Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I ja czekam i ja! Jedną partią zdjęć już się zachwyciłam, teraz czekam na drugą :yes: Googulku jest pięęęęknie, a z czasem wszystko da się zrobić.

Czy możesz mi jeszcze zdradzić, gdzie, w jakiej firmie kupowaliście deski na podłogę? Zakochana jestem w tych deskach http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k030.gif

Angie,

fajnie, że jesteś z powrotem, brakowało Cię bardzo!!!!!

Dom czarodziejski, przytulny, taki bardzo, bardzo ciepły i udomowiony!!!

Uwielbiam Twoje szarości i biele z zewnątrz, cudowne balustrady, o karpiówce nie wspomnę!!!

Stworzyłaś wnętrza ogromnie spójne & przestronne.

Dzieciaki ekstra, kociątko masz przesłodkie:)

I ładna z Ciebie babeczka bardzo!:)

Wasz domek jest świetny, piekne bariery na bsalkonach, też planujemy takie na tarasie. znasz może wymiar tych barier?

Mebelki przepiekne, wszystko jest ze sklepu o któym piszesz?? widziałem kiedyś ich katalog, i byłem zaskoczony cenami, bo nie były takie jak w PL tego rodzaju mebli, dodatki, i inne gadżety też macie tam swietne.

Wszystko w waszym gniazdku fajnie się komponuje razem. Będę wpadał na bagietki i latte:):)

Wasz domek jest świetny, piekne bariery na bsalkonach, też planujemy takie na tarasie. znasz może wymiar tych barier?

Mebelki przepiekne, wszystko jest ze sklepu o któym piszesz?? widziałem kiedyś ich katalog, i byłem zaskoczony cenami, bo nie były takie jak w PL tego rodzaju mebli, dodatki, i inne gadżety też macie tam swietne.

Wszystko w waszym gniazdku fajnie się komponuje razem. Będę wpadał na bagietki i latte:):)

hej diabelku, nie znam niestety wymiarow :(

a mebelki u nas wszystkie uzywane. Nowe to napewno mam tylko materace w lozkach :) reszta to uzywki, odnawiane, malowane itd. Twoj domek jest bardzo klimatyczny no i w przeciwienstwie do mnie, robisz swietne zdjecia !

Witam! Podziwiam Twój domek! Jest przytulny, elegancki, przemyślany.

Bardzo podoba mi się kolor na ścianach w salonie, możesz napisac jaki to kolor i marka farby? Pewnie to już było, niestety moje małe bąble nie pozwalają mi wczytac się dokładnie w dziennik...Pozdrawiam!

witaj Aniu, dziekuje za mile slowa :) u nas kolor na scianach to ''dryfujace drewno'' z firmy Bondex :)