zuznka 01.02.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Wstyd cholerny ale lubicie mnie to wybaczycie :) a tak na serio, to poprawie sie napewno !!!! wybaczamy ale w rekompensacie dawaj szybko fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.02.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 w ten week end postaram sie wszystko wgrac zeby na poniedzialek bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.02.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 w ten week end postaram sie wszystko wgrac zeby na poniedzialek bylo cały weekend mamy czekać - litości !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 cały weekend mamy czekać - litości !!!!!!!!!!!!!!!! zaraz będzie drugie weekend i cooooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Googulek jajca sobie z nas robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Angie popraw się:mad: Ile można żreć tego popcornu:popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 28.02.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witam! Mam do Ciebie pytanie zupełnie z innej beczki. Czy w salonie masz ogrzewanie podłogowe czy grzejniki. Strasznie podobają mi się deski na podłodze i zastanawiam się jak się zachowują z ogrzewaniem podłogowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.03.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 dziewuchy macie prawo po buzi mnie stluc ! powiedzcie tylko dlaczego ja bidulka nie mam czasu na nic, czy to jakas choroba tego wieku, czy lenistwo??? ganiam jak opetana, a ten czas leci i leci. No ale zdjecia sa, wklejone w dzienniku. Troszke siara bo tak naprawde nie ma co nowego pokazywac, jedyna zmiana to lekkie przemeblowanie w salonie i nowe obicie krzesel. Biblioteka zostala pomalowana, nie jestem do konca przekonana co do koloru, ale musielismy ja pomalowac bo wigilja byla u nas. latem sie kolor zmieni i bedzie ok basiaimirek, u nas w salonie sa grzejniki. Ogrzewanie podlogowe mamy tylko pod kamieniem, tzn w holu, kuchni i lazience. Pozdrawiam was i byle do wiosny bo ta zima mnie wykonczy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.04.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 dziekuje za pamiec kochane !! :) buziaki sle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioletowafiolka 30.07.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Oj widzę, że od kwietnia nikt tutaj nie zagląda. Przyszłam się przywitać Jestem zachwycona całym Twoim domkiem - piękności. W wolnej chwili będę wdzięczna za odpowiedź - wysłałam prywatną wiadomość. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts