googulek 15.05.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 a jak beda wstretne to bedziemy razem plakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 15.05.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 czytam sobie co piszecie i się chyba ujawnię w końcu bo głupio tak podczytywać piękne schody masz Andzeliko - ja tez mam kremowo białe tralki i ciemne wangi ale moje trochę inne w stylu, co nie znaczy że nie podziwiam szczerze twoich. W ogóle jak coś jest piękne, to podziwiam ... Mówisz, że stolarz z Cybinki jest? Kurka, to mój powiat prawie ... ode mnie do Słubic jest 30 km a do Cybinki już tylko kilka chwil .... Może jednak przyjedziesz z wizytą, jak będziecie w kraju na wakacje?? Zapraszam bardzo serdecznie, mój dom otwarty dla forumowiczów - kilka osób z wątku Agro już u nas zawitało ... pozdrówka, kobietki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 a jak beda wstretne to bedziemy razem plakac Na pewno będą piękne, mam przeczucie że stolarz pozytywnie Cię zaskoczy Asia.Malczewska Twój avatar natchnął mnie na okna złoty dąb, tak się pięknie komponują z tymi ciemnobrązowymi belkami Zajrzą później do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.05.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 koniecznie tam zajrzyj, a szczegolnie na blog asi ja tez sie wzielam za lekture! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.05.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 czytam sobie co piszecie i się chyba ujawnię w końcu bo głupio tak podczytywać piękne schody masz Andzeliko - ja tez mam kremowo białe tralki i ciemne wangi ale moje trochę inne w stylu, co nie znaczy że nie podziwiam szczerze twoich. W ogóle jak coś jest piękne, to podziwiam ... Mówisz, że stolarz z Cybinki jest? Kurka, to mój powiat prawie ... ode mnie do Słubic jest 30 km a do Cybinki już tylko kilka chwil .... Może jednak przyjedziesz z wizytą, jak będziecie w kraju na wakacje?? Zapraszam bardzo serdecznie, mój dom otwarty dla forumowiczów - kilka osób z wątku Agro już u nas zawitało ... pozdrówka, kobietki! kto wie asiu, moze faktycznie sie kiedys spotkamy zaczelam czytac twoj blog, pozniej sie wezme za watek o agro bo czuje ze to jest to czego mi w zyciu trzeba acha - troche reklamy dla naszej ziemi lubuskiej - jezeli bedziesz sie nudzic 20 czerwca to zapraszam na festyn pieroga do mojej wioseczki, tesciu duzo sie angazuje w jego organizacje ale napewno znajdzie czas aby was godnie ugoscic dodam ze w tym roku kobitki ulepja jakies 20 000 sztuk ruskich pierogow, w ubieglym roku cale 15 000 sie sprzedalo jak ''swierze buleczki'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Szkoda, że ja mam tak daleko Ale jak wczoraj pokazałam mojemu mężowi Twoje schody to powiedział, że bierze tego stolarza! A jak mu powiedziałam gdzie to powiedział że przecież często tamtędy przejeżdża to zajedzie do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Są jakieś nowe fotki kominka?? Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.05.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 sa Moniu, ale tak ''wstretne'' ze sie wstydze wstawiac powaznie, ten kominek to fatalna pomylka. Mezowi sie nawet snilo ze znow go kazalam rozebrac . Nie wiem, moze jak przyjdzie obudowa z drewna, moze jak go ''skonczymy'' tak jak powinno to bedzie jakos wygladal takze wrzuce napewno dzis zdjecie i sie poddam waszej surowej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 co Ty opowiadasz - na zdjęciu w dzienniku zapowiada się zupełnie fajnie wrzuć zdjęcia, to zobaczymy co się da zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.05.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wrzucilam do ataku dziewuchy, tylko badzcie laskawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 może jestem dziwna, ale mnie się to naprawdę podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Czym planujesz obudowanie ścianek?Będzie wkład kominkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 cześć ,zasłyszałam ,że planujesz obudowę z drewna ,to na pewno będzie pięknie!Widziałam takie obudowy ,które wykonała moja firma od kuchni .Zachwycająco będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.05.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nie Moniu, kominek bedzie otwarty dlatego nie bardzo moge nazekac bo maz chcial z wkladem a ja sie uparlam ze otwarty obudowa bedzie z debu olejowanego, wzor ''rzezbien'' bedzie nawiazywal do okien, drzwi zew. i schodow. to co zdun ''wytynkowal'' na zdjeciu bedzie zamkniete na prosto pod sufit, efekt koncowy ma przypominac to : <!--url{0}--></p><p> </p><p> ma byc prosto nie wiem tylko czy uda nam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.05.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 cześć ,zasłyszałam ,że planujesz obudowę z drewna ,to na pewno będzie pięknie! Widziałam takie obudowy ,które wykonała moja firma od kuchni .Zachwycająco będzie! a ja zaslyszalam ze bylas w Wenecji...Jezeli tak, to bywamy w tych samych miejscach Ja tam bylam prawie dwa lata temu i wrocilam ZACHWYCONA i napewno tam wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Trochę juz Europy pozwiedzałam,wiesz ,ja już mam trochę lat w Wenecji byłam parę razy ,ale za każdym razem nie chce mi sie stamtąd wyjeżdzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.05.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 kurka, nie przesadzaj z tym wiekiem ale fakt ze z tym zwiedzaniem to ja dopiero zaczynam. Kiedys pisalam Dardurdce za jak moj syn sie urodzil placzac tak trwalo to dwa lata normalnie koszmar, ale wtedy wlasnie postanowilam ze co roku bede gdzies emigrowac z kolezanka - zaczelysmy od Wenecji, potem byl Rzym a w tym roku to jeszcze wielka niewiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nie Moniu, kominek bedzie otwarty dlatego nie bardzo moge nazekac bo maz chcial z wkladem a ja sie uparlam ze otwarty obudowa bedzie z debu olejowanego, wzor ''rzezbien'' bedzie nawiazywal do okien, drzwi zew. i schodow. to co zdun ''wytynkowal'' na zdjeciu bedzie zamkniete na prosto pod sufit, efekt koncowy ma przypominac to : <!--url{0}--></p><p> </p><p> ma byc prosto nie wiem tylko czy uda nam sie aaa, taki kominek będzie super, super - dla mnie już jest ładnie - b.mi się podobają otwarte kominki z pięknym ekranem z przodu - bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.05.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ufffffffff, dobrze ze ci sie podoba - normalnie mas buziaka za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hmm, mnie też się podoba!!! Nie wiem co Ci chodzi po głowie, ale z tym drewnianym portalem będzie super!!! już wczoraj miałam wkleić ale zabrakło mi czasu Całkiem w stylu Twojego domku http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/3100000008677941/1/218/EJSe6Sd82z-aWRlatez0kEqSIA4DdL2C.jpg http://www.weranda.pl/materialy/2009/05/4891521/big_3.JPG.jpg więcej tutaj: http://www.weranda.pl/place/show/8/moje_mieszkanie/4891521/drugi_dom_aliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts