dardurdka 10.07.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 CO?!? To ja często w milczeniu, ale jestem cały czas... a Ty kochana jeszcze duuużo masz do pokazania!!!! Pewnie masz zły dzień! Zrelaksuj sie i ani się waż nas opuszczać! Zajrzyj na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.07.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ja Ci dam opuścić forum:mad: Ani mi się waż Hej, mnie top brzmi jak po prostu przerwa na wakacje Pewnie zasypiesz nas zdjęciami za kilka tygodni :) YUPPI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala19 12.07.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 (edytowane) Witam. Ja również podczytuję Cię i podziwiam wnętrze. Mam pytanie : czy klamki z Barczu rzeczywiście są super ? Czasami coś na zdjęciu wygląda inaczej niż w realu, a zależy mi na tym bardzo. Bo zastanawiam się czy zamówić te z porcelaną czy czarne bez. Będę bardzo wdzięczna za info czy faktycznie rozkręcają się przy użyciu. I czy porcelana to śnieżna biel czy nieco kość słoniowa - błagam... Pozdrawiam Edytowane 12 Lipca 2011 przez Magdala19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 13.07.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Dzień dobry Nie mam pojęcia dlaczego dopiero teraz zawędrowałam do Waszego dziennika i... padłam NA kolana, NA pysk i w ogóle NAwet mi mowę odebrało z ... zazdrości rzecz jasna Kobieto - dom masz przecudny, a talent do wyszukiwania rzeczy na aukcjach niemożebny, ale przede wszystkim - JAK, jak się pytam, JAK??? Tak szybko wybudowałaś i urządziłaś, i to na odległość?? Idę dalej kwiczeć przy oglądaniu obrazków z tego Twojego Paskudnego Dziennika - bo może myślisz, że mi się podoba ten odnowiony stolik, albo te lampy, albo może kuchni zazdroszczę?? Kurde!! Czuję w Tobie pokrewną duszę Powtórzę - CUDO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.07.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Witam. Ja również podczytuję Cię i podziwiam wnętrze. Mam pytanie : czy klamki z Barczu rzeczywiście są super ? Czasami coś na zdjęciu wygląda inaczej niż w realu, a zależy mi na tym bardzo. Bo zastanawiam się czy zamówić te z porcelaną czy czarne bez. Będę bardzo wdzięczna za info czy faktycznie rozkręcają się przy użyciu. I czy porcelana to śnieżna biel czy nieco kość słoniowa - błagam... Pozdrawiam hej, ja sobie te klamki chwale sa naprawde ladne, porcelana raczej snieznobiala, i maz podpowiada ze sie nie rozkrecaja bo sa albo nitowane albo zgrzewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.07.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Andżeliko, brałabym bez namysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.07.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 moniu, dzieki wielkie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.07.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 jest b.ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.07.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Googulku, allllllllle konsola:jawdrop:Tylko 100 Euro? BIERZ NATYCHMIAST!!! Jest cudna. Jak Ci się odwidzi, zawsze możesz ją odsprzedać (np. mnie:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 13.07.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 i znów odkryłam się ... w wątku zamiast w komentarzach ... ale poszło nie wycinam chyba że karzesz:) a komodę bierz ... koniecznie ... i nie wiem co masz do tych nóżek bo dla mnie mogą być ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.07.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Hej! Andżi ,nad czym Ty się dziewczyno zastanawiasz?????bierz w ciemno ,taka konsola za takie pieniądze i jeszcze krany? jest piękna i......już Ci zazdroszczę .Gdybym miała miejsce na nią w górnej łazience...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 13.07.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 bierz bierz ...ach te Wasze Paryskie okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 13.07.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 (edytowane) śliczna brać gdybyś jednak nie miala gdzie jej ustawić to ja mam wolne salony dla niej a gdzie się gogulku wybudowałaś? w razie czego bo mi umknęło czy daleko ode mnie:) Edytowane 13 Lipca 2011 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 14.07.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 bierz, no jasne!! (ciekawe czy tą piękną tapetę też dają w prezencie? Szukam od tygodnia i nic... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 14.07.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Cudna konsolka, i to za takie grosze!!!! Bierz natychmiast!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.07.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 w niedziele sprzedajacy ma mi przeslac zdjecie kranow, jezeli wszystko bedzie OK to natychmiast pojedziemy odebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.07.2011 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dzień dobry Nie mam pojęcia dlaczego dopiero teraz zawędrowałam do Waszego dziennika i... padłam NA kolana, NA pysk i w ogóle NAwet mi mowę odebrało z ... zazdrości rzecz jasna Kobieto - dom masz przecudny, a talent do wyszukiwania rzeczy na aukcjach niemożebny, ale przede wszystkim - JAK, jak się pytam, JAK??? Tak szybko wybudowałaś i urządziłaś, i to na odległość?? Idę dalej kwiczeć przy oglądaniu obrazków z tego Twojego Paskudnego Dziennika - bo może myślisz, że mi się podoba ten odnowiony stolik, albo te lampy, albo może kuchni zazdroszczę?? Kurde!! Czuję w Tobie pokrewną duszę Powtórzę - CUDO! my tu o konsoli gadu gadu a ja sie z toba nie przywitalam bardzo sie ciesze ze ci sie podoba, ja u ciebie narazie tylko zerknelam ale juz kocham twoje dekory w kuchni (te z meksyku). Sa cudnej urody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jak tam konsolka kupiona? Ile zostało do urlopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.07.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 nawet nie pytaj ! konsola okazala sie byc konsola z Leroy Merlin, krany najzwyklejsze jakie mozna sobie wyobrazic, ogolnie zbyt piekne zeby bylo prawdziwe ! pocieszam sie ze moze niemialabym gdzie ja upchac a do wyjazdu zostal malutki tydzien :) dzieciaczki moje juz sa w polsce. W sobote nad ranem pakujemy caly majdan, kota i w droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ojj to szkoda tej konsoli ale i tak nie miałabyś jej gdzie upchnąć My też jedziemy za tydzień na urlop, także będziemy wypoczywać w tym samym czasie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts