lbryndal 02.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Hm, wyspałam się dopiero, jak dziecko miało z 5 lat. I jeszcze jedno - a planujecie drugie? A co z antykoncepcją? A może po prostu radość z seksu zabija strach przed ciążą? Strach jest zabójczy.. No i jeszzce jedno. Nie pomagaj żonie, tylko daj jej wolne na 2-3 dni. Wolne całkowicie od dziecka. Ciekawe, czy po tych trzech dniach ty będziesz miał ochotę i co przez te 5 lat nie współżyłaś z partnerem bo byłaś niewyspana ? drugiego dziecka nie palnujemy ten robi za trójkę, metodę mamy skuteczną (szklanka wody przed i po - może już nie może pić wody i to może o to chodzi - żartuję oczywiście) przy dziecku naprawdę nie ma tak dużo pracy znaczy się przy takim dwulatku, trochę jest, ale już jest troszkę samodzielny i duzo odchodzi z tego co jest przy mniejszym dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 02.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 a może tak zorganizuj jakąś randkę w restauracji? Maluszka do dziadków, Wy na jakąś kolację, potem kąpiel i...trochę pokombinuj Sprawdza się Dorośli też potrzebują odrobiny samotności i pobycia tylko ze sobą. To chyba rada, jak uwieść atrakcyjna kuzynkę żony odwiedzająca was dwa razy w roku?? Nie potrafię sobie wyobrazic faceta, ktory np. dwa razy dziennie organizuje romatyczne posiłki, wypożycza potomstwo, zasypuje prezentami, zaskakuje, zadziwia i intryguje, a na dokładkę niebywale dowartosciowuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 dlaczego dwa razy dziennie? może wystarczy juz piątek sprzedać dziecko zaskoczyć kobietę i nie wymagac od niej niczego w ten piatek - zadnych umizgow i podtekstow dac jej sie wyspac w sobote budząc ja śniadaniem do łóżka... zrobic jej kąpiel z masażem... nadal żadnych podtekstow... zabrać ja do kina, teatru, na kawę, spacer, masaż.... dać jej sie wygadać, odprężyć...polenić... niczego nie wymagać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 i co przez te 5 lat nie współżyłaś z partnerem bo byłaś niewyspana ? drugiego dziecka nie palnujemy ten robi za trójkę, metodę mamy skuteczną (szklanka wody przed i po - może już nie może pić wody i to może o to chodzi - żartuję oczywiście) przy dziecku naprawdę nie ma tak dużo pracy znaczy się przy takim dwulatku, trochę jest, ale już jest troszkę samodzielny i duzo odchodzi z tego co jest przy mniejszym dziecku Ad 2 no nie, ale często mnie bolała glowa Ad 3 masz odpowiedź na problemy Ad 3 to nawey nie o pracę chodzi a o absorbowanie sobą. dwulatka nie można spuścić z oka, już ruchliwy a jeszcze głupi. Najgorszy okres, trzeba miec oczy dookoła głowy robiąc przy tym swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 02.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 ibryndal.. współczuje... sprobuj jej podawac biovital, bedzie bardziej zywa. jak mialem sesje to dzieki temu 4 godziny na dobe zyskiwałem... romantyczne kolacje sa ok, tylko nie dawaj jej czosnku do jedzenia, bo to najlepsza antykoncepcja.. gwarantuje ze sie do niej nie zblizysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.11.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 powiedz mimochodem w czwartek, że jutro wrócisz późno, bo po pracy idziesz do agencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 KiZ, a kto mówił, że dwa razy dziennie? W ostatni wtorek zadzwoniłam do rodziców czy nie chce wnuczki na noc Mała spędziła czas na szaleństwach z dziadkiem, a my zajeliśmy się rodzeństwem dla Sylwii Co jakiś czas po prostu potrzeba spokoju, relaksu, a nie patrzenia na drzwi sypialni czy nagle się nie otworzą Pobycia ze sobą, a nie z bajkami. Bryndal, wyślij żonę na 2-3 dni do rodziny, znajomych, gdziekolwiek. Niech odpocznie. Jak wróci to...pójdziesz spać, bo będziesz tak zmęczony EZS ma rację, strach przed kolejnym dzieckiem jest zabójczy dla seksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a może tak zorganizuj jakąś randkę w restauracji? Maluszka do dziadków, Wy na jakąś kolację, potem kąpiel i...trochę pokombinuj Sprawdza się Dorośli też potrzebują odrobiny samotności i pobycia tylko ze sobą. To chyba rada, jak uwieść atrakcyjna kuzynkę żony odwiedzająca was dwa razy w roku?? Nie potrafię sobie wyobrazic faceta, ktory np. dwa razy dziennie organizuje romatyczne posiłki, wypożycza potomstwo, zasypuje prezentami, zaskakuje, zadziwia i intryguje, a na dokładkę niebywale dowartosciowuje... o właśnie masz rację bo potem to tylko mogę usłyszeć że byłem taki dobry bo coś chciałem, a teraz jestem dalej taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.11.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 powiedz mimochodem w czwartek, że jutro wrócisz późno, bo po pracy idziesz do agencji... I myślisz, że taki tekst zachęci kobietę do seksu? Bo ja nie sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dlaczego dwa razy dziennie? może wystarczy juz piątek sprzedać dziecko zaskoczyć kobietę i nie wymagac od niej niczego w ten piatek - zadnych umizgow i podtekstow dac jej sie wyspac w sobote budząc ja śniadaniem do łóżka... zrobic jej kąpiel z masażem... nadal żadnych podtekstow... zabrać ja do kina, teatru, na kawę, spacer, masaż.... dać jej sie wygadać, odprężyć...polenić... niczego nie wymagać! no i po takim weekendzie powiedziałaby mi, że wypoczęła i może iść do pracy w poniedziałek i jeszcze by mi dziękowała, że niczego nie chciałem mi się wydaje, że to poprostu sprawa różnicy temperamentów i tyle ja bym chciał, a ona nie nie i tyle, nie dobraliśmy się pod tym względem i już ibryndal.. współczuje... sprobuj jej podawac biovital, bedzie bardziej zywa. jak mialem sesje to dzieki temu 4 godziny na dobe zyskiwałem... romantyczne kolacje sa ok, tylko nie dawaj jej czosnku do jedzenia, bo to najlepsza antykoncepcja.. gwarantuje ze sie do niej nie zblizysz... bardziej myślałem o czymś na zwiększenie libido czy jak to się tam nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 powiedz mimochodem w czwartek, że jutro wrócisz późno, bo po pracy idziesz do agencji... I myślisz, że taki tekst zachęci kobietę do seksu? Bo ja nie sądzę może nie zachęci, ale ma się czyste sumienie, że się nikogo nie okłamało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.11.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 powiedz mimochodem w czwartek, że jutro wrócisz późno, bo po pracy idziesz do agencji... I myślisz, że taki tekst zachęci kobietę do seksu? Bo ja nie sądzę może nie zachęci, ale ma się czyste sumienie, że się nikogo nie okłamało Niestety, nie rozwiąże to sprawy a wręcz przeciwnie. Oczywiście, zgadam się, że brak seksu w małżenstwie to duży problem ale chyba nie tędy droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.11.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 powiedz mimochodem w czwartek, że jutro wrócisz późno, bo po pracy idziesz do agencji... I myślisz, że taki tekst zachęci kobietę do seksu? Bo ja nie sądzę może nie zachęci, ale ma się czyste sumienie, że się nikogo nie okłamało Niestety, nie rozwiąże to sprawy a wręcz przeciwnie. Oczywiście, zgadam się, że brak seksu w małżenstwie to duży problem ale chyba nie tędy droga. wiem wiem - żartowałem retrofood pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.11.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 powiedz mimochodem w czwartek, że jutro wrócisz późno, bo po pracy idziesz do agencji... I myślisz, że taki tekst zachęci kobietę do seksu? Bo ja nie sądzę może nie zachęci, ale ma się czyste sumienie, że się nikogo nie okłamało Niestety, nie rozwiąże to sprawy a wręcz przeciwnie. Oczywiście, zgadam się, że brak seksu w małżenstwie to duży problem ale chyba nie tędy droga. wiem wiem - żartowałem retrofood pewnie też No ja myśle panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 KiZ, a kto mówił, że dwa razy dziennie? W ostatni wtorek zadzwoniłam do rodziców czy nie chce wnuczki na noc Mała spędziła czas na szaleństwach z dziadkiem, a my zajeliśmy się rodzeństwem dla Sylwii Co jakiś czas po prostu potrzeba spokoju, relaksu, a nie patrzenia na drzwi sypialni czy nagle się nie otworzą Pobycia ze sobą, a nie z bajkami. (...) No dobrze, ja się tylko pytam na ILE to wystarczy? Rozumiem, że można się starac, kombinowac i wydziwiać, jak się chce żonę namówić na jakieś mkk czy inny numer wielce niestandardowy, ale żeby na codzień, do zwykłego zbliżenia takie mecyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 nie, no do codziennego zbliżenia to tak się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.11.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 KiZ, a kto mówił, że dwa razy dziennie? W ostatni wtorek zadzwoniłam do rodziców czy nie chce wnuczki na noc Mała spędziła czas na szaleństwach z dziadkiem, a my zajeliśmy się rodzeństwem dla Sylwii Co jakiś czas po prostu potrzeba spokoju, relaksu, a nie patrzenia na drzwi sypialni czy nagle się nie otworzą Pobycia ze sobą, a nie z bajkami. (...) No dobrze, ja się tylko pytam na ILE to wystarczy? Rozumiem, że można się starac, kombinowac i wydziwiać, jak się chce żonę namówić na jakieś mkk czy inny numer wielce niestandardowy, ale żeby na codzień, do zwykłego zbliżenia takie mecyje... a co to mkk ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.11.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 wiem wiem - żartowałem retrofood pewnie też No ja myśle panowie ech, małej wiary jesteś, monia. No jak można było wziąć to za poważną propozycję? Przecież z podbitymi oczętami to i tak by nigdzie nie poszedł a inaczej przecież by nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.11.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 wiem wiem - żartowałem retrofood pewnie też No ja myśle panowie ech, małej wiary jesteś, monia. No jak można było wziąć to za poważną propozycję? Przecież z podbitymi oczętami to i tak by nigdzie nie poszedł a inaczej przecież by nie było... Oj chłopaki, bo z Wami to nigdy nic nie jest pewne na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.11.2008 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 wiem wiem - żartowałem retrofood pewnie też No ja myśle panowie ech, małej wiary jesteś, monia. No jak można było wziąć to za poważną propozycję? Przecież z podbitymi oczętami to i tak by nigdzie nie poszedł a inaczej przecież by nie było... Oj chłopaki, bo z Wami to nigdy nic nie jest pewne na 100% I otto chodzi, otto bo inaczej to nie miałybyście nadziei... że tą wodę pić przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts