Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam. Ja również podczytuję Cię i podziwiam wnętrze. Mam pytanie : czy klamki z Barczu rzeczywiście są super ? Czasami coś na zdjęciu wygląda inaczej niż w realu, a zależy mi na tym bardzo. Bo zastanawiam się czy zamówić te z porcelaną czy czarne bez. Będę bardzo wdzięczna za info czy faktycznie rozkręcają się przy użyciu. I czy porcelana to śnieżna biel czy nieco kość słoniowa - błagam... Pozdrawiam :bye: Edytowane przez Magdala19

Dzień dobry :)

Nie mam pojęcia dlaczego dopiero teraz zawędrowałam do Waszego dziennika i... padłam NA kolana, NA pysk i w ogóle NAwet mi mowę odebrało z ... zazdrości rzecz jasna :)

Kobieto - dom masz przecudny, a talent do wyszukiwania rzeczy na aukcjach niemożebny, ale przede wszystkim - JAK, jak się pytam, JAK??? Tak szybko wybudowałaś i urządziłaś, i to na odległość?? Idę dalej kwiczeć przy oglądaniu obrazków z tego Twojego Paskudnego Dziennika - bo może myślisz, że mi się podoba ten odnowiony stolik, albo te lampy, albo może kuchni zazdroszczę?? :)

Kurde!! Czuję w Tobie pokrewną duszę :)

Powtórzę - CUDO!

Witam. Ja również podczytuję Cię i podziwiam wnętrze. Mam pytanie : czy klamki z Barczu rzeczywiście są super ? Czasami coś na zdjęciu wygląda inaczej niż w realu, a zależy mi na tym bardzo. Bo zastanawiam się czy zamówić te z porcelaną czy czarne bez. Będę bardzo wdzięczna za info czy faktycznie rozkręcają się przy użyciu. I czy porcelana to śnieżna biel czy nieco kość słoniowa - błagam... Pozdrawiam :bye:

hej, ja sobie te klamki chwale :) sa naprawde ladne, porcelana raczej snieznobiala, i maz podpowiada ze sie nie rozkrecaja bo sa albo nitowane albo zgrzewane :)

Dzień dobry :)

Nie mam pojęcia dlaczego dopiero teraz zawędrowałam do Waszego dziennika i... padłam NA kolana, NA pysk i w ogóle NAwet mi mowę odebrało z ... zazdrości rzecz jasna :)

Kobieto - dom masz przecudny, a talent do wyszukiwania rzeczy na aukcjach niemożebny, ale przede wszystkim - JAK, jak się pytam, JAK??? Tak szybko wybudowałaś i urządziłaś, i to na odległość?? Idę dalej kwiczeć przy oglądaniu obrazków z tego Twojego Paskudnego Dziennika - bo może myślisz, że mi się podoba ten odnowiony stolik, albo te lampy, albo może kuchni zazdroszczę?? :)

Kurde!! Czuję w Tobie pokrewną duszę :)

Powtórzę - CUDO!

my tu o konsoli gadu gadu a ja sie z toba nie przywitalam :)

bardzo sie ciesze ze ci sie podoba, ja u ciebie narazie tylko zerknelam ale juz kocham twoje dekory w kuchni (te z meksyku). Sa cudnej urody!!!

• 2 weeks później...

nawet nie pytaj ! konsola okazala sie byc konsola z Leroy Merlin, krany najzwyklejsze jakie mozna sobie wyobrazic, ogolnie zbyt piekne zeby bylo prawdziwe !

pocieszam sie ze moze niemialabym gdzie ja upchac :)

a do wyjazdu zostal malutki tydzien :):) :)

dzieciaczki moje juz sa w polsce. W sobote nad ranem pakujemy caly majdan, kota i w droge :)