dardurdka 26.03.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 chyba coś w tym jest bo na maila nie odpowiedzieli, a jak zadzwoniłam to dwie godz. później dzwonili już z zapytaniami dot. okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.03.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Andżeliko, zapomniałabym jeszcze tutaj można znaleźć fajne rzeczy... meble drogie, ale akcesoria do ogrodu superowe http://www.schaefer-boutique.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.03.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 juz wlasnie szperalam, bo siedzialam u ciebie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 27.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 no piękna wasza chatka rośnie!!! okna są przecudne, nie doczytałam jakie planujecie okiennice no ale poczekam na zdjęcia dodaję was do ulubionych dzienników )) powodzenia i trzymaj kciuki za naszą przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dzień dobry kawusię Ci zostawiam Googolku i uciekam na działeczkę http://arturjaworski.net/wp-content/photos/orig_Cappucino__zdjecie_kawy_z_pianka__fotografie_biurowe_kawy_1416.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.03.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dziekuje moniu dzien bez kawy to dzien stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Nie zrażaj się pierwszą wyceną i szukaj dalej! Pomyśl, że jeśli nic nie znajdziesz zawsze możesz zamówić te od Potaczały Też mi się podobają i nie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.03.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 napewno masz racje ale ponazekac tez czasami trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.03.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 zycie jest piekne! dostalam druga wycene na te same drzwi, tez u miejsowego iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: 3600 zl debowe, piekne biale ! tak sie ucieszylam ze juz mu potwierdzilam ze go bierzemy! jestesmy umowieni po swietach, napewno tez go wezme do innych stolarskich robotek a widzisz! Mówiłam, że trzeba szukać drobnych przedsiębiorców, są baaardzo konkurencyjni i gratuluję, drzwi będą cudne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Podobne drzwi, jak te białe, które masz w dzienniku, mają moi sąsiedzi, tyle, że dębowe - b.ładnie się prezentują w całkiem podobnym domku do Twojego http://img13.imageshack.us/img13/7088/drzwi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.03.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 bardzo ladne te drzwi Moniu, ale to juz wyzsza szkola jazdy w stolarstwie! ja sie upieram przy bialych, bo okna sa biale, podbitka tez - no jakos to powinno sie kupy trzymac chociaz przyznam ze sie zastanawialam czy nie zrobic drzwi w kolorze dachowki (antracyt) a wtedy okiennice tez bym zrobila ciemne a z tymi wycenami to naprawde nie moge pojac tej rozbieznosci w cenach zastanawiam sie, skad taka roznica??? Czy niektorzy daja ceny ''zaporowe'' z mysla ze jak przejdzie to dobrze a jak nie to nie... a moze nie ma racjonalnego wytlumaczenia na te zagadke najwazniejsze, ze ja znalazlam swoje szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.03.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 moim zdaniem ktoś jak ma dużo roboty (jest rozreklamowany itd.) to góruje cenę bo i tak ma co robić, a jak już się przepracoywać to za duuuże pieniądze... inni wolą zadbać o klienta dobrą ceną bo w ten sposób przyjdą następni tak czy owak zawsze trzeba szukać bo rozpiętości cenowe są nieraz niewiarygodne Przyszłam też cichutko podziękować za dobrą radę (bezcenną ) Tak więc DZIĘKUJĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 http://www.jandewitenzonen.com/Afbeeldingen/pictures/new_tulip_2006/index.html na miły początek jutrzejszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Super !Domek Twój robi sie coraz piękniejszy ,wszystko ze smakiem dobrane!bardzo mi się podoba i już sobie wyobrażam,jak będzie wyglądał ubrany w okiennice!!!!wnętrza planujesz pewnie skłaniając sie ku Prowansji lub Grecji?mam rację? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.04.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ciesze sie bardzo ze do mnie zajrzalas! czuje sie wrecz zaszczycona, bo z Dardurdka, Monia, Jankama, Dorfi (mam nadzieje ze nikogo nie zapomnialam z dworkowniczow, a no i GED!) jestescie dla mnie wzorem!!! piekne chatki budujecie, zadko sie wpisuje ale podgladam i czytam namietnie co do mojej malutkiej chatki, to nie wiem jaki to ma byc, czy bedzie styl - chyba po prostu moj inspiracje chyba sa rozne ale podstawy te same. Mam tylko nadzieje ze nie wyjdzie jakas mieszanka wybuchowa, ze sie nie rozpedze i ze nie zrobie z mojej wiejskiej chatki jakiegos ''gargamela'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ciesze sie bardzo ze do mnie zajrzalas! czuje sie wrecz zaszczycona, bo z Dardurdka, Monia, Jankama, Dorfi (mam nadzieje ze nikogo nie zapomnialam z dworkowniczow, a no i GED!) jestescie dla mnie wzorem!!! piekne chatki budujecie, zadko sie wpisuje ale podgladam i czytam namietnie co do mojej malutkiej chatki, to nie wiem jaki to ma byc, czy bedzie styl - chyba po prostu moj inspiracje chyba sa rozne ale podstawy te same. Mam tylko nadzieje ze nie wyjdzie jakas mieszanka wybuchowa, ze sie nie rozpedze i ze nie zrobie z mojej wiejskiej chatki jakiegos ''gargamela'' O Kochana, Tobie to nie grozi!!!! Poczucie smaku to Ty masz we krwi Dzień dobry Tak pięknie na dworze a ja się rozchorowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 04.04.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hi! Przyszlam poogladac Wasz domeczek i bardzo mi sie podoba, co widze Mam tez pytanko - kto robi Wam okiennice? Miejscowy stolarz jakis? One beda zamykane czy tylko ozdobne? I jaki jest koszt takiego skrzydelka? Zakochana jestem w okennicach na amen, ceny niektorych sa zabojcze, wiec szukam, czy moze cos sie jednak uda bez bankructwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.04.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 A to bardzo milo, ze przyszlas juz odpowiadam co do naszych okiennic, a wiec robi je tesciu, beda bardzo proste bo on nie ma takiego sprzetu jak stolarze ale bardzo sie stara! normalnie powinny sie zamykac ale jezeli beda tylko ozdobne, bo np cos mu nie wyjdzie, to tez sie nic nie bedzie dzialo co do ceny, nie bardzo ci pomoge, bo nas kosztowal tylko material ale pamietam ze w STOLBUD WLOSZCZOW wycenili nam na 13 000 ZL (dla nas - bardzo drogo!), pytalismy tez miejscowego stolarza ktory za robocizne chcial 200 (super tanio!). Napewno by je robil, gdyby tesciu sie za nie nie wzial pozdrawiam i lece czytac twoj dziennik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 04.04.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ale ja wlasnie takie chce! Stajniane... najlepsiejsze 13 tysiecy to dla mnie tez straszna cena, jesli nie znajde w mojej okolicy jakiegos rozsadnego robotnika, to sie do Was o namiary na stolarza upomne Przejade sie przez cala Polske nawet - a co mi tam! (i tak bedzie o niebo taniej ... ). Moj dziennik to sa dopiero "pieluszki" dziennikowe, preludium budowlane Bede podpatrywac, co sie tu u Was podzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts