googulek 09.11.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 ty to masz dobrze skubanico ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 10.11.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 A to masz pewnie 9003 bo 9001 to leciutki krem :)bardzo ładny Admete pokazywała fronty w takim kolorze:) Mówisz ,że czasami bije po oczach:) to może nie potrzebnie wymyślam i wezmę Real 9010 mam takie drzwi. Kuchnia jest od północy i zastanawiam się czy 9010 nie ma za bardzo przygaszonej bieli;) A jak kolorek zabudowy ,wymyśliłaś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 10.11.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Googulku, piękne zdjęcia! I te ze świąt też cudne! Biblioteka będzie imponująca . Co do koloru... może coś takiego, jak masz konsolkę z lustrem? Mam jeszcze pytanie o maszynę do szycia, a dokładniej o jej stelaż. Odnawialiście go najpierw, czy tylko daliście nową farbę? Odziedziczyliśmy taką po babci męża i mąż zdziera najpierw tę starą powłokę, ale ciężko to idzie. Zastanawiamy się, czy sobie odpuścić i spróbować od razu pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.11.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A to masz pewnie 9003 bo 9001 to leciutki krem :)bardzo ładny Admete pokazywała fronty w takim kolorze:) Mówisz ,że czasami bije po oczach:) to może nie potrzebnie wymyślam i wezmę Real 9010 mam takie drzwi. Kuchnia jest od północy i zastanawiam się czy 9010 nie ma za bardzo przygaszonej bieli;) A jak kolorek zabudowy ,wymyśliłaś coś ? joasiu to chyba u nas faktycznie RAL 9010 bo cos jakos jestem przekonana ze byla jedynka w cyferkach i duzo zer dla mnie to ta moja kuchnia jest bielusienka a biblioteke chyba jednak zrobie jasna, moze ten sam kolor co krzesla w kuchni, a byla to farba Farrow&Ball, chyba Joe's White, taka wlasnie deliktanie zlamana biel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.11.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Googulku, piękne zdjęcia! I te ze świąt też cudne! Biblioteka będzie imponująca . Co do koloru... może coś takiego, jak masz konsolkę z lustrem? Mam jeszcze pytanie o maszynę do szycia, a dokładniej o jej stelaż. Odnawialiście go najpierw, czy tylko daliście nową farbę? Odziedziczyliśmy taką po babci męża i mąż zdziera najpierw tę starą powłokę, ale ciężko to idzie. Zastanawiamy się, czy sobie odpuścić i spróbować od razu pomalować Magdus, u nas maszyna byla odnawiana przez antykwariat gdzie ja kupilismy. Ale to bylo oszustwo roku! zaplacilam za maszyne 200 zl i sie glupia napalilam na renowacje za 300 zl!!! zadzwonili ze gotowe, pojechalam odebrac i sie okazalo ze oni z niej kuz zdmuchneli!!! tak sie wscieklam ze wlasciciel przeprosil i zatrzymal znow do renowacji. Pomalowali wiec na czarno ale jestem swiecie przekonana ze sie nie bawili w zdzieranie starej powloki tylko pomalowali od razu z mysla, a niech sie baba odpie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 12.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A jednak biel piękna będzie biblioteka !!! Oczywiście święta w Polsce ? Gogulku bardzo dziękuję już nic nie wymyślam robię 9010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 14.11.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dziękuję googulku, właściciel nieźle sobie wykombinował . No cóż, życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.11.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 melduje ze biblioteka zainstalowana! wyglada calkiem dobrze. Brakuje tylko ostatecznej farby, uchwytow, drazka i drabinki ale jest ok jutro postaram sie wstawic zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.11.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 no to czekamy na focie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.11.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Angie, fajnie, ze wróciłaś na łono FM:wiggle: Witamy szampanemhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_champagne.gif Kochana biblioteka jest z@#$%^&%a !!!! Mówi mi zaraz skubanico jakie ma wymiary i ile kosztuje (może być na priv) Będę robiła coś podobnego do gabinetu:wiggle: Wpadam jutro:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.11.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 agus dzieki a wiec tak, biblioteka ma 3,20 m X 2,70 m. Kosztowala 6500 zl. Jeszcze jej nie widzialam ale czuje ze to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.11.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 no dziewuszki, zdjecia juz sa. No i jak, moze byc? Teraz dobrze widac gdzie stoi, to moze doradzicie jeszcze jak z tym kolorem. Robic jasna czy w jakims kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Angie ,biblioteka jest boska...:ona zdjęciu wygląda na ukończoną W pokoju masz taka kolorystykę ,że właściwie to mogłaby być biała ale z wnętrzem w kolorze drewna na kominku,albo jeszcze widzę greige z wnętrzem białym,,,,raczej jasne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.11.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 to ciemniejsze wnetrze jest wlasnie propozycja stolarza, on tak to widzi sama bym na to nie wpadla ale teraz ty tez o tym piszesz, no coz, bede musiala sie zastanowic bo najwyrazniej cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Włąśnie tak bardzo mi się podoba:yes:zrób tak Angie...w swojej zabudowie tez chciałam brązowe wnętrze ,ale MÓJ stolarz mnie od tego odwiódł...żałuję bardzo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.11.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Obiecuje sie dobrze zastanowic ale nie wiem czy bede na tyle odwazna zauwazylam ze czesto sie decyduje na bezpieczne rozwiazania a czasami warto zaszalec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A propos szaleństw..stronka z meblami ,które uwielbiamhttp://sklep.grange.com.pl/14-kredensy-i-biblioteki-wolnostojace A z tymi szaleństwami to nie raz wydaje nam się ,że zaszaleliśmy a, po czasie dochodzimy do wniosku ,że za mało...:)t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.11.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 no i po co ty mi cholero te stronki podsuwasz???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.11.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 smigaj do garow (podczytalam u ciebie) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.11.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 kobitki, co myslicie o tym lustrze ?szukam cos podobnego zeby powiesic w jadalni na scianie kolo stolu. http://www.leboncoin.fr/decoration/395035569.htm?ca=12_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts