Beauty 14.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dziekuje ci bardzo ja tez sie strasznie ciesze, a z tym denerwowaniem to juz tak mam - zawsze sie wszystkim przejmuje, przezywam, analizuje ale ty chyba tez tak masz myślałam ,że te przezywania ,to już objaw wieku średniego ,a tu się okazuje ,że szczawiki tez tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ''madre'' ludzie tak maja moja BEAUTY, bo tak sobie czasami mysle ze osoby ''nie myslace'' maja jednak w zyciu lzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ''madre'' ludzie tak maja moja BEAUTY, bo tak sobie czasami mysle ze osoby ''nie myslace'' maja jednak w zyciu lzej Święte słowa!Przez te uporczywe myśli i nieustanne przejmowanie się wszystkim i za wszystkich ,mam o wiele zmarszczek więcej niż powinnam. Ale ,co tam ,najpierw dom ,a pózniej botoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.05.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 No nie! Tu już tyle emocji a ja jeszcze nie widziałam Lecę do dziennika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 bo mnie zaniedbujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no nie!!! Jestem na bieżąco!!! Tylko lekkie opóźnienie mam bo muszę projekt z controllingu skończyć http://img90.imageshack.us/img90/409/pict0238.jpg Schody, moje wymarzone, a nawet powiem, że nie wymarzyłabym sobie ich lepeij!!! Cudowne, też takie chce!!! Pisałam już komuś, że trzeba mieć odwagę robić wszystko jak z marzeń, a ja się trochę boję nastawić na ten piękny styl, który nie daje mi spać po nocy... ale teraz to już nie mam wątpliwości (nawet już się nie przejmuję że do naszego domu taki styl nie bardzo pasuje!) Schody cudowne, te rzeźbienia i delikatne tralki!!! musisz mi dokładnie wszystko powiedzieć: kto i za ile je zrobił??? czekam na wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 14.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no i ładnie wam wyszły schody ,całkiem w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 ale mi cieplutko na serduchu jak czytam takie opinie iwonko ty tez bedziesz miala piekne, jeszcze piekniejsze bo beda wieksze! u mnie to klitka ta klatka schodowa! a co do konkretow to pisze tutaj bo mysle ze warto robic ''reklame'' dla takich fachowcow: a wiec robil je miejscowy stolarz (pan Czyz z Cybinki) i razem z parapetami kosztowaly nas 8000 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 no i ładnie wam wyszły schody ,całkiem w moim guście I w moim tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Skarbie nie wiem czy większe bo ja też mam klitkę zostawioną i dlatego tak mi się oczy świecą że takie cudo się zmieściło na tak małej powierzchni Cena bardzo dobra!!! U mnie jest jakieś 2m na 2m klatki schodowej, martwię się żeby te schody za strome mi nie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 dobry stolarz napewno cos wymysli w kazdym razie zdjecia tych schodow pozwolily naladowac mi akumulatory wracam do gry i sie biore za dalsze szukanie podlog... Widzialyscie te kuchnie DZIOBAKA (watek Wnetrza) - fajna co?, taka w sam raz do naszych chatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Podziwiałam... dobrze od czasu do czasu dla odmiany zobaczyć takie klimaty Cieszę się, że już Ci lepiej, a i powiem Ci że mi się lepiej zrobiło jak cenę zobaczyłam, teraz to już na pewno się nie poddam!!! A z jakiego drzewa są schody??? i czym pomalowane, że taka biel piękna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 to co biale to sosna a reszta (tzn stopnie i porecz) tak jak parapety z olejowanego debu. Farba to chyba bialy SIKKENS matowy. A to ze sie nie poddasz to JASNE - bo my z tych walczacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Sure a mój mąż już ostatnio ustąpił i powiedział, że pojedzie do miejscowego stolarza od giętych schodów ale teraz to już chyba ich nie chcę!!! zwłaszcza, że nasz znajomy zamawiał tam obudowę do betonowych schodów + poręcz gięte to zapłacił 16tys. a Twoje są cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 dziekuje !!!!!!!!!!!!! i lece ogladac Dr House Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Śliczne schody Zaczątek komina też mi się podoba - już widać, że będzie miał bardzo ładną formę Super, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 dziekuje bardzo milutka teraz sie nie moge doczekac drzwi zew. mam nadzieje ze wyjda piekne i ze was kobitki nie zawiode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 a jakie będą zewnętrzne?? Te wewnętrzne masz idealnie dopasowane do całości domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.05.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 trudno opisac, ale beda biale, bez szkla i z piekna, duza opaska w ktorej wyrzezbimy nasze inicialy a boki opaski beda mialy takie ''paski'' jak slup od schodow. wizualizacja w dzienniku nie oddaje za bardzo efektu koncowego ale za kilka tygodni jak wstawia, to mam nadzieje ze nie bede sie wstydzic ich pokazac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.05.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jeśli drzwi będą podobne do schodów to na 100% będą nieziemskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts