tomek1950 08.05.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Co wystawię na aukcję dokładnie nie zdradzę, ale bedzie to rodzaj jednoosobowego pojazdu. Produkt jest fabrycznie nowy, ma 2 lata gwarancji bez limitu kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 a jak mogą pomóc nieobecni na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.05.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 a jak mogą pomóc nieobecni na zlocie Jamles potrzebna kwota jest dość spora i nie podejrzewam, że uda się zebrać całą na spotkaniu. Aukcja będzie na pewno kontynuowana na forum, żeby każdy chętny miał okazję pomóc. Pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.05.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Tak, aukcja będzie kontynuowana na forum. Już dziś prosimy o udział. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.05.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Co wystawię na aukcję dokładnie nie zdradzę, ale bedzie to rodzaj jednoosobowego pojazdu. Produkt jest fabrycznie nowy, ma 2 lata gwarancji bez limitu kilometrów. rower?? Już się zastanawiam jak do bagażnika zmieścić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.05.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 może stacjonarny ...kurcze, zdałoby sie na takim zrzucić parę(naście ) kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.05.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Nie powiem przed licytacją, a może i w trakcie. Takie licytowanie "kota w worku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 może stacjonarny ...kurcze, zdałoby sie na takim zrzucić parę(naście ) kilo ja swojej mówie, jak tak nawija, że szczęście musi być ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 fajne ja znam takie: "duża kobieta jest najlepsza, bo latem daje cień a zimą dobrze grzeje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Trucizna jest najczęściej w... małym opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Zabiore na spotkanie kartki ktore ostatnio zrobilam. Takie z wyszywanym wzorkiem - jest ich 20. I do tego pare malunkow. Ciesze sie, ze tez bede mogla dac cos od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Zabiore na spotkanie kartki ktore ostatnio zrobilam. Takie z wyszywanym wzorkiem - jest ich 20. I do tego pare malunkow. Ciesze sie, ze tez bede mogla dac cos od siebie. Zeljko, jesteś... kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 E tam, to od Was sie zarazilam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.05.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Czy to złe zarazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.05.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 No przeciez, to jedyne sluszne zarazki Z reszta wiem co to znaczy dzwigac dziecko, sama mam kregoslup 70-latka. A moj Stefek, choc niepelnosprawany, fala Bogu juz chodzi. Wiec jesli uda nam sie wspolnie pomoc matce aby opieka nad chorym dzieckiem byla dla Niej choc troche lzejsza, to warto. A i dziweczynka na tym skorzysta, bo wygodniej, bespieczniej no i mame usmiechnieta bedzie czesciej widiwac. Z reszta ja tylko dlug splacam wobec Redakcji i Was wszystkich forumowiczow Wielkiego serca! No i przekonana jestem, ze tym razem tez sie uda. Warto dla usmiechu kolejnego aniolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.05.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ja już myślę o fantach - musze sie porozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.05.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 W pierwszym wątku jest już więcej informacji o Bogusi i jej potrzebach. Zapraszamy - przyłącz się do naszej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 To ja przygotuję "Koszyk wiejski". W koszyku znajdą się wiejskie przysmaki w słoiczkach, będzie ich parę. Mam nadzieję, że ktoś się skusi i nie będzie się obawiał o swoje zdrowie. Też się cieszę, że mogę trochę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.05.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 To ja przygotuję "Koszyk wiejski". W koszyku znajdą się wiejskie przysmaki w słoiczkach, będzie ich parę. Mam nadzieję, że ktoś się skusi i nie będzie się obawiał o swoje zdrowie. Też się cieszę, że mogę trochę pomóc. Znam smak tych Depesiowych smakołyków Niebo w gebie jak się je, a wpomnienie... bezcenne. Tylko nie wiem czy na spotkaniu można bedzie płacic kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Moja córka zgodziła się oddac na aukcję namalowany przez siebie obraz. Mam tylko nadzieję , że go ktoś kupi. Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts