Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czytam sobie co piszecie i się chyba ujawnię w końcu bo głupio tak podczytywać :oops:

piękne schody masz Andzeliko :D - ja tez mam kremowo białe tralki i ciemne wangi ale moje trochę inne w stylu, co nie znaczy że nie podziwiam szczerze twoich. W ogóle jak coś jest piękne, to podziwiam ...

Mówisz, że stolarz z Cybinki jest? Kurka, to mój powiat prawie ... ode mnie do Słubic jest 30 km a do Cybinki już tylko kilka chwil ....

Może jednak przyjedziesz z wizytą, jak będziecie w kraju na wakacje?? Zapraszam bardzo serdecznie, mój dom otwarty dla forumowiczów - kilka osób z wątku Agro już u nas zawitało ... 8)

pozdrówka, kobietki!

czytam sobie co piszecie i się chyba ujawnię w końcu bo głupio tak podczytywać :oops:

piękne schody masz Andzeliko :D - ja tez mam kremowo białe tralki i ciemne wangi ale moje trochę inne w stylu, co nie znaczy że nie podziwiam szczerze twoich. W ogóle jak coś jest piękne, to podziwiam ...

Mówisz, że stolarz z Cybinki jest? Kurka, to mój powiat prawie ... ode mnie do Słubic jest 30 km a do Cybinki już tylko kilka chwil ....

Może jednak przyjedziesz z wizytą, jak będziecie w kraju na wakacje?? Zapraszam bardzo serdecznie, mój dom otwarty dla forumowiczów - kilka osób z wątku Agro już u nas zawitało ... 8)

pozdrówka, kobietki!

kto wie asiu, moze faktycznie sie kiedys spotkamy :D zaczelam czytac twoj blog, pozniej sie wezme za watek o agro bo czuje ze to jest to czego mi w zyciu trzeba :wink:

acha - troche reklamy dla naszej ziemi lubuskiej - jezeli bedziesz sie nudzic 20 czerwca to zapraszam na festyn pieroga do mojej wioseczki, tesciu duzo sie angazuje w jego organizacje ale napewno znajdzie czas aby was godnie ugoscic :wink: dodam ze w tym roku kobitki ulepja jakies 20 000 sztuk ruskich pierogow, w ubieglym roku cale 15 000 sie sprzedalo jak ''swierze buleczki'' :D

sa Moniu, ale tak ''wstretne'' ze sie wstydze wstawiac :oops:

powaznie, ten kominek to fatalna pomylka. Mezowi sie nawet snilo ze znow go kazalam rozebrac :wink: . Nie wiem, moze jak przyjdzie obudowa z drewna, moze jak go ''skonczymy'' tak jak powinno to bedzie jakos wygladal :roll:

takze wrzuce napewno dzis zdjecie i sie poddam waszej surowej opinii :wink:

nie Moniu, kominek bedzie otwarty dlatego nie bardzo moge nazekac bo maz chcial z wkladem a ja sie uparlam ze otwarty :roll:

obudowa bedzie z debu olejowanego, wzor ''rzezbien'' bedzie nawiazywal do okien, drzwi zew. i schodow. to co zdun ''wytynkowal'' na zdjeciu bedzie zamkniete na prosto pod sufit, efekt koncowy ma przypominac to :

<!--url{0}--></p><p> </p><p> ma byc prosto nie wiem tylko czy uda nam sie

cześć ,zasłyszałam ,że planujesz obudowę z drewna ,to na pewno będzie pięknie!

Widziałam takie obudowy ,które wykonała moja firma od kuchni .Zachwycająco będzie!

a ja zaslyszalam ze bylas w Wenecji...Jezeli tak, to bywamy w tych samych miejscach :wink: Ja tam bylam prawie dwa lata temu i wrocilam ZACHWYCONA i napewno tam wroce :D

kurka, nie przesadzaj z tym wiekiem :wink: ale fakt ze z tym zwiedzaniem to ja dopiero zaczynam. Kiedys pisalam Dardurdce za jak moj syn sie urodzil placzac tak trwalo to dwa lata :wink: normalnie koszmar, ale wtedy wlasnie postanowilam ze co roku bede gdzies emigrowac z kolezanka - zaczelysmy od Wenecji, potem byl Rzym a w tym roku to jeszcze wielka niewiadoma :wink:

nie Moniu, kominek bedzie otwarty dlatego nie bardzo moge nazekac bo maz chcial z wkladem a ja sie uparlam ze otwarty :roll:

obudowa bedzie z debu olejowanego, wzor ''rzezbien'' bedzie nawiazywal do okien, drzwi zew. i schodow. to co zdun ''wytynkowal'' na zdjeciu bedzie zamkniete na prosto pod sufit, efekt koncowy ma przypominac to :

<!--url{0}--></p><p> </p><p> ma byc prosto nie wiem tylko czy uda nam sie

aaa, taki kominek będzie :lol:

super, super - dla mnie już jest ładnie - b.mi się podobają otwarte kominki z pięknym ekranem z przodu - bajka :wink:

Hmm, mnie też się podoba!!! Nie wiem co Ci chodzi po głowie, ale z tym drewnianym portalem będzie super!!!

już wczoraj miałam wkleić ale zabrakło mi czasu :oops:

Całkiem w stylu Twojego domku :wink:

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/3100000008677941/1/218/EJSe6Sd82z-aWRlatez0kEqSIA4DdL2C.jpg

http://www.weranda.pl/materialy/2009/05/4891521/big_3.JPG.jpg

więcej tutaj:

http://www.weranda.pl/place/show/8/moje_mieszkanie/4891521/drugi_dom_aliny