Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I ja czekam i ja! Jedną partią zdjęć już się zachwyciłam, teraz czekam na drugą :yes: Googulku jest pięęęęknie, a z czasem wszystko da się zrobić.

Czy możesz mi jeszcze zdradzić, gdzie, w jakiej firmie kupowaliście deski na podłogę? Zakochana jestem w tych deskach http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k030.gif

magdus, nasze deski to dab olejowany z firmy ''Dzik podlogi''. Jak zamawialismy to wlascicielka dopiero rozkrecala interes, dostalismy wiec ciekawa oferte, teraz niestety podniosla ceny :(

Rozumiem, ale i tak dziękuję za namiar http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif. Poszukam sobie i poczytam. Podłoga pięknie się prezentuje.

Uwielbiam oglądać Waszą Chatkę, o takiej właśnie marzę :yes:

aga, tylko dla ciebie, moja mordka :)

korzystamy ze slonecznych jesiennych dni :)

<a href=http://img824.imageshack.us/img824/6605/sam1436.jpg' alt='sam1436.jpg'>

Uploaded with ImageShack.us

aga, tylko dla ciebie, moja mordka :)

Dziękuję:hug::hug: Widzę, że przyszłam w dobrym czasie:D

Nie jesteś co prawda w bikini, ale i tak cudnie wyglądasz:yes: LASKA:)

Co Ty pleciesz Angie?:mad::mad: ? Ślicznie wyglądasz, ja tam nie widzę żadnych kilogramów;) Zresztą we Francji nie można przytyć jedząc wszechobecne bagietki i pijąc wodę :lol2:

tylko ze ja wcinam lody jak widac, i popijam woda :)

zeby chociaz miala odrobine silnej woli, ale co ty, ja za bardzo kocham wyzerke, dobra wyzerke. A jeszcze jakis stres, to wtedy wcinam jak opetana! co tu zrobic zeby polubic sport....

co tu zrobic zeby polubic sport....

I to jest dobre pytanie:yes: Może jakiś fitness na zimę... bo latem to się nie chce.

A ja w ramach diety idę chyba zaraz piec ciasteczka cytrynowe...:lol2:

ooo jak pięknie:rolleyes: Uwielbiam was domek z zewnątrzhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif

A co to za grafika? Z tym fotelem, ludwiczkiem? Skąd? Też taką chcę:wiggle:

Angie,

fajnie, że jesteś z powrotem, brakowało Cię bardzo!!!!!

Dom czarodziejski, przytulny, taki bardzo, bardzo ciepły i udomowiony!!!

Uwielbiam Twoje szarości i biele z zewnątrz, cudowne balustrady, o karpiówce nie wspomnę!!!

Stworzyłaś wnętrza ogromnie spójne & przestronne.

Dzieciaki ekstra, kociątko masz przesłodkie:)

I ładna z Ciebie babeczka bardzo!:)

Witam! Podziwiam Twój domek! Jest przytulny, elegancki, przemyślany.

Bardzo podoba mi się kolor na ścianach w salonie, możesz napisac jaki to kolor i marka farby? Pewnie to już było, niestety moje małe bąble nie pozwalają mi wczytac się dokładnie w dziennik...Pozdrawiam!

Wasz domek jest świetny, piekne bariery na bsalkonach, też planujemy takie na tarasie. znasz może wymiar tych barier?

Mebelki przepiekne, wszystko jest ze sklepu o któym piszesz?? widziałem kiedyś ich katalog, i byłem zaskoczony cenami, bo nie były takie jak w PL tego rodzaju mebli, dodatki, i inne gadżety też macie tam swietne.

Wszystko w waszym gniazdku fajnie się komponuje razem. Będę wpadał na bagietki i latte:):)

Wasz domek jest świetny, piekne bariery na bsalkonach, też planujemy takie na tarasie. znasz może wymiar tych barier?

Mebelki przepiekne, wszystko jest ze sklepu o któym piszesz?? widziałem kiedyś ich katalog, i byłem zaskoczony cenami, bo nie były takie jak w PL tego rodzaju mebli, dodatki, i inne gadżety też macie tam swietne.

Wszystko w waszym gniazdku fajnie się komponuje razem. Będę wpadał na bagietki i latte:):)

hej diabelku, nie znam niestety wymiarow :(

a mebelki u nas wszystkie uzywane. Nowe to napewno mam tylko materace w lozkach :) reszta to uzywki, odnawiane, malowane itd. Twoj domek jest bardzo klimatyczny no i w przeciwienstwie do mnie, robisz swietne zdjecia !

Witam! Podziwiam Twój domek! Jest przytulny, elegancki, przemyślany.

Bardzo podoba mi się kolor na ścianach w salonie, możesz napisac jaki to kolor i marka farby? Pewnie to już było, niestety moje małe bąble nie pozwalają mi wczytac się dokładnie w dziennik...Pozdrawiam!

witaj Aniu, dziekuje za mile slowa :) u nas kolor na scianach to ''dryfujace drewno'' z firmy Bondex :)