Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

No NIE!!! Tyle się dzieje, a ja przegapiłam! :oops: Piękne balustrady, właśnie o to mi chodziło :wink: a i okiennice prawie gotowe!!! To jak??? Białe będą???

Normalnie Cię zaniedbałam, aż mi wstyd :oops: Jakoś teraz mniej czasu mam... Fajnie, że przyjeżdżacie do Polski, będziesz mogła wszystko pooglądać i zacząć wybierać :wink:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Googulek, czytam już sobie ten Twój dziennik i myślę,że pora sie ujawnic :D

Bardzo mi sie ten Twój domek podoba, a miłością wielką zapałałam do lnianego szezląga i fotela, które pokazałas kilka postów wcześniej. Są cudne :) Powodzenia w wykańczaniu wnetrz. Trzymam kciuki i będe obserwowac twoje zmagania :D

Przede wszystkim gratuluję postępów w budowie domku - bardzo zgrabny, detale totalnie w moim stylu :D A tak w ogóle to chciałam odnieść się do mieszkania, które zajmujecie obecnie - rewelacja! Patrzę na salon (kanapa, fotel!) i myślę: hmmmm, przyjemność; patrzę na kuchnię i myślę: hmmmm, idę tam coś ugotować; patrzę na łazienkę i myślę: o kurcze! dwa tygodnie temu wymyśliłam, żeby pomiędzy drewnianym blatem a drewnianą ramą lustra ułożyć kamyczki! :D

Narobiłaś apetytu, oj narobiłaś - trzymam mocno kciuki za sukcesywne wykańczanie szkarlatek!

Hej Lalu!!! Jak tam w Polsce się urlopuje??? Już jakieś owoce z tego pobytu są??? Coś pozałatwiane??? Dzwoniła do mnie pani od Twoich okienek i mówiła, że ostatnio przejeżdżała przez Twoją wieś i nie mogła oczu oderwać od Twojego domku!!! Mówiła, że tak idealnie się wpasował w okoliczne domy, że nie odstaje jak niektóre nowo pobudowane twory :wink:

nadrabiam zaleglosci i dziekuje za zyczenia wielkanocne - te w dzienniku i na priv (Pawel sie pozna :wink: )

witam nowo czytajacych (Inez5 i Aga-Bialystok) i informuje ze mordka mi sie cieszy od ucha do ucha jak czytam tak mile komentarze a uwierzcie ze szczegolnie dzis mi to bylo potrzebne.

Iwonko jestes kochana! zdjecia beda wieczorem jak nie padne ze zmeczenia :wink: a z tym powrotem cos wymysle - na BANK!!!!!

Ależ masz słodkie dzieciaki :o :o :o :o

a teraz umywalki :wink: ja myślałam o czymś takim (można kupić na allegro.pl i copperhouse.pl :wink: )

http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/310000000372f727/1/2/IvfdkSlG0T_jAQfpaLVp13yK3HogVlh9.jpg

ten sprzedawca też ma świetne rzeczy...

http://www.allegro.pl/item614128572_meksykanska_umywalka_lazienka_dekory_meksyk.html#gallery

albo pod oknem białe ceramiczne "korytko" z wytłaczanym wzorem na froncie (coś podobne do tych pierwszych miedzianych na górze) i do tego biała okrągła umywaleczka na wyspie???

:wink: