agawi74 26.05.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Dobry tok myślenia:D:D A jak tam Wasz tarasik? Pamiętasz miałaś robić małą metamorfozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.05.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 hej milutka postanowienia mam wysoko filozoficzne : zyje dniem dzisiejszym a o ewentualnych zmianach w moim zyciu pomysle jutro hihihi :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.05.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Dobry tok myślenia:D:D A jak tam Wasz tarasik? Pamiętasz miałaś robić małą metamorfozę tarasik, hmm??? tez pomysle o nim jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.05.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 hihihi :* hej dardus, ciesze sie ze wpadlas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 05.06.2011 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Witaj zaglądam do twojego pięknego domku już dość długo, ale teraz znalazłam chwilę spokoju aby pogratulować , póki cała rodzinka spokojnie śpi , a ja od godz 2 spac nie mogę, ale widze że nie tylko u mnie takie mętliki i chochliki w głowie nas męczą , w czasie budowy prawie każda noc taka była a teraz próbuje dopieścić mój dom i szukam troszkę inspiracji min u ciebie jeśli mogę, i stąd znowu chyba te bezssennośći i od razu mam do ciebie dwa pytanka 15/02 wkleiłaś zdjcie firaneczek do łazienki czy możesz mi napisać gdzie je można dostać , spodobały mi sie do mojej łazienko /pralni i 02/03 wkleiłaś wizualki sypialni bardzo przyjemnej zresztą ale w oknach dachowych masz chyba zastosowane roletki rzymskie materiałowe ? sama chciałabym coś takieo zastosować do mojej sypialni nie lubie zwykłych rolet ale nie spotkałam się żeby ktoś takie robił może źle szukam czy możesz mnie nieco nakierować , w salonie mam rzymskie ale w sypialni już nie mogły mi takich zaproponować będe wdzięczna za odpserdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jiska 07.06.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Googulek, zdradz prosze co to za piekna zastawa na Twoim tarasowym stole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.06.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 a nie, nie zdradze tak na serio to nie bardzo ci pomoge bo to skorupy kupione na pchlich targach. te talerze gdzie mieszam dwa kolory to jakas stara kolekcja ze sklepu Flamant chyba, a te talerze bezowe to kupilam w Carrefour'ze a ze przewaznie uda mi sie kupic tylko na 6 osob, to czesto musze kombinowac albo mniej gosci zapraszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jiska 07.06.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 wyglada REWELACYJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.06.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 dziekuje bardzo kupowanie talerzykow, flizanek itd to moje zboczenie i tak mi wlasnie przypomnialas ze dawno nie bylam pobuszowac w poszukiwaniu kolejnego szczescia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 18.06.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Dzien Dobry Googulku Z zainteresowaniem podpatruje i sledze Twoje wnetrzarskie poczynania i jestem pod ogromnym wrazeniem Do tej pory nie pisalam, ale postanowilam sie ujawinic i napisac pare slow. Sama tez jestem na etapie urzadzania naszego domku. Poniewaz mieszkamy z mezem tymczasowow w Dublinie tak samo jak Ty urzadzam go na odleglosc. Nasz etap to stan surowy z instalacjami. W przyszlym roku planujemy powrot do kraju i etap wykanczania, juz nie moge sie doczekac... Poki co wydaje ochyyyyy i achyyyy dla wnetrzarskich poczynan forumowych projektantek. Serdecznie gratuluje Ci smaku i konsekwencji w tym jak urzadzasz swoj piekny puchatkowy domek i swoje paryskie mieszkanko. Z zafascynowaniem od dechy do dechy przeczytalam caly watek i postanowilam napisac. Wybieramy sie z mezem na kilka dni na wycieczke do Paryza w lipcu, chcialam zapytac o sklep Maisons du Monde i jakosc ich mebli. Wiem, ze kupowalas dla znajomej w Polsce mebelki tam i pewnie doskonale znasz ten sklep. Na stronie internetowe wygladaja swietnie ich inspiracje, ale jak to wyglada w realu i gdzie w Paryzu mozna znalezc ich sklep z duzym wyborem mebli (pani z customer service polecila sklep w Herblay, ale na stronie znalazlam ze maja oddzialy tez w Paryzu tylko nie wiem czy z meblami) ? Czy moglabys polecic jakies inne sklepy w takich klimatach shabby schic z bialymi mebelkami i dekoracjami wnetrz np w stylu Riviera Maison. Troch sie rozpisalam,,,,ale mam nadzieje, ze wybaczysz. Gratuluje serdecznie i pozdrawiam, bede sledzic dalsze poczynania. Serdecznie pozdrawiam i z gory dzieki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.06.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Andżi, muszę Ci się przyznać, że zamówiłam u stolarza taką skrzyneczkę na sztućce jak Twoja. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz? Bardzo mi się ona podoba, tylko oby stolarzowi wyszło dzieło jak należy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.06.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Śliczne te białe mebelki:D:D A tak w ogóle to gdzie Ty się podziewasz googulku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.06.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 jestem, jestem troszke sie obijam i chyba pomalutku opuszczam FM. Sledze znajome watki, czytam podgladam, ale na pisanie zawsze czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.06.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Andżi, muszę Ci się przyznać, że zamówiłam u stolarza taką skrzyneczkę na sztućce jak Twoja. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz? Bardzo mi się ona podoba, tylko oby stolarzowi wyszło dzieło jak należy ... wyjdzie napewno Moniu! mam nadzieje ze sie pochwalisz w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.06.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dzien Dobry Googulku Z zainteresowaniem podpatruje i sledze Twoje wnetrzarskie poczynania i jestem pod ogromnym wrazeniem Do tej pory nie pisalam, ale postanowilam sie ujawinic i napisac pare slow. Sama tez jestem na etapie urzadzania naszego domku. Poniewaz mieszkamy z mezem tymczasowow w Dublinie tak samo jak Ty urzadzam go na odleglosc. Nasz etap to stan surowy z instalacjami. W przyszlym roku planujemy powrot do kraju i etap wykanczania, juz nie moge sie doczekac... Poki co wydaje ochyyyyy i achyyyy dla wnetrzarskich poczynan forumowych projektantek. Serdecznie gratuluje Ci smaku i konsekwencji w tym jak urzadzasz swoj piekny puchatkowy domek i swoje paryskie mieszkanko. Z zafascynowaniem od dechy do dechy przeczytalam caly watek i postanowilam napisac. Wybieramy sie z mezem na kilka dni na wycieczke do Paryza w lipcu, chcialam zapytac o sklep Maisons du Monde i jakosc ich mebli. Wiem, ze kupowalas dla znajomej w Polsce mebelki tam i pewnie doskonale znasz ten sklep. Na stronie internetowe wygladaja swietnie ich inspiracje, ale jak to wyglada w realu i gdzie w Paryzu mozna znalezc ich sklep z duzym wyborem mebli (pani z customer service polecila sklep w Herblay, ale na stronie znalazlam ze maja oddzialy tez w Paryzu tylko nie wiem czy z meblami) ? Czy moglabys polecic jakies inne sklepy w takich klimatach shabby schic z bialymi mebelkami i dekoracjami wnetrz np w stylu Riviera Maison. Troch sie rozpisalam,,,,ale mam nadzieje, ze wybaczysz. Gratuluje serdecznie i pozdrawiam, bede sledzic dalsze poczynania. Serdecznie pozdrawiam i z gory dzieki za informacje. a kiedy dokladnie bedziecie w paryzu i gdzie ? mozesz napisac na PW. Mebelki z Maisons du Monde sa calkiem fajne. Te ktore zamawialam dla kolezanki byly bez zarzutu, przyjechaly dobrze zabezpieczone, w terminie tak jak sie umawialismy przy zamowieniu. W kazdym sklepie nawet w paryzu mozesz zobaczyc czesc kolekcji. Nie znam sklepu w herblay, moze jest wiekszy niz te ktore ja odwiedzam, ale nawet w tych ''moich" mozesz zobaczyc sporo mebli i pomacac + masa dodatkow ktorych nie ma w katalogu. A na wycieczke jedziecie sami czy z biurem turystycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.06.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 wyjdzie napewno Moniu! mam nadzieje ze sie pochwalisz w dzienniku już w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.06.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 lece zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 29.06.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 googulek, ślicznie się urządzasz. Masz dar, jakiego mi niestety brak... Czy możesz napisać, jaką masz wannę? Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.06.2011 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 dziekuje bardzo mleczajko nasza wanna to taka ''bez markowa'' kupilismy ja u lokalnego producenta w krosnie odrzanskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 jestem, jestem troszke sie obijam i chyba pomalutku opuszczam FM. Ja Ci dam opuścić forum:mad: Ani mi się waż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts