Beauty 24.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 witam słonecznie!do niesłowności fachoffffców będziesz się musiała przy wykończeniówce przyzwyczaić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.04.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 kurka, albo ja sie wykoncze albo wykoncze fachowcow wszystko lubie ale nie cierpie jak ktos ze mnie robi kretynke! w kazdym razie do stolarza zadzwonilam, obiecywal wizualizacje przeslac jutro a najpozniej w niedziele drzwi mialy byc wstawione piec tygodni od zamowienia - juz mamy tydzien do tylu takze jest super, tylko sie cieszyc z takiej wspolpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 faktycznie kiepsko a już chciałam zobaczyć jak się będą prezentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.04.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 nie boj Iwonko - wezme go za ja...ja i zrobi mi te cholerna wizualizacje a ty gotowa na weselicho? W czym ''wyskoczysz''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Szczerze mówiąc jeszcze nie wiem jakoś mnie odeszło typowe strojenie... coś wygrzebie z szafy na nowe wydawać mi szkoda a i na jedną noc nie warto W końcu najważniejsze to się dobrze bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.04.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 kurka tez tak mam, ludu! my sie chyba sie starzejemy!!!kinga idzie z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 idzie! I po dzisiejszych wojażach z dzieciakami które były tam w lokalu to nie wiem czy w ogóle da się zholować na noc do dziadków Normalnie zapomniała, że mama istnieje Mam nadzieję, że ok.20.00 pojedzie do dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.04.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 co ty! wytrzyma dluzej - te stworki sa tak wytrzymale ze podejrzewam ze ty pierwsza padniesz a Kinga dalej bedzie szalala na parkiecie w kazdym razie baw sie fajnie - no i wybaw sie tez za mnie na mnie czas, ide lulac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Z tym stolarzem to rzeczywiście porażka Chyba trzeba będzie się mu przypominać... Zwłaszcza, że jak piszesz wszystko mu dokładnie wytłumaczyłaś a on wyjeżdża z czymś zupełnie innym a może już zapomniał co mu mówiłaś albo ma tyle zleceń że pomylił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Jak tam montaż schodów? Udany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.05.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 a no moniu nie pytaj! schody przyjechaly, zostaly zamontowane, stolarz uznal ze sa zbyt ''sprezyste'' i zabral ponownie na stolarnie bo jak sie okazalo gora zle wzial wymiar i byly za duze o niecale 2cm. Kolejny montaz przewidziany w srode - mam nadzieje ze nic nie wypadnie!!! jutro pan od kominkow ma zaczac swoja prace, moze niedlugo pochwale sie kominkiem zalatwiam tez deski na podlogi ale troche sie obawiam bo nie widzialam ''towaru'' na zywo wiec nie wiem czy poczekac do sierpnia az dotkne niewinna lapka czy zamowic w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 lepiej pomacać osobiście niż kupować w ciemno, tak mi się zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Andżeliko, nic się nie martw!!! Co się odwlecze... Lepiej żeby stolarz dopasował schody na 100% A drzwi... to myślę że z pewnością fachowiec Cię zrozumiał (wrazie coś to przecież spisaliście umowę) a i czasami warto zaufać takiej inwencji fachowca, on pewnie nie jedne stylowe drzwi już robił, a rzeczywiście program może nie dokładnie odwzorowuje pewne elementy... Trzymam kciuki, żeby wyszły takie jak Ci się marzą, albo nawet lepsze I oczywiście wielkieGRATULACJE z okazji pierwszej rocznicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.05.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 nie no pewnie, cierpliwosc to moje drugie imie trzeba czekac, bede czekala ale tak naprawde to jestem strasznie ciekawa jak te schody wyszly a z drzwiami to juz nie mam wyboru - musze byc dobrych mysli i mu zaufac a jak bedzie zle to go zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dziewuszki, dzis wrzuce zdjecia moich schodow bo nareszcie mam! a ze mam dobry dzien to dorzuce ''budujacy'' sie kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No widzisz, a w dzienniku pisałaś, że złe dni nadeszły Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 lec szybciutko do dziennika, juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ło matko ,schody wyszły cudne niepotrzebnie się tak denerwowałaś.Pięknie wpasowały się w styl Twojego domu ,który urządzasz z niebywałą konsekwencją!super ,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dziekuje ci bardzo ja tez sie strasznie ciesze, a z tym denerwowaniem to juz tak mam - zawsze sie wszystkim przejmuje, przezywam, analizuje ale ty chyba tez tak masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts