dardurdka 05.04.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 No NIE!!! Tyle się dzieje, a ja przegapiłam! Piękne balustrady, właśnie o to mi chodziło a i okiennice prawie gotowe!!! To jak??? Białe będą??? Normalnie Cię zaniedbałam, aż mi wstyd Jakoś teraz mniej czasu mam... Fajnie, że przyjeżdżacie do Polski, będziesz mogła wszystko pooglądać i zacząć wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.04.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 tak na 50% (hi, hi, hi) beda biale z tym zaniedbaniem to sie nie martw, napewno sie odegram, bo jak bede w Polsce to bede szala na calego i na forum nie posiedze ale jak juz wroce to wszystko nadrobie! trzymaj kciuki zeby chociaz polowe z moich spraw udalo sie zalatwic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Jasne, że będę trzymać kciuki!!! a 50% to bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.04.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołegohttp://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inne/kartka_wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Niechaj Wielkanocne Życzenie, Pełne nadziei i miłości, Przyniesie sercu zadowolenie Dzisiaj i w przyszłości. Wesołych Świąt! http://img217.imageshack.us/img217/5461/kurczak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://tswdracolp.bblog.pl/i/blog/users/364/files/Image/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 14.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Googulek, czytam już sobie ten Twój dziennik i myślę,że pora sie ujawnic Bardzo mi sie ten Twój domek podoba, a miłością wielką zapałałam do lnianego szezląga i fotela, które pokazałas kilka postów wcześniej. Są cudne Powodzenia w wykańczaniu wnetrz. Trzymam kciuki i będe obserwowac twoje zmagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 16.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Przede wszystkim gratuluję postępów w budowie domku - bardzo zgrabny, detale totalnie w moim stylu A tak w ogóle to chciałam odnieść się do mieszkania, które zajmujecie obecnie - rewelacja! Patrzę na salon (kanapa, fotel!) i myślę: hmmmm, przyjemność; patrzę na kuchnię i myślę: hmmmm, idę tam coś ugotować; patrzę na łazienkę i myślę: o kurcze! dwa tygodnie temu wymyśliłam, żeby pomiędzy drewnianym blatem a drewnianą ramą lustra ułożyć kamyczki! Narobiłaś apetytu, oj narobiłaś - trzymam mocno kciuki za sukcesywne wykańczanie szkarlatek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.04.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Hej Lalu!!! Jak tam w Polsce się urlopuje??? Już jakieś owoce z tego pobytu są??? Coś pozałatwiane??? Dzwoniła do mnie pani od Twoich okienek i mówiła, że ostatnio przejeżdżała przez Twoją wieś i nie mogła oczu oderwać od Twojego domku!!! Mówiła, że tak idealnie się wpasował w okoliczne domy, że nie odstaje jak niektóre nowo pobudowane twory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.04.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 wlasnie wrocilismy w sobote, zmeczeni ale szczesliwi! moze dzisiaj cos opisze, wrzuce kilka zdjec. Narazie siedze w pracy i mam strasznego dola, tak bardzo bym chciala wrocic do polski bylam u ciebie i w dzienniczku i w komentarzach - widze ze nie leniuchujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Wiesz, że lubię jak się coś dzieje... choć wolałabym żeby to na budowie się coś działo ale już niedługo... chcemy ruszyć ze wszystkim na raz Będę czekać na Twoją relację z Polski (i zdjęcia!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Czytałam dziennik... aż mi łzy napłynęły do oczu Wracaj do Polski!!! Prędzej czy później poczujesz, że to najlepszy wybór! A i pracę z takim doświadczeniem bez problemu znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.04.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 nadrabiam zaleglosci i dziekuje za zyczenia wielkanocne - te w dzienniku i na priv (Pawel sie pozna ) witam nowo czytajacych (Inez5 i Aga-Bialystok) i informuje ze mordka mi sie cieszy od ucha do ucha jak czytam tak mile komentarze a uwierzcie ze szczegolnie dzis mi to bylo potrzebne. Iwonko jestes kochana! zdjecia beda wieczorem jak nie padne ze zmeczenia a z tym powrotem cos wymysle - na BANK!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Naoglądałam się w dzienniku zdjątek!!! W KOŃCU!!! Okna wyglądają jeszcze lepiej (zwłaszcza wymyte przez teściową!!! W ogóle domek ładnieje w oczach, a te tujki... to tak jakby ktoś już tam mieszkał (jeszcze firanek w oknach brak ) Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Googulku - śliczny ten Twój domek - nie za duży, w sam raz Baaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.04.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ależ masz słodkie dzieciaki a teraz umywalki ja myślałam o czymś takim (można kupić na allegro.pl i copperhouse.pl ) http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/310000000372f727/1/2/IvfdkSlG0T_jAQfpaLVp13yK3HogVlh9.jpg ten sprzedawca też ma świetne rzeczy... http://www.allegro.pl/item614128572_meksykanska_umywalka_lazienka_dekory_meksyk.html#gallery albo pod oknem białe ceramiczne "korytko" z wytłaczanym wzorem na froncie (coś podobne do tych pierwszych miedzianych na górze) i do tego biała okrągła umywaleczka na wyspie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.04.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 cos wymyslimy budowanie na odleglosc ma swoje plusy : jest duzoooooooooo czasu aby wszystko przemyslac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 przyszłam i tutaj pochwalić okna, są cuuuudowne poza tym reszta zapowiada się w calkiem moim stylu, napewno będę do Ciebie zaglądać i szukać inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.04.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 no to witam, ale jestem lepsza bo ja juz kiedys do ciebie zagladalam bo twoj projekt byl na naszej liscie ulubionych dzis napewno odswieze pamiec i przeczytam od dechy do dechy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 22.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 bardzo mi miło u mnie niestety jeszcze prace w polu, ale ja cały czas powtarzam ze wprowadzę się w tym roku biała kuchnie białe schody białe drzwi uwielbiam i bede miec napewno u siebie, wiec cos nas łaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts