retrofood 04.07.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 i pomyśleć, że w sumie 10 lat to brałam (i wydawało mi się że jest fajnie) teraz to dopiero jest fajnie po 10 latach??? toż to kazirodztwo!!!! eeee, no przecież nie mówię, że od dziecka i ja nie o tym piszę... bo zrozumiałem ze te 10 lat minęło i nadal z własnym... Ty też myślisz, że to nienormalne? tak mówią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 i pomyśleć, że w sumie 10 lat to brałam (i wydawało mi się że jest fajnie) teraz to dopiero jest fajnie po 10 latach??? toż to kazirodztwo!!!! eeee, no przecież nie mówię, że od dziecka i ja nie o tym piszę... bo zrozumiałem ze te 10 lat minęło i nadal z własnym... Ty też myślisz, że to nienormalne? tak mówią... wezmę to sobie do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.07.2008 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Dlaczego ogórek jest lepszy od mężczyzny, argumentów kilka. 1. Z ogórkiem łatwo się poznać. Można od razu w sklepie go pomacać, czy jest twardy, czy nie.2. Z ogórkiem nigdy nie znajdziesz brudnych skarpetek w swojej bieliźnie.3. Ogórek nigdy nie kupi ci prezentu urodzinowego za twoje pieniądze.4. Ogórek nie będzie cię uczył myć okien, czyścić ryby, smażyć kotlety.5. Ogórek nigdy nie przedstawi cię jak "zwykłą znajomą".6. Ogórek nigdy nie doprowadzi cię do płaczu.7. Ogórek nigdy nie zapyta "czy ja jestem twój pierwszy".8. Ogórek nigdy nie opowie innym ogórkom, że był twoim "pierwszym".9. Ogórek nigdy nie opowie innym ogórkom, że nie był twoim "pierwszym".10. Z ogórkiem nie musisz być dziewicą więcej niż jeden raz.11. Ogórek nigdy nie napisze twojego imienia i adresu na ścianie w toalecie.12. Ogórek nie wymaga, abyś w domu wyglądała seksownie a wśród ludzi skromnie.13. Ogórek nie biega rankami, nie trzyma diety, nie zbiera znaczków i monet.14. Ogórek nie zauważa siwizny w twoich włosach.15. Ogórkowi wszystko jedno, jeśli inni zwracają na ciebie uwagę.16. Ogórek nie interesuje się twoim wiekiem.17. Ogórek nie powie "aborcja to przecież tylko zabieg".18. Ogórek nie zgubi kluczy od twojego mieszkania na meczu piłkarskim.19. Ogórek nie będzie pytał "a kto mówi" jeśli jesteś proszona do telefonu.20. Ogórek nie wyda wszystkich twoich drobnych monet na swoje papierosy.21. Ogórek nie będzie komentował nieporządku w twojej sypialni.22. Ogórek nie opowiada o tobie kolegom z pracy, swojemu dentyście ani przyjaciołom ze szkoły.23. Ogórek nie zapyta: co dziś na kolację? - kiedy akurat wchodzisz do domu po pracy.24. Ogórek nie chodzi z kwaśną miną, kiedy cię właśnie boli głowa.25. Ogórek nigdy nie powie, czytając gazetę: "jaka śliczna dziewczyna tutaj spaceruje", "kiedy kobiety godzą się na spontaniczny seks?", "Doda pokazała wszystko", 26. Ogórek nie bywa rankami rozdrażniony i nie zauważa twojego rozdrażnienia.27. Ogórki nie bywają zbyt głupie, ani nazbyt mądre.28. Ogórek nie łysieje, nie rośnie mu brzuch ani nie robi się skąpy na starość.29. Ogórek nie jada sucharów w łóżku.30. Ogórek nie kosztuje drogo.31. Ogórek nie zatrzymuje się na ulicy z propozycją posłuchania muzyki.32. Ogórek nie zmienia twojej toalety w czytelnię, nie przewraca wszystkiego w apteczce bez pytania, nie zostawia włosów w umywalce, nie zapomina spłukać muszli, nie zakłada nie wypranych skarpetek33. Ogórek nie musi zadzwonić do żony.34. Ogórek nie rzuci cię dla młodej piękności lub profesorskiej córki.35. Ogórek nie jest gitarzystą rock-owego zespołu i nie "szuka siebie" do 40 roku życia.36. Z ogórkiem nie ryzykujesz, że w jeden piękny dzień dowiesz się, że jest żonaty, albo że jesteś bardzo sympatyczna, ale on ożeni się z twoją siostrą.37. Ogórek nie będzie rozwiązywał twojej krzyżówki twoim tuszem do powiek.38. Ogórkowi nie wyrasta ostra szczecina na brodzie o piątej rano.39. Ogórek nie wymaga, abyś zawsze pamiętała gdzie jego klucze, zapałki, pantofle, śrubokręty i haczyki.40. Ogórek nie bywa "bardzo zajęty" akuratnie wtedy, kiedy trzeba odebrać telewizor z naprawy.41. Ogórek nie pokazuje ci lekceważenia, opowiadając ciągle: "a u nas w wojsku..."42. Ogórek nie zapyta "a kto będzie zajmował się dziećmi" kiedy ty zaczęłaś robić doktorat43. Ogórek nie wymaga, abyś mu urodziła mnóstwo maleńkich ogórków.44. Ogórek nie powie: „Będziemy próbować dopóki nie zajdziesz w ciążę”.45. Ogórek nie domaga się śniadania do łóżka.46. Ogórek nie czyta twoich listów ani pamiętnika i robi scen z powodu ich treści.47. Z ogórkiem nie trzeba zmieniać nazwiska, planów życiowych ani miejsca zamieszkania.48. Ogórek nie zaskarży cię o alimenty na swoje małe ogóreczki.49. Ogórek nie będzie pokazywał kurzu na szafie tam, gdzie nie można go dostać, nie będzie demonstrował karate na twoich meblach, dłubał w zębach za stołem przy gościach, wchodził w brudnych butach do sypialni, 50. Ogórek nie będzie sypał pieprzu i soli bez umiaru do twojej jajecznicy, mówiąc, że tak jest smaczniejsza;51. Rankiem ogórek nie powie: „pozostańmy przyjaciółmi, nie zaproponuje zadzwonienia po taksówkę, nie przepadnie na miesiąc bez żadnych wyjaśnień, nie powie ci, że „on nie z tych co się żenią”, nie zadzwoni do mamy, żony czy też do kolegów52. Ogórek nie wypali ci ostatniego papierosa o 12 w nocy.53. Ogórek nie zrobi ci na szyi „malinki” którą zauważą dopiero koledzy z pracy.54. Ogórek nie nazwie cię innym imieniem i nie przerwie tuż przed najważniejszym momentem.55. Ogórek nie przełączy twojego programu na swój mecz nawet bez zapytania.56. Ogórek nie powie: „zawsze mówiłem, że z krótkimi włosami wyglądasz młodziej”.57. Ogórek nie zadzwoni, że musi zostać w pracy, a wróci ze szminką na szyi.58. Ogórek nie zapyta: „podobało ci się, prawda? Powiedz, że jestem lepszy niż on”.59. Ogórek nie interesuje się twoimi byłymi związkami i nie opowiada o swoich.60. Ogórek nie powie: „lepiej zajmij się kuchnią” kiedy właśnie chciałaś iść do koleżanki.61. Ogórek nie powie: „Jutro nie mogę bo idę na ryby”.62. Porzucić ogórka – najprostsze na świecie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.07.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Kochana, mus jest spotkać się Retrofood a Ty z jakiej części Galicji?najbliższa małopolską miejscowością jest dla mnie Olkusz a że mus to wiem, to ty z tych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modernism 23.10.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dlaczego ogórek jest lepszy od mężczyzny, argumentów kilka. 1... tylko, że ogórek jest zielony (we wszystkich aspektach swojego istnienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.10.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dlaczego ogórek jest lepszy od mężczyzny, argumentów kilka. 1... tylko, że ogórek jest zielony (we wszystkich aspektach swojego istnienia) tylko we wczesnej fazie wzrostu. potem mu przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 28.10.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 przede wszystkim jednak - niestety- a właściwie stety najczęsciej własnie wtedy gdy kobieta ma dni płodne ma też największa ochotę na seks - a co za tym idzie jest w stanie wreszcie pokazac swojemu mężczyźnie co w niej drzemie... Jemu pozostaje tylko to okiełznać... Cholero jedna, znowu się zgadzam Dodam jeszcze, że gdzieś w jakiejś mondrej gazecie wyczytałam, że kobiety w tej kwestii dzielą sie na dwie grupy: - te co mają ochotę na seks własnie w dni płodne i takie co w dni niepłodne. Uczeni doszli do wniosku, że te drugie to kobiety z cywilizacji zachodnich, rozwiniętych i nowoczensnych, te pierwsze to kobiety z dzikich plemion, buszów itp Chodzi tu o chęc posiadania potomstwa podobno. PS. Wychodzi na to, że jestem dzika moja żona to chyba najdziksza babka na tym świecie jest w takim razie i nawet za często tych dni płodnych nie ma muszę się temu przyglądnąć bo moze to już jakiś będzie początek wątku o zdradzie albo coś tego typu bo przecież kazdy swoje potrzeby ma, a ona to wiecznie zmeczona i spać się jej chce - nic nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.10.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Pewnie tabletki lyka.Po tabletkach podobno sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 28.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Pewnie tabletki lyka. Po tabletkach podobno sie nie chce no właśnie nie to taki typ wiecznie zmęczony i wiecznie nie mający ochoty coś mi się tak wydaje że dla niej to tak od czasu do czasu (bardzo rzadko niestety, ale wystarcza) może jej kupić tabletki na jakieś pobudzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 28.10.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 no, ale taki brzdąc jak na zdjęciu też potrafi dać w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 28.10.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 no, ale taki brzdąc jak na zdjęciu też potrafi dać w kość no ale o 20 taki mały idzie spać i potem to można robić co się chce a mojej żonie to własnie tylko spać się chce najgorsze jest oto że mówię jej o tym a ona wiecznie to samo - późno, niechce mi się, nie teraz, albo jeszcze jest zła za niewiadomo co, i 1000 innych powodów trzeba szykować chyba jakąś metę na mieście i tyle po co się denerwować zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 29.10.