Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kurka, albo ja sie wykoncze albo wykoncze fachowcow :wink:

wszystko lubie ale nie cierpie jak ktos ze mnie robi kretynke! w kazdym razie do stolarza zadzwonilam, obiecywal wizualizacje przeslac jutro a najpozniej w niedziele :evil: drzwi mialy byc wstawione piec tygodni od zamowienia - juz mamy tydzien do tylu takze jest super, tylko sie cieszyc z takiej wspolpracy :-?

• 2 weeks później...

a no moniu nie pytaj! schody przyjechaly, zostaly zamontowane, stolarz uznal ze sa zbyt ''sprezyste'' i zabral ponownie na stolarnie bo jak sie okazalo gora zle wzial wymiar i byly za duze o niecale 2cm. Kolejny montaz przewidziany w srode - mam nadzieje ze nic nie wypadnie!!!

jutro pan od kominkow ma zaczac swoja prace, moze niedlugo pochwale sie kominkiem :D

zalatwiam tez deski na podlogi ale troche sie obawiam bo nie widzialam ''towaru'' na zywo wiec nie wiem czy poczekac do sierpnia az dotkne niewinna lapka czy zamowic w ciemno :roll:

Andżeliko, nic się nie martw!!! Co się odwlecze...

Lepiej żeby stolarz dopasował schody na 100% :wink:

A drzwi... to myślę że z pewnością fachowiec Cię zrozumiał (wrazie coś to przecież spisaliście umowę) a i czasami warto zaufać takiej inwencji fachowca, on pewnie nie jedne stylowe drzwi już robił, a rzeczywiście program może nie dokładnie odwzorowuje pewne elementy... Trzymam kciuki, żeby wyszły takie jak Ci się marzą, albo nawet lepsze :wink:

I oczywiście wielkieGRATULACJE z okazji pierwszej rocznicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!