Magduśka1719509122 12.11.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Googulku, Twoje łóżko jest imponujące! . Czy na tak gruby materac bez problemu nakładasz prześcieradło? Mam na myśli takie z gumką, chyba że takiego nie używasz... Ja mam materac grubości 14 cm i muszę przyznać, że czasem mam problem z naciągnięciem prześcieradła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.11.2011 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 przewaznie kupuje przescieradla z gumka w ikei a one sa wrecz idealne na moje grube loze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.11.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 a co ja mam powiedzieć ? moje materace mają 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.11.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ale łoże !!! naprawdę robi wrażenie aż muszę zmierzyć swój materac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ale łoże:jawdrop: moje to pikuś przy Twoim, mimo, że materac ma 190x220;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.11.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 nie gadaj! ty to masz dopiero loze!!! ja bym w twoim chyba meza nie mogla znalezc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.11.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Mojego wielkoluda łatwo znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.11.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Angie ,moja kochana:hug:nawet sobie nie wyobrażasz jak wielką radość sprawiłaś mnie i mojej rodzince tym katalogiem.!!:yes:wyrywamy go sobie z ręki ,a ja to już zabieram go ze sobą wszędzie ,nawet do kibelka i wertuję z wypiekami na twarzy. :DDziękuję Ci bardzo i powiedz mi czym ja Ci się odwdzięczę dobra kobieto????Wrażenia etetyczne niesmowite ...czemu u nas nie ma takich mebli...nawet córka zauwazyła ,że sa jakieś inne?Oni nie wysyłają do Polski,prawda? a do Austrii? w przeciwnym razie trza będzie ciężarówką do Paryża pognać:)Dzięki jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.11.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Beatko, ciesze sie ze sie cieszysz w zamian odrobisz u mnie w polu, a troche arow do przekopania jest jak znajde swoj katalog to ci podam strone zebys zwrocila uwage na fajna posadzke. Wyglada jak beton z odcisnietym wzorem, piekna. Oni maja fajne meble i dodatki to fakt, ale zwroc uwage w jakich pieknych miejscach (domach) sa robione zdjecia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 20.11.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Googulku, dawno mnie tu nie było, więc gdy obejrzałam zdjęcia z kilku ostatnich stron to po raz kolejny dech mi zaparło i oddychać już nie mogę! Wody! Nosze! Siostro! Twój dom to dla mnie najpiękniejszy, najwspanialszy i w ogóle naj naj naj na całym forum i poza nim. Jest niepowtarzalny, nie do skopiowania , co również jest jego wielkim atutem. Boski klimat. Nawet jeśli jeszcze tyle rzeczy jest do zrobienia to i tak J'adore!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 taką ciszę to ja rozumiem przed świętami bo porządki, dekracje, zakupy.... ale teraz ciekawe co ją wywołało ??? może Dziennik nam pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.11.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Angie wracaj natychmiast:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJB 28.11.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witaj Googulku znam Twój dziennik od .... roku , choć nie bywam często na FM z braku czasu przywędrowałam tu z pięknego domu Beauty i postanowiłam się wreszcie przywitać, bo jestem poprostu zachwycona bardzo podoba mi się Wasz dom, pomysły i gust moje klimaty potraficie wyczarować piękne rzeczy znalazłam dla siebie wiele ciekawych inspiracji my dopiero na etapie stanu zerowego, ale ....ja już myślę o finalnym wykańczaniu .......domu i jego wnętrza ....z nutką nadziei, że się sami nie wykończymy ))) Jeśli zdecydujesz się jednak na otworzenie tego sklepu , to ja będę Twoją kolejną klientką, w tym na oprawę kominkową w wykonaniu Twojego M. ) p.s.1 mam nadzieję, że kupiłaś to duże lusto, bo jest boskie )) Serdecznie pozdrawiam i ....... będę zaglądać tak często jak tylko będę mogła, bo dobrze mi tutaj ) p.s. 2 - jeśli to nie problem, to czy mogłabyś pokazać trochę zdjęć z tego katalogu wysłanego Beauty? coś czuję przez skórę, że piękne tam są rzeczy i zdjęcia p.s. 3 ) proszę o informację jakim kolorem i jaką farbą malowaliście elewację oraz balustrady z góry dziękuję Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) http://img38.imageshack.us/img38/5968/christmasl.png Edytowane 22 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.12.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Piękna jest radość w Święta, Ciepłe są myśli o bliskich, Niech pokój, miłość i szczęścieOtoczy dzisiaj nas wszystkich http://i1.fmix.pl/fmi1488/3a77d7bd000752924ef34b4c/zdjecie.jpg Rodzinnych, bogatych w miłość Świąt życzy rodzinka lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.12.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Pogodnych, żdrowych, Magicznych, Rodzinnych Świąt BOżego Narodzenia życzy Juszczakówka http://img855.imageshack.us/img855/8153/obrazekn.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.12.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego Sylwestra!!!życzy Beata z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.12.2011 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Z okazji Świąt dużo zdrowia, spokoju, uśmiechu, miłości, przyjaźni i ciepła rodzinnego, a w Nowym Roku 2012 samych szczęśliwych dni życzy Asia z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts