Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zakończyliśmy aukcję na rzecz Bogusi i jej dzielnej matki!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla informacji, sprawdzenia, przypomnienia Kto?, co? i za ile licytował.

Pozycje oznaczone niebieskim kolorem to wpłaty gotówkowe.

1 berberysy + książka "Kurier z Warszawy"100,00 zł Ew-ka

2 trzmielina 65,00 zł aniawmuratorze

3 kubek Muratora + miarka Froscha 2 szt.100,00 zł an-bud

4 Obraz "Tańcząca Cyganka" 250,00 zł jea

5 książka "Umysł" 60,00 zł Edzia

6 pojazd jednośladowy Tomka 250,00 zł stary

7 wino 250,00 zł verunia

8 kiełbaska andzika.78 120,00 zł frosch

9 butelka Toli 150,00 zł stary

10 koszyk wiejski 800,00 zł jea

11 rzeźba Górala 300,00 zł Depi

12 bocian 160,00 zł kropeczka

13 maczuga 350,00 zł Depi

14 winogron I zestaw 200,00 zł Edzia

15 winogron II zestaw 200,00 zł piejar

16 przejażdżka z Kropeczką 100,00 zł Adrian

17 tacka + marka Froscha 1 szt. 60,00 zł Depesia

18 obraz Japonka 50,00 zł katja

19 banknot Zeljki 50,00 zł kolakao

20 "Urządzamy ogród" płyta 30,00 zł andzik.78

21 "Najpiękniejsze miejsca" 20,00 zł ila66

22 kartki Zeljki 2 szt 50,00 zł Tedii

23 obraz 80,00 zł Elżbieta Długosz

24 obraz córki veruni 40,00 zł kaśka maciej

25 obrazki 2 szt.+ miarka 30,00 zł lolec

26 obrazek 100,00 zł aniawmuratorze

27 ukorzeniacz froschki 10,00 zł frosch

28 haft Zeljki + 5 kartek 100,00 zł joan

29 obrazek +aniołki 2 szt.+ pudełko Muratora 100,00 Maluszek

30 "Kwiaty lata"+"Działka i ogród"+ miarka+ biżuteria 100,00 zł daggulka

31 obrazki 2 szt. 100,00 zł magi

32 książka "Katyń" 50,00 zł tola

33 latarka 10,00 zł Pan Jurek akustyk

razem 4 435,00 zł

Dziękujemy za udział w aukcji, dziękujemy rewelacyjnemu Tomkowi za prowadzenie. I nasza akcja trwa dalej. Wkrótce opublikujemy zdjęcia przedmiotów do licytacji - i prosimy gorąco o udział. Jeśli uzbieramy w sumie 8 tys. zł Bogusia będzie wyposażona całkowicie - w podnośnik, łóżko, materac specjalistyczny, matę do wanny i inne przedmioty. Jeśli zbierzemy, mniej poprzestaniemy na podnośniku i łóżku.

A kto sie przyzna do pastelowaego obrazka wystawionego na licytację w takiej grubej ramie? Czy był autorstwa forumowicza? Chętnie zalicytuję podobne dzieło... :p bo teraz nie zdążyłam... :cry:

Joan nie jestem pewna czy myślimy o tym samym obrazku, ale podejrzewam, że jest to jeden z obrazków przyniesionych przez Panią Iwonę ze Stowarzyszenia

A kto sie przyzna do pastelowaego obrazka wystawionego na licytację w takiej grubej ramie? Czy był autorstwa forumowicza? Chętnie zalicytuję podobne dzieło... :p bo teraz nie zdążyłam... :cry:

Joan nie jestem pewna czy myślimy o tym samym obrazku, ale podejrzewam, że jest to jeden z obrazków przyniesionych przez Panią Iwonę ze Stowarzyszenia

się na niego uparłam i nie zdążyłam...odwrocił moja uwagę od innych fajnych fantow... :-?

ja juz tak mam - jak sie na coś uprę to ni wróbel w garści, ni... :-? gupia baba :roll:

ale chetnie przylącze się do kolejnych licytacji... 8)

się na niego uparłam i nie zdążyłam...odwrocił moja uwagę od innych fajnych fantow... :-?

ja juz tak mam - jak sie na coś uprę to ni wróbel w garści, ni... :-? gupia baba :roll:

ale chetnie przylącze się do kolejnych licytacji... 8)

Nic straconego :D

Wszystkie niezlicytowane fanty zostały sfotografowane i jak tylko pojawią się zdjęcia fantów to aukcja będzie kontynuowana tu na forum

Dziękujemy za udział w aukcji, dziękujemy rewelacyjnemu Tomkowi za prowadzenie. I nasza akcja trwa dalej. Wkrótce opublikujemy zdjęcia przedmiotów do licytacji - i prosimy gorąco o udział. Jeśli uzbieramy w sumie 8 tys. zł Bogusia będzie wyposażona całkowicie - w podnośnik, łóżko, materac specjalistyczny, matę do wanny i inne przedmioty. Jeśli zbierzemy, mniej poprzestaniemy na podnośniku i łóżku.

To ja dziękuję REDAKCJI za zaufaniejakim mnie obdarzyła, a uczestnikom zlotu za wspaniałą atmosferę i zaangażowanie. :D

a ja bym chcaila nr konta bo nie wiem na jakie mam wplacic!!!!!!!!!!!!

Mówisz, masz :D :D :D

Gdzie poza aukcją wpłacać pieniądze?

Fundacja „Przywróćmy społeczeństwu”

Nr konta: 16 1060 0076 0000 3200 0088 5251

z dopiskiem dla Bogusi London

A kto kupil moje akwarelki "zima"? (dwie akwarelki, jedna akryl) Bo nie widze ani w spisie kupionych ani w tych do kupienia. :roll: A to wazne, bo dwie z nich to akwarelki Ponurego, ktore poprosil przekazac na nastepna aukcje... :roll: