody w tym przypadku nie mają miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 16.06.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 hulaj dusza z połowicą rzecz jasna No co Ty? Naprawdę? Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 16.06.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A tak, dalekimi skojarzeniami podążąjąc, przypomniałem sobie dowcip, nieco może świński , ale w tym wątku, jak sądzę, tolerowalny A więc (ne zaczyna się zdania od "A więc" !!!!): ============================== Do seksuologa przychodzi mężczyzna: - Panie doktorze, mam problem... - Szanowny Pacjencie, ja właśnie jestem od rozwiązywania Pańskich problemów. Proszę mówić. - Mianowicie, od dłuższego czasu mam tak, że jak już dochodzę, jak już tuż tuż, już właśnie... to mi wszystko przechodzi i nie mogę. Czy da mi Pan jakąś radę? - Hmmm, nooo, taaaak, acha. To jest rzeczywiście dość rzadki przypadek, ale powiem Panu, że już raz udało mi się z powodzeniem podobny przypadek wyjaśnić i wyleczyć. Mianowicie, potrzebny jest Panu jakiś bodziec w tym momencie - odwróci on Pana uwagę i wtedy się uda. Proponuję, żeby kupił Pan np. pistolet, włożył pod poduszkę, a kiedy... tego... będzie właśnie ten moment, niech Pan strzeli w powietrze ze dwa razy - musi się udać. - No dziękuję Panie doktorze, spróbuję. Mija tydzień, ten sam facet przychodzi znowu. - Dzień dobry Panie doktorze... - Aaaaaa, to Pan! No i jak się udało? Pistolet pomógł? - Niestety, Panie doktorze, nie pomógł. Generalnie to jakaś masakra była... - Jak to? Proszę opowiedzieć! - No wie Pan, kochaliśmy się z żoną w pozycji 69, no i jak już miało być właśnie teraz, wyjąłem pistolet i zacząłem strzelać... - No i co, i nie udało się? - Panie doktorze, porażka. Nie dość, że żona nadgryzła mi ptaka, to jeszcze zesrała mi się na twarz.... ============================ Sorry, jeśli ktoś nie będzie przez to mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 17.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Chyba zgasiłem wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.06.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Chyba zgasiłem wątek Spokojnie. To tylko przerwa techniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Uhahalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.07.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 .. a w międzyczasie hulaj dusza panowie kombinujcie, żeby nudno nie było, a Wasze panie były zadowolone Ja to w międzyczasie i hulaj dusza to poznałam dopiero gdy prochy odstawiłam precz z hormonami!!!!! i pomyśleć, że w sumie 10 lat to brałam (i wydawało mi się że jest fajnie) teraz to dopiero jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 i pomyśleć, że w sumie 10 lat to brałam (i wydawało mi się że jest fajnie) teraz to dopiero jest fajnie po 10 latach??? toż to kazirodztwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 i pomyśleć, że w sumie 10 lat to brałam (i wydawało mi się że jest fajnie) teraz to dopiero jest fajnie po 10 latach??? toż to kazirodztwo!!!! eeee, no przecież nie mówię, że od dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 i pomyśleć, że w sumie 10 lat to brałam (i wydawało mi się że jest fajnie) teraz to dopiero jest fajnie po 10 latach??? toż to kazirodztwo!!!! eeee, no przecież nie mówię, że od dziecka i ja nie o tym piszę... bo zrozumiałem ze te 10 lat minęło i nadal z własnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 i pomyśleć, że w sumie 10 lat to brałam (i wydawało mi się że jest fajnie) teraz to dopiero jest fajnie po 10 latach??? toż to kazirodztwo!!!! eeee, no przecież nie mówię, że od dziecka i ja nie o tym piszę... bo zrozumiałem ze te 10 lat minęło i nadal z własnym... Ty też myślisz, że to nienormalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts