Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

agus dzieki :) a wiec tak, biblioteka ma 3,20 m X 2,70 m. Kosztowala 6500 zl. Jeszcze jej nie widzialam ale czuje ze to jest to :)

Dzięki Angie za info- to bardzo dobra cena za taką ogromna bibliotekę:wiggle:

A sama bibliotekahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_shock.gifBOSKA!!!

Wygląda przepięknie- będę miała na czym się wzorować, jak będę robiła swoją do gabinetu:P

buziaki:bye:

witam w moich skromnych progach :) wlasnie bylam u ciebie, dopiero zaczelam lekture ale post o kocie przeczytalam do konca. Usmiecham sie sama do siebie bo pamietam jak my nasza kotke wiezlismy 1200 km z polski. Tez byla malutka, nic nie chciala jesc a potrzeby zalatwila dopiero w domu, prosto do kuwety. Ma swoj charakterek, robi co uwaza, pozwala sie glaskac kiedy jej sie widzi a spojrzenie ma takie ze czasami ja sie boje :) dzis jestem przekonana ze kiedys tez musialam byc taka kocica :) :) :)

Gogulku łza się wo ku kręci jak sobie przypominam jak wieźliśmy naszego kociaka i bardzo go nam brakuje ...skoro jesteś na początku to nie doczytałaś zapewne, że nasz Teo zginął tragicznie rok temu :( Koty są świetne, takie tajemnicze i niezależne. Kot to kwintesencja wolności moim zdaniem :) Ale żeby nie były psy też bardzo kocham :);)

agus, tylko zebys czasami pieknijeszej tej swojej biblioteki nie zrobila :) :) :)

Taaa już to widzę:sick: Nie ma takiej opcji Angie, Twoja jest najpiękniejsza:wiggle:A lustro bajeczne:rolleyes:

Miłego weekendziku i pamiętaj nie pij za dużo:lol2:http://www.sherv.net/cm/emoticons/drink/drinking-wine-smiley-emoticon.gif

Gogulku łza się wo ku kręci jak sobie przypominam jak wieźliśmy naszego kociaka i bardzo go nam brakuje ...skoro jesteś na początku to nie doczytałaś zapewne, że nasz Teo zginął tragicznie rok temu :( Koty są świetne, takie tajemnicze i niezależne. Kot to kwintesencja wolności moim zdaniem :) Ale żeby nie były psy też bardzo kocham :);)

doczytalam, kochana, doczytalam :(

mi np sie wydaje ze nasza kotka tez zginie. Wiem ze to glupie i ze nie powinno sie miec takich mysli ale wyobraz sobie ze ona juz dwa razy spadla z 5 pietra, potlukla sie strasznie. Dwa razy tez spadla z 5 na 4 pietro (tzn na balkon sasiadow) i nic ja to nie nauczylo, dalej wskakuje na barierki i robi co chce.

macie teraz innego zwiezaka?

Jeśli chodzi o kota to jeszcze żaden nas nie wybrał :) ale może to i lepiej bo do przeprowadzki bałabym się trzymać go w domu gdzie teraz mieszkam - z 3 stron mocno uczęszczane ulice. na koniec lata z moja ciocia która mieszka piętro niżej wzięłyśmy psa ze schroniska. Pies mieszkam w ogrodzie - ma swój domek czyli budę robiona na zamówienie. Do domu nie chce przyjść jak na razie - może ma jakiś uraz. Jest cudowny i kochany po prostu taki super pies, na imię ma Hipis - ale to już dłuższa historia i muszę ją kiedyś opisać w moim DB. Największy problem będzie przy przeprowadzce bo i ciocia i my bardzo się już z nim zżyliśmy ;)Ciężko mu zrobić wyraźne zdjęcie bo on ciągle jest w galopie :D

PA210502.JPG

co ty beatko nic nie wybralam! maz mnie meczy zby zrobic w identycznie tak jak mam pomalowane krzesla i stol w jadalni. Mi sie ten kolor bardzo podoba ale wydaje ciut za ciemny. Maz wiec proponuje dolac bialej farby, ale ja na sama mysl o jego ''mieszankach'' padaczki dostaje :) zdecyduje sie na farbe z firmy farrow and ball bo mam w obecnym mieszkaniu pomalowane wszystkie sciany i jest naprawde swietna!

http://eu.farrow-ball.com/colours/paint/fcp-category/list?resetFilters=true

no i wciaz namietnie mysle o twoim pomysle pomalowania w dwoch kolorach :) :)

i jeszcze musze ci powiedziec ze lustro sie sprzedalo, nie zdazylam kupic :( mam nadzieje ze sie trafi podobne...

czesc Gogulku,

trafilam na twoj dziennik przypadkowo, bo jestem na forum od niedawna, bardzo mi sie spodobaly twoje pomysly na wnetrza, sa naprawde piekne, przeczytalam tez, ze jestes we Francji, moze zle doczytalam?

musze ci sie pochwalic, ze ja tez jestem ze francji, a dokladnie w Paryzu, i rowniez buduje dom, ale jestesmy dopiero na poczatku, bo w zeszlym miesiacu skonczyli nam dach.

mysle,ze bede czesto do ciebie zagladac, po nowe inspiracje:)

Gogulku moze mi zdradzisz gdzie kupujesz takie piekne mebelki, np jak te krzeslo do pokoju corki? widze, ze czesto robisz zakupy na ebuy, te krzeselko rowniez tam kupilas?

pozdrawiam goraco:)

A to niespodzianka:-)

Mieszkam w 18 dzielnicy Paryza. Jesteśmy tutaj jakieś 3 lata. Planujemy przeprowadzić się lekko za Paryż, trochę za dużo hałasu jak dla mnie. Ale nie wiem czy się uda.

A Ty Gogulku w jakiej okolicy Paryza się obracasz?

Po tej informacji, ze mieszkasz we Francji, stwierdzam, ze tak jak Ty powoli przezucam się na francuski styl, tak jak pisalas, to powoli robi sie jakieś skrzywienie, haha;-)

Ale co zrobić, jak te wszystkie mebelki w tym stylu są poprostu piękne!

smiesznie bo moi rodzice mieszkaja w 18 dzielnicy, ja sie tam wychowalam :) teraz mieszkamy w 13. niebawem odwiedze twoje i moje stare katy bo bede sie wybierac po material na krzesla do 18 stki :) a jedziecie do polski na swieta? napisz cos wiecej jaki domek budujecie, moze sie na dziennik tez skusisz :)