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 a może byś tak posiedział z miesiąc z małym w domu tak jak siedzi żona? Zamieńcie się rolami, zobacz jak to jest i wtedy zacznij myśleć o mecie. Gwarantuję Ci, że o 20 będziesz szedł spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 29.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 a może byś tak posiedział z miesiąc z małym w domu tak jak siedzi żona? Zamieńcie się rolami, zobacz jak to jest i wtedy zacznij myśleć o mecie. Gwarantuję Ci, że o 20 będziesz szedł spać. żonie pomagam, a poza tym to żona pracuje jeszcze chyba jestem sadystą jakimś bo żona pracuje opiekuje się częściowo dzieckiem i jeszcze wieczorem ma mieć ochotę na małe barabara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 29.10.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 a może byś tak posiedział z miesiąc z małym w domu tak jak siedzi żona? Zamieńcie się rolami, zobacz jak to jest i wtedy zacznij myśleć o mecie. Gwarantuję Ci, że o 20 będziesz szedł spać. Że niby jak on będzie zmęczony o 20-tej, to ona będzie chciała? A ja go rozumiem, bo też tak mam. Przecież tu nie chodzi o to, o której ma chodzić spać, tylko o to, że żona wiecznie zmęczona - i przecież nie jest tu ważne dlaczego zmęczona. Są kobitki, którym zmęczenie nie przeszkadza w "zamknięciu dnia" - a przynajmniej nie codziennie No i są faceci, którzy nie chcą - kiedyś w to nie wierzyłem, ale okazało się, że jest ich wcale nie mało (UWAGA: nie piszę o sobie!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 29.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 a może byś tak posiedział z miesiąc z małym w domu tak jak siedzi żona? Zamieńcie się rolami, zobacz jak to jest i wtedy zacznij myśleć o mecie. Gwarantuję Ci, że o 20 będziesz szedł spać. Że niby jak on będzie zmęczony o 20-tej, to ona będzie chciała? A ja go rozumiem, bo też tak mam. Przecież tu nie chodzi o to, o której ma chodzić spać, tylko o to, że żona wiecznie zmęczona - i przecież nie jest tu ważne dlaczego zmęczona. Są kobitki, którym zmęczenie nie przeszkadza w "zamknięciu dnia" - a przynajmniej nie codziennie No i są faceci, którzy nie chcą - kiedyś w to nie wierzyłem, ale okazało się, że jest ich wcale nie mało (UWAGA: nie piszę o sobie!!!!) w końcu ktoś kto mnie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 bo przecież kazdy swoje potrzeby ma, a ona to wiecznie zmeczona i spać się jej chce - nic nie działa nie przejmuj się i bądź cierpliwy. to po czterdziestu latach przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 30.10.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 bo przecież kazdy swoje potrzeby ma, a ona to wiecznie zmeczona i spać się jej chce - nic nie działa nie przejmuj się i bądź cierpliwy. to po czterdziestu latach przechodzi. za 40 lat to ja już nie będę mógł ze starości ale faktycznie tak jak piszesz wtedy to już przejdzie samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 31.10.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a może tak zorganizuj jakąś randkę w restauracji? Maluszka do dziadków, Wy na jakąś kolację, potem kąpiel i...trochę pokombinuj Sprawdza się Dorośli też potrzebują odrobiny samotności i pobycia tylko ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 01.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 a może tak zorganizuj jakąś randkę w restauracji? Maluszka do dziadków, Wy na jakąś kolację, potem kąpiel i...trochę pokombinuj Sprawdza się Dorośli też potrzebują odrobiny samotności i pobycia tylko ze sobą. dziadkowie troszkę za daleko, lae nawet jakbym małego odstawił to powiedziałaby, że w końcu może się wyspać i żeby jej dać spokój, próbuję różnych rzeczy, ale oprzeważnie jest gadka jedna i ta sama czyli spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.11.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 a może tak zorganizuj jakąś randkę w restauracji? Maluszka do dziadków, Wy na jakąś kolację, potem kąpiel i...trochę pokombinuj Sprawdza się Dorośli też potrzebują odrobiny samotności i pobycia tylko ze sobą. dziadkowie troszkę za daleko, lae nawet jakbym małego odstawił to powiedziałaby, że w końcu może się wyspać i żeby jej dać spokój, próbuję różnych rzeczy, ale oprzeważnie jest gadka jedna i ta sama czyli spanie Hm, wyspałam się dopiero, jak dziecko miało z 5 lat. I jeszcze jedno - a planujecie drugie? A co z antykoncepcją? A może po prostu radość z seksu zabija strach przed ciążą? Strach jest zabójczy.. No i jeszzce jedno. Nie pomagaj żonie, tylko daj jej wolne na 2-3 dni. Wolne całkowicie od dziecka. Ciekawe, czy po tych trzech dniach ty będziesz miał ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts