Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szklanka wody- przed czy po? zamiast! Jak to jest u Was...

sierzant36

Recommended Posts

Hm, wyspałam się dopiero, jak dziecko miało z 5 lat.

I jeszcze jedno - a planujecie drugie? A co z antykoncepcją? A może po prostu radość z seksu zabija strach przed ciążą? Strach jest zabójczy..

No i jeszzce jedno. Nie pomagaj żonie, tylko daj jej wolne na 2-3 dni. Wolne całkowicie od dziecka. Ciekawe, czy po tych trzech dniach ty będziesz miał ochotę 8)

i co przez te 5 lat nie współżyłaś z partnerem bo byłaś niewyspana ?

drugiego dziecka nie palnujemy ten robi za trójkę, metodę mamy skuteczną (szklanka wody przed i po - może już nie może pić wody i to może o to chodzi :lol: :lol: - żartuję oczywiście)

przy dziecku naprawdę nie ma tak dużo pracy znaczy się przy takim dwulatku, trochę jest, ale już jest troszkę samodzielny i duzo odchodzi z tego co jest przy mniejszym dziecku

• Odpowiedzi 181
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a może tak zorganizuj jakąś randkę w restauracji? Maluszka do dziadków, Wy na jakąś kolację, potem kąpiel i...trochę pokombinuj :D

Sprawdza się :D

Dorośli też potrzebują odrobiny samotności i pobycia tylko ze sobą.

To chyba rada, jak uwieść atrakcyjna kuzynkę żony odwiedzająca was dwa razy w roku?? :roll:

Nie potrafię sobie wyobrazic faceta, ktory np. dwa razy dziennie organizuje romatyczne posiłki, wypożycza potomstwo, zasypuje prezentami, zaskakuje, zadziwia i intryguje, a na dokładkę niebywale dowartosciowuje... :o :lol:

dlaczego dwa razy dziennie? :roll:

może wystarczy

juz piątek sprzedać dziecko

zaskoczyć kobietę i nie wymagac od niej niczego w ten piatek - zadnych umizgow i podtekstow

dac jej sie wyspac w sobote budząc ja śniadaniem do łóżka...

zrobic jej kąpiel z masażem...

nadal żadnych podtekstow...

zabrać ja do kina, teatru, na kawę, spacer, masaż....

dać jej sie wygadać, odprężyć...polenić...

niczego nie wymagać!

i co przez te 5 lat nie współżyłaś z partnerem bo byłaś niewyspana ?

drugiego dziecka nie palnujemy ten robi za trójkę, metodę mamy skuteczną (szklanka wody przed i po - może już nie może pić wody i to może o to chodzi :lol: :lol: - żartuję oczywiście)

przy dziecku naprawdę nie ma tak dużo pracy znaczy się przy takim dwulatku, trochę jest, ale już jest troszkę samodzielny i duzo odchodzi z tego co jest przy mniejszym dziecku

Ad 2 no nie, ale często mnie bolała glowa :D

Ad 3 masz odpowiedź na problemy

Ad 3 to nawey nie o pracę chodzi a o absorbowanie sobą. dwulatka nie można spuścić z oka, już ruchliwy a jeszcze głupi. Najgorszy okres, trzeba miec oczy dookoła głowy robiąc przy tym swoje...

KiZ, a kto mówił, że dwa razy dziennie?

W ostatni wtorek zadzwoniłam do rodziców czy nie chce wnuczki na noc :wink:

Mała spędziła czas na szaleństwach z dziadkiem, a my zajeliśmy się rodzeństwem dla Sylwii 8)

Co jakiś czas po prostu potrzeba spokoju, relaksu, a nie patrzenia na drzwi sypialni czy nagle się nie otworzą :D Pobycia ze sobą, a nie z bajkami.

Bryndal, wyślij żonę na 2-3 dni do rodziny, znajomych, gdziekolwiek. Niech odpocznie. Jak wróci to...pójdziesz spać, bo będziesz tak zmęczony :D

EZS ma rację, strach przed kolejnym dzieckiem jest zabójczy dla seksu. :-?

a może tak zorganizuj jakąś randkę w restauracji? Maluszka do dziadków, Wy na jakąś kolację, potem kąpiel i...trochę pokombinuj :D

Sprawdza się :D

Dorośli też potrzebują odrobiny samotności i pobycia tylko ze sobą.

To chyba rada, jak uwieść atrakcyjna kuzynkę żony odwiedzająca was dwa razy w roku?? :roll:

Nie potrafię sobie wyobrazic faceta, ktory np. dwa razy dziennie organizuje romatyczne posiłki, wypożycza potomstwo, zasypuje prezentami, zaskakuje, zadziwia i intryguje, a na dokładkę niebywale dowartosciowuje... :o :lol:

o właśnie masz rację

bo potem to tylko mogę usłyszeć że byłem taki dobry bo coś chciałem, a teraz jestem dalej taki sam :lol:

dlaczego dwa razy dziennie? :roll:

może wystarczy

juz piątek sprzedać dziecko

zaskoczyć kobietę i nie wymagac od niej niczego w ten piatek - zadnych umizgow i podtekstow

dac jej sie wyspac w sobote budząc ja śniadaniem do łóżka...

zrobic jej kąpiel z masażem...

nadal żadnych podtekstow...

zabrać ja do kina, teatru, na kawę, spacer, masaż....

dać jej sie wygadać, odprężyć...polenić...

niczego nie wymagać!

no i po takim weekendzie powiedziałaby mi, że wypoczęła i może iść do pracy w poniedziałek i jeszcze by mi dziękowała, że niczego nie chciałem

mi się wydaje, że to poprostu sprawa różnicy temperamentów i tyle

ja bym chciał, a ona nie nie i tyle, nie dobraliśmy się pod tym względem i już

ibryndal.. współczuje... sprobuj jej podawac biovital, bedzie bardziej zywa. jak mialem sesje to dzieki temu 4 godziny na dobe zyskiwałem...

romantyczne kolacje sa ok, tylko nie dawaj jej czosnku do jedzenia, bo to najlepsza antykoncepcja.. :) gwarantuje ze sie do niej nie zblizysz...

bardziej myślałem o czymś na zwiększenie libido czy jak to się tam nazywa :D

powiedz mimochodem w czwartek, że jutro wrócisz późno, bo po pracy idziesz do agencji...

I myślisz, że taki tekst zachęci kobietę do seksu?

Bo ja nie sądzę :roll:

może nie zachęci, ale ma się czyste sumienie, że się nikogo nie okłamało :lol: :lol: :lol:

Niestety, nie rozwiąże to sprawy a wręcz przeciwnie.

Oczywiście, zgadam się, że brak seksu w małżenstwie to duży problem ale chyba nie tędy droga.

powiedz mimochodem w czwartek, że jutro wrócisz późno, bo po pracy idziesz do agencji...

może nie zachęci, ale ma się czyste sumienie, że się nikogo nie okłamało :lol: :lol: :lol:

Oczywiście, zgadam się, że brak seksu w małżenstwie to duży problem ale chyba nie tędy droga.

wiem wiem - żartowałem

retrofood pewnie też

wiem wiem - żartowałem

retrofood pewnie też

No ja myśle panowie :D

Mała spędziła czas na szaleństwach z dziadkiem, a my zajeliśmy się rodzeństwem dla Sylwii 8)

Co jakiś czas po prostu potrzeba spokoju, relaksu, a nie patrzenia na drzwi sypialni czy nagle się nie otworzą :D Pobycia ze sobą, a nie z bajkami.

(...)

No dobrze, ja się tylko pytam na ILE to wystarczy? :wink: 8)

Rozumiem, że można się starac, kombinowac i wydziwiać, jak się chce żonę namówić na jakieś mkk czy inny numer wielce niestandardowy, ale żeby na codzień, do zwykłego zbliżenia takie mecyje... :o :wink: 8)

(...)

No dobrze, ja się tylko pytam na ILE to wystarczy? :wink: 8)

Rozumiem, że można się starac, kombinowac i wydziwiać, jak się chce żonę namówić na jakieś mkk czy inny numer wielce niestandardowy, ale żeby na codzień, do zwykłego zbliżenia takie mecyje... :o :wink: 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a co to mkk ???

wiem wiem - żartowałem

retrofood pewnie też

ech, małej wiary jesteś, monia. :lol: No jak można było wziąć to za poważną propozycję? :o Przecież z podbitymi oczętami to i tak by nigdzie nie poszedł :D a inaczej przecież by nie było...

wiem wiem - żartowałem

retrofood pewnie też

ech, małej wiary jesteś, monia. :lol: No jak można było wziąć to za poważną propozycję? :o Przecież z podbitymi oczętami to i tak by nigdzie nie poszedł :D a inaczej przecież by nie było...

Oj chłopaki, bo z Wami to nigdy nic nie jest pewne na 100% :roll: :lol: :lol:

wiem wiem - żartowałem

retrofood pewnie też

Oj chłopaki, bo z Wami to nigdy nic nie jest pewne na 100% :roll: :lol: :lol:

I otto chodzi, otto :D

bo inaczej to nie miałybyście nadziei... że tą wodę pić przyjdzie... :D