Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj

zaglądam do twojego pięknego domku już dość długo, ale teraz znalazłam chwilę spokoju aby pogratulować , póki cała rodzinka spokojnie śpi , a ja od godz 2 spac nie mogę, ale widze że nie tylko u mnie takie mętliki i chochliki w głowie nas męczą , w czasie budowy prawie każda noc taka była a teraz próbuje dopieścić mój dom i szukam troszkę inspiracji min u ciebie jeśli mogę, i stąd znowu chyba te bezssennośći i od razu mam do ciebie dwa pytanka

15/02 wkleiłaś zdjcie firaneczek do łazienki czy możesz mi napisać gdzie je można dostać , spodobały mi sie do mojej łazienko /pralni i

02/03 wkleiłaś wizualki sypialni bardzo przyjemnej zresztą ale w oknach dachowych masz chyba zastosowane roletki rzymskie materiałowe ? sama chciałabym coś takieo zastosować do mojej sypialni nie lubie zwykłych rolet ale nie spotkałam się żeby ktoś takie robił może źle szukam czy możesz mnie nieco nakierować , w salonie mam rzymskie ale w sypialni już nie mogły mi takich zaproponować

będe wdzięczna za odp

serdecznie pozdrawiam !

a nie, nie zdradze :)

tak na serio to nie bardzo ci pomoge bo to skorupy kupione na pchlich targach. te talerze gdzie mieszam dwa kolory to jakas stara kolekcja ze sklepu Flamant chyba, a te talerze bezowe to kupilam w Carrefour'ze :) a ze przewaznie uda mi sie kupic tylko na 6 osob, to czesto musze kombinowac albo mniej gosci zapraszac :)

• 2 weeks później...

Dzien Dobry Googulku

Z zainteresowaniem podpatruje i sledze Twoje wnetrzarskie poczynania i jestem pod ogromnym wrazeniem :-) Do tej pory nie pisalam, ale postanowilam sie ujawinic i napisac pare slow. Sama tez jestem na etapie urzadzania naszego domku. Poniewaz mieszkamy z mezem tymczasowow w Dublinie tak samo jak Ty urzadzam go na odleglosc. Nasz etap to stan surowy z instalacjami. W przyszlym roku planujemy powrot do kraju i etap wykanczania, juz nie moge sie doczekac... Poki co wydaje ochyyyyy i achyyyy dla wnetrzarskich poczynan forumowych projektantek. Serdecznie gratuluje Ci smaku i konsekwencji w tym jak urzadzasz swoj piekny puchatkowy domek i swoje paryskie mieszkanko. Z zafascynowaniem od dechy do dechy przeczytalam caly watek i postanowilam napisac. Wybieramy sie z mezem na kilka dni na wycieczke do Paryza w lipcu, chcialam zapytac o sklep Maisons du Monde i jakosc ich mebli. Wiem, ze kupowalas dla znajomej w Polsce mebelki tam i pewnie doskonale znasz ten sklep. Na stronie internetowe wygladaja swietnie ich inspiracje, ale jak to wyglada w realu i gdzie w Paryzu mozna znalezc ich sklep z duzym wyborem mebli (pani z customer service polecila sklep w Herblay, ale na stronie znalazlam ze maja oddzialy tez w Paryzu tylko nie wiem czy z meblami) ? Czy moglabys polecic jakies inne sklepy w takich klimatach shabby schic z bialymi mebelkami i dekoracjami wnetrz np w stylu Riviera Maison. Troch sie rozpisalam,,,,ale mam nadzieje, ze wybaczysz. Gratuluje serdecznie i pozdrawiam, bede sledzic dalsze poczynania. Serdecznie pozdrawiam i z gory dzieki za informacje.

Dzien Dobry Googulku

Z zainteresowaniem podpatruje i sledze Twoje wnetrzarskie poczynania i jestem pod ogromnym wrazeniem :-) Do tej pory nie pisalam, ale postanowilam sie ujawinic i napisac pare slow. Sama tez jestem na etapie urzadzania naszego domku. Poniewaz mieszkamy z mezem tymczasowow w Dublinie tak samo jak Ty urzadzam go na odleglosc. Nasz etap to stan surowy z instalacjami. W przyszlym roku planujemy powrot do kraju i etap wykanczania, juz nie moge sie doczekac... Poki co wydaje ochyyyyy i achyyyy dla wnetrzarskich poczynan forumowych projektantek. Serdecznie gratuluje Ci smaku i konsekwencji w tym jak urzadzasz swoj piekny puchatkowy domek i swoje paryskie mieszkanko. Z zafascynowaniem od dechy do dechy przeczytalam caly watek i postanowilam napisac. Wybieramy sie z mezem na kilka dni na wycieczke do Paryza w lipcu, chcialam zapytac o sklep Maisons du Monde i jakosc ich mebli. Wiem, ze kupowalas dla znajomej w Polsce mebelki tam i pewnie doskonale znasz ten sklep. Na stronie internetowe wygladaja swietnie ich inspiracje, ale jak to wyglada w realu i gdzie w Paryzu mozna znalezc ich sklep z duzym wyborem mebli (pani z customer service polecila sklep w Herblay, ale na stronie znalazlam ze maja oddzialy tez w Paryzu tylko nie wiem czy z meblami) ? Czy moglabys polecic jakies inne sklepy w takich klimatach shabby schic z bialymi mebelkami i dekoracjami wnetrz np w stylu Riviera Maison. Troch sie rozpisalam,,,,ale mam nadzieje, ze wybaczysz. Gratuluje serdecznie i pozdrawiam, bede sledzic dalsze poczynania. Serdecznie pozdrawiam i z gory dzieki za informacje.

a kiedy dokladnie bedziecie w paryzu i gdzie ? mozesz napisac na PW.

Mebelki z Maisons du Monde sa calkiem fajne. Te ktore zamawialam dla kolezanki byly bez zarzutu, przyjechaly dobrze zabezpieczone, w terminie tak jak sie umawialismy przy zamowieniu.

W kazdym sklepie nawet w paryzu mozesz zobaczyc czesc kolekcji. Nie znam sklepu w herblay, moze jest wiekszy niz te ktore ja odwiedzam, ale nawet w tych ''moich" mozesz zobaczyc sporo mebli i pomacac + masa dodatkow ktorych nie ma w katalogu.

A na wycieczke jedziecie sami czy z biurem turystycznym?