Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

Googulku, Twoje łóżko jest imponujące! :yes:. Czy na tak gruby materac bez problemu nakładasz prześcieradło? Mam na myśli takie z gumką, chyba że takiego nie używasz... Ja mam materac grubości 14 cm i muszę przyznać, że czasem mam problem z naciągnięciem prześcieradła.

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Angie ,moja kochana:hug:nawet sobie nie wyobrażasz jak wielką radość sprawiłaś mnie i mojej rodzince tym katalogiem.!!:yes:wyrywamy go sobie z ręki ,a ja to już zabieram go ze sobą wszędzie ,nawet do kibelka i wertuję z wypiekami na twarzy. :DDziękuję Ci bardzo i powiedz mi czym ja Ci się odwdzięczę dobra kobieto????Wrażenia etetyczne niesmowite ...czemu u nas nie ma takich mebli...nawet córka zauwazyła ,że sa jakieś inne?Oni nie wysyłają do Polski,prawda? a do Austrii? w przeciwnym razie trza będzie ciężarówką do Paryża pognać:)Dzięki jeszcze raz...

Beatko, ciesze sie ze sie cieszysz :) w zamian odrobisz u mnie w polu, a troche arow do przekopania jest :) jak znajde swoj katalog to ci podam strone zebys zwrocila uwage na fajna posadzke. Wyglada jak beton z odcisnietym wzorem, piekna. Oni maja fajne meble i dodatki to fakt, ale zwroc uwage w jakich pieknych miejscach (domach) sa robione zdjecia!!!

Googulku, dawno mnie tu nie było, więc gdy obejrzałam zdjęcia z kilku ostatnich stron to po raz kolejny dech mi zaparło i oddychać już nie mogę! Wody! Nosze! Siostro! Twój dom to dla mnie najpiękniejszy, najwspanialszy i w ogóle naj naj naj na całym forum i poza nim. Jest niepowtarzalny, nie do skopiowania ;) , co również jest jego wielkim atutem. Boski klimat. Nawet jeśli jeszcze tyle rzeczy jest do zrobienia to i tak J'adore!!

Witaj Googulku :) znam Twój dziennik od .... roku :), choć nie bywam często na FM z braku czasu :( przywędrowałam tu z pięknego domu Beauty :) i postanowiłam się wreszcie przywitać, bo jestem poprostu zachwycona :) bardzo podoba mi się Wasz dom, pomysły i gust :) moje klimaty :) potraficie wyczarować piękne rzeczy :) znalazłam dla siebie wiele ciekawych inspiracji :) my dopiero na etapie stanu zerowego, ale ....ja już myślę o finalnym wykańczaniu .......domu i jego wnętrza ;) ....z nutką nadziei, że się sami nie wykończymy ;)))) Jeśli zdecydujesz się jednak na otworzenie tego sklepu ;), to ja będę Twoją kolejną klientką, w tym na oprawę kominkową w wykonaniu Twojego M. ;)) p.s.1 mam nadzieję, że kupiłaś to duże lusto, bo jest boskie ;))) Serdecznie pozdrawiam i ....... będę zaglądać tak często jak tylko będę mogła, bo dobrze mi tutaj :))

p.s. 2 - jeśli to nie problem, to czy mogłabyś pokazać trochę zdjęć z tego katalogu wysłanego Beauty? :) coś czuję przez skórę, że piękne tam są rzeczy i zdjęcia :) p.s. 3 ;)) proszę o informację jakim kolorem i jaką farbą malowaliście elewację oraz balustrady :) z góry dziękuję :) Pozdrawiam!

• 4 weeks później...

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,

z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpg

Uploaded with ImageShack.us