agawi74 21.10.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Fajnie:wiggle:I na pewno nas nie przestraszysz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.10.2011 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no to czekaj cierpliwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 21.10.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 I ja czekam i ja! Jedną partią zdjęć już się zachwyciłam, teraz czekam na drugą Googulku jest pięęęęknie, a z czasem wszystko da się zrobić. Czy możesz mi jeszcze zdradzić, gdzie, w jakiej firmie kupowaliście deski na podłogę? Zakochana jestem w tych deskach http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.10.2011 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 magdus, nasze deski to dab olejowany z firmy ''Dzik podlogi''. Jak zamawialismy to wlascicielka dopiero rozkrecala interes, dostalismy wiec ciekawa oferte, teraz niestety podniosla ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 21.10.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Rozumiem, ale i tak dziękuję za namiar http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif. Poszukam sobie i poczytam. Podłoga pięknie się prezentuje. Uwielbiam oglądać Waszą Chatkę, o takiej właśnie marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 aga, tylko dla ciebie, moja mordka korzystamy ze slonecznych jesiennych dni <a href=http://img824.imageshack.us/img824/6605/sam1436.jpg' alt='sam1436.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 aga, tylko dla ciebie, moja mordka Dziękuję:hug: Widzę, że przyszłam w dobrym czasie:D Nie jesteś co prawda w bikini, ale i tak cudnie wyglądasz:yes: LASKA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.10.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 no pyzowata starucha, chyba chcialas powiedziec! ostatnio nie moge na siebie patrzec, przytylo mi sie, kazdy ciuch lezy jak na kolku, nic tylko plakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Co Ty pleciesz Angie?:mad: ? Ślicznie wyglądasz, ja tam nie widzę żadnych kilogramów;) Zresztą we Francji nie można przytyć jedząc wszechobecne bagietki i pijąc wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.10.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 tylko ze ja wcinam lody jak widac, i popijam woda zeby chociaz miala odrobine silnej woli, ale co ty, ja za bardzo kocham wyzerke, dobra wyzerke. A jeszcze jakis stres, to wtedy wcinam jak opetana! co tu zrobic zeby polubic sport.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 co tu zrobic zeby polubic sport.... I to jest dobre pytanie:yes: Może jakiś fitness na zimę... bo latem to się nie chce. A ja w ramach diety idę chyba zaraz piec ciasteczka cytrynowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 hmm, to pomysl o mnie jak bedziesz je wcinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.10.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ooo jak pięknie:rolleyes: Uwielbiam was domek z zewnątrzhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif A co to za grafika? Z tym fotelem, ludwiczkiem? Skąd? Też taką chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.10.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 obrazek z ''Maisons du Monde'', kosztowal cale 15 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.10.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Angie, fajnie, że jesteś z powrotem, brakowało Cię bardzo!!!!! Dom czarodziejski, przytulny, taki bardzo, bardzo ciepły i udomowiony!!! Uwielbiam Twoje szarości i biele z zewnątrz, cudowne balustrady, o karpiówce nie wspomnę!!! Stworzyłaś wnętrza ogromnie spójne & przestronne. Dzieciaki ekstra, kociątko masz przesłodkie:) I ładna z Ciebie babeczka bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania13 22.10.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witam! Podziwiam Twój domek! Jest przytulny, elegancki, przemyślany. Bardzo podoba mi się kolor na ścianach w salonie, możesz napisac jaki to kolor i marka farby? Pewnie to już było, niestety moje małe bąble nie pozwalają mi wczytac się dokładnie w dziennik...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 24.10.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Wasz domek jest świetny, piekne bariery na bsalkonach, też planujemy takie na tarasie. znasz może wymiar tych barier? Mebelki przepiekne, wszystko jest ze sklepu o któym piszesz?? widziałem kiedyś ich katalog, i byłem zaskoczony cenami, bo nie były takie jak w PL tego rodzaju mebli, dodatki, i inne gadżety też macie tam swietne. Wszystko w waszym gniazdku fajnie się komponuje razem. Będę wpadał na bagietki i latte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.10.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Wasz domek jest świetny, piekne bariery na bsalkonach, też planujemy takie na tarasie. znasz może wymiar tych barier? Mebelki przepiekne, wszystko jest ze sklepu o któym piszesz?? widziałem kiedyś ich katalog, i byłem zaskoczony cenami, bo nie były takie jak w PL tego rodzaju mebli, dodatki, i inne gadżety też macie tam swietne. Wszystko w waszym gniazdku fajnie się komponuje razem. Będę wpadał na bagietki i latte:) hej diabelku, nie znam niestety wymiarow a mebelki u nas wszystkie uzywane. Nowe to napewno mam tylko materace w lozkach reszta to uzywki, odnawiane, malowane itd. Twoj domek jest bardzo klimatyczny no i w przeciwienstwie do mnie, robisz swietne zdjecia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.10.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam! Podziwiam Twój domek! Jest przytulny, elegancki, przemyślany. Bardzo podoba mi się kolor na ścianach w salonie, możesz napisac jaki to kolor i marka farby? Pewnie to już było, niestety moje małe bąble nie pozwalają mi wczytac się dokładnie w dziennik...Pozdrawiam! witaj Aniu, dziekuje za mile slowa u nas kolor na scianach to ''dryfujace drewno'' z firmy Bondex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts