Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drogi Googulku! Rzadko ostatnio wpadam do Twojego dziennika, ale uczyniwszy to, spiesze donieść, ze niezmiennie mi sie podoba. Sliczne te Twoje wnetrza.

To ja! To ja! Jakiś czas temu pisałyśmy do siebie, teraz długiej po przerwie wróciłam na FM i chciałam się przywitać :)

Pięknie wszystko wykańczacie, czekam jak inni na cd. ;)

ślicznie już jest!!! nie wiem co tych chcesz o tych swoich kanap, mnie się podobają :) i widać bardzo lubisz biały kolor :) ładnie wszystko zgrane, a przy schodach zdjęcia ślubne chyba? gdzie kupiłaś takie ramki?

Witaj Googulku!

Śledzę Twój dziennik od pewnego czasu i jestem pod wielkim wrażeniem. Wnętrza są piękne i całkowicie w moim guście. Możesz mi podać więcej info odnośnie podłogi (jeśli dobrze pamiętam producentem jest 'Dzik podłogi', ale będę wdzięczna za więcej szczegółów) i parapetów w chatce? Z góry dziękuję i życzę powodzenia.

Solenizant do schrupania razem z ciastem :lol2:

Mały uroczy i jaki zadowolony ma się rozumieć z tortu co go mama własnoręcznie przygotowała, imprezka mam nadzieję udana...

U mnie 14 II też takie małe co nieco urodzinowe... ( już zbieram zamówienia na prezenty uuuuuuu :yes: )

a ja ci powiem ze mialam problem wlasnie z ubraniem stolu. Niby w domu talerzow masa ale wciaz za malo zeby byly takie same!!!! musialam wziasc jeden serwis do ciasta, a drugi do slonych dan. Wszystko podawalam na talerzach deserowych bo nie prosilam na obiad. I powiem ci ze caly dzien sie wnerwialam ze stol nie jest ''ubrany'' po mojemu.

http://img443.imageshack.us/img443/9498/img0005xi.jpg' alt='img0005xi.jpg'>

Uploaded with ImageShack.us

dzieki dziwczyny kochane :)

mam prosbe do osob ktore sie na tym znaja : nawalil mi aparat. Co mam kupic zeby bylo tanio i dobrze :) chodzi mi o kompaktowy aparat, prosty w obsludze i robiacy ladne zdjecia :)