googulek 31.08.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 A ja nie widzę żadnych zdjęć dzis juz chyba widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.08.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Angie, ale u Ciebie pięknie!!! A kociak przesłodki Dechy na podłogach bardzo ładnie się prezentują. Łóżko w sypialni tez mi się podoba - czy kupione było w Polsce? nie moniu, kupione we francji, razem z komoda zaplacilam okolo 150 euro. Lite drewno, woskowane, mysle ze sie oplacalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 31.08.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witaj Gogulku,I ja sie dolaczam do zachwytow nad waszym domem. Ogrom pracy wlozyliscie z mezem. Bardzo spodobaly mi sie twoje zaslony i firanki. Czy material kupowalas w Polsce? Gdzie mozna kupic taki fajny karnisz jak masz w kuchni? Czy on jest zamocowany na otwieranej czesci okna?pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.08.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Witaj Gogulku, I ja sie dolaczam do zachwytow nad waszym domem. Ogrom pracy wlozyliscie z mezem. Bardzo spodobaly mi sie twoje zaslony i firanki. Czy material kupowalas w Polsce? Gdzie mozna kupic taki fajny karnisz jak masz w kuchni? Czy on jest zamocowany na otwieranej czesci okna? pozdrawiam ania Dziekuje bardzo material tachalam z paryza bo wydaje mi sie ze jest tanszy niz w polsce i zakladalam ze nie bede miala czasu na szukanie i zakupy. postawilam wszedzie na bawelne i len, zeby za bardzo nie kombinowac. Karnisz do kuchni kupowalam tez we francji ale w Leroy Merlin, mysle wiec ze w polsce tez sprzedaja. Jest zamontowany na ramie okna, otwieram cale skrzydlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.08.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Googulek witam po powrocie. Moja droga zbieraczko to tylko u takich wariatek jak my puste przestrzenie i firanki w oknach i świeczka na stoliku i manekin ... Mój małżonek się śmieje, że w naszej łazience będą ślicznie dobrane ręczniki i wieszak ale bez wanny i kibelków bo o tak przyziemnych rzeczach jak armatura to ja nie myślę Z każdego zdjęcia widać ciepło waszego domku i to takie, które budują właśnie te przemyślane lub okazyjne detale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynka 31.08.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 googulku wielkie dzięki za odpowiedź! Wciąż się miotam między kuchnią ecru z drewnianym bielonym blatem + płytki kamienne na podłodze, a białą z czarnym granitowym blatem + białoczarne oktagonalne. Spać mi to nie daje po nocach kasiorku! jak u Ciebie jest bez dodatków, to ja swojej chaty chyba przez najbliższych parę lat nie pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 01.09.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Gogulku dziekuje. Czy sklepy w ktorych kupowalas tkaniny maja moze swoje strony internetowe? Jak to wyglada cenowo?ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
O-lga 02.09.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Googulku chciałabym się jeszcze raz przywitać,tym razem na fm.I znowu poza słowami uznania niewiele mogę dodać,chyba,że oprócz ochów i achów nad wnętrzami zachwycę się równiż kotem.Sama jestem kociarą mam jednego własnego i jednego stałego osiedlowego stołownika.A co do łazienek to obie są ładne,choć mnie również bardziej podoba się dolna.Jestem jednak pewna,że niebawem oswoisz i górna dodając kilka dodatków w Twoim stylu. Pozdrawiam Olga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.09.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 i wlasnie ta mysl mnie ratuje przed wyskoczeniem z 5 pietra ! im wiecej mysle o gornej lazience, tym mniej mi sie podoba, ale sie pocieszam ze wlasnie dodatki ja uratuja i ze te przytlaczajce dekory zgina w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.09.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Gogulku dziekuje. Czy sklepy w ktorych kupowalas tkaniny maja moze swoje strony internetowe? Jak to wyglada cenowo? ania Niestety nie maja ceny oczywiscie rozne, np zaslonki w pokoju mojej corki (te z serduszkami) kosztowaly 80 euro. W zasadzie one byly najdrozsze, ale za to uszyte na gotowo, wystarczylo powiescic. Inne materialy kupowane z metra (len lub bawelna), to tak srednio placilam 14 euro/m². Tansze byly tez, z domieszka jakies sztucznej nici to i za 7 euro maja. no i o drozsze tez nie trudno ale takich staralam sie nie zauwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.09.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 przeżyłaś ......pewnie tak skoro M nie zagląda na forum ...a powinien ...choć ten jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Hej googulku, przyszłam nacieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.09.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 i duszę ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 przeżyłaś ......pewnie tak skoro M nie zagląda na forum ...a powinien ...choć ten jeden raz zyje Konstancjo bo M faktycznie nic nie wie o moich wypocinach jezeli mozesz to doradz milutka czy mam posluchac serca i kupic serwisy obiadowe (zdjecia w dzienniku) czy isc definitywnie na odwyk... Rozum podpowiada ze zawsze jakas ladna skorupe znajde i bede ja chciala miec a serce tak mocno bije jak widze te piekne talerzyki... tylko czy az tak przystrojony jak ten bialo niebieski sie sprawdzi??? Czy za kilka miesiecy nie bede mogla na niego patrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Hej googulku, przyszłam nacieszyć oko Witaj Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.09.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Kup ostatni raz i idź na odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 kurka, myslisz ze az tak zle ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.09.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ja głosuję za opcją drugą, czyli uzupełnienie już istniejącego kompletu (jeśli musisz uspokoić nałóg ) bo wydaje się bardzo ponadczasowy. Z niebieskim to bym poczekała ... pamiętasz kominek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 no wiem, napewno masz racje ale wlasnie babka mi odpisala ze moze zejsc z ceny na 70 euro za ten niebieski. Myslisz ze jest az tak wiesniacko stary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.09.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ano nie wieśniacko raczej zbyt ozdobny jak dla mnie ... ale ja prosta dziołcha jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts