googulek 19.05.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dardurdka - kurka, fajowy !!!!! na dodatek moj ukochany stol ''drewniano bialy'' i plytki tez jakby stworzone dla mnie a propos stolu, kiedys chyba wlasnie ty Moniu podalas sprzedwce na Allegro - Meblo Wosk - robilas moze u nich zakupy? Bo oni tak stol wlasnie maja a ja wciaz sie na niego czaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wiedziałam, że Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie robiłam zakupów w Meblo Wosk, ale jak Ci się stół podoba, to może warto zaszalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Identyczne stoły robi moja firma od kuchni. A propos wyjazdów ,to jak nasze dzieci były małe ,to z mężem od czasu do czasu uciekaliśmy od tego zgiełku podrzucając dzieciaczki babciom.Wszyscy byli zadowoleni i babcie i wnuki i my .Dzięki tym wypadom udało nam się zwiedzić ładny kawał świata .Jak podrosły ,to jeżdzimy oczywiście z nimi ,ale ze względu na kosztyx4 częstotliwość wyjazdów drastycznie zmalała,nad czym ubolewam ,bo strasznie lubię poznawać ,co rusz ,to nowe zakątki.Ale najmilej wspominam wyjazd wlaśnie do Wenecji ,kiedy to w 20 kobiet wynajęłyśmy autokar.Był to niezapomniany ,spontaniczny wypad ,zupełnie na luzie .Każda z nas miała do dyspozycji nawet cała siedzenie w autokarze. .Uśmiałam sie wtedy ,jak nigdy!,Dlatego bardzo popieram Twój pomysł ,bo to są wrażenia ,których Ci nikt nie zabierze.Tak trzymaj! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.05.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ależ ja Ci zazdroszczę takich podróży... Babcie Kini nie wiem czy by się ucieszyły z takiej podrzutki ale na pewno za kilka lat spróbuje Andżi, moim zdaniem stół, krzesła i koniecznie ta cudowna witrynka IDEALNIE pasują do Twojego domku!!! IDEALNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.05.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 BEAUTY, a myslisz ze ta twoja firma od kuchni ''dziala'' tez w lubuskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ta moja firma jest ,powiedziałabym międzynarodowa.Byli wykonawcami w Rosji ,Szkocji ,Norwegii ,nie mówiąc o zachodnich sąsiadach .nie ma żadnego problemu,Robią rzeczy piękne ,nawet według projektu inwestora,widziałam ich realizacje i dech mi zapierało ,Wykonują stolarkę do całego domu ,szkoda że mnie na to nie stać.Pokazywali mi realizację w domu u ludzi ,którzy z Włoch sprowadzali sobie postarzane na ich życzenie AGD.Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ta moja firma jest ,powiedziałabym międzynarodowa.Byli wykonawcami w Rosji ,Szkocji ,Norwegii ,nie mówiąc o zachodnich sąsiadach .nie ma żadnego problemu,Robią rzeczy piękne ,nawet według projektu inwestora,widziałam ich realizacje i dech mi zapierało ,Wykonują stolarkę do całego domu ,szkoda że mnie na to nie stać.Pokazywali mi realizację w domu u ludzi ,którzy z Włoch sprowadzali sobie postarzane na ich życzenie AGD.Bajka to musiało być coś pięknego A czy firma, o której piszesz to ta, która wykonuje Ci drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Nie ,bo sądziłam ,że oni trudnią się tylko kuchniami .Ale porównywałam ceny ,jeżeli chodzi o drzwi to moi są tańsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 co nowego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.05.2009 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 wieje nuda budowlana czekam na drzwi, wciaz szukam desek, w domku chlopaki koncza instalacie CO na pietrze (w sumie wczoraj wszystko zalali a dzis ma byc proba palenia w piecu), jak skoncza maja sie wziasc za czyszczenie belek w salonie i jadalni i za zamykanie sufitow pomiedzy. A tak a propos belek, to wydaje mi sie ze w salonie zrobie w kolorze podlogi (taki miodowo zloty dab) ale w jadalni sie zastanawiam czy nie zrobic ''bielonych'' pod kolor mebli kuchennych i stolu a ze spraw mniej budowlanych to sie nie pochwalilam ze od wtorku mam piec dni wolnego i normalnie gnije na calego!!! dzis zabieram moje hieny do diseylandu (dla syna to pierwszy raz!), wiec jezeli przezyje w tym piekle to wrzuce kilka zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dzieciaki masz cudowne!I nareszcie widać Twoją buzię!na pewno doskonale się bawiłaś!! ,Proponuje się przejechać do Parku Asterix a,tam też jest zabawa na całego i od Was to prawie rzut beretem.W urlopie odpoczywaj i nie martw się budową ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Fajne dzieciaki i Ty sama również Widać, że dla dzieciaków to istny raj Odpoczywajcie, a my tu czekamy na kolejne fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Oj tak! Drzwi chyba już niedługo??? A disneyland - super sprawa A z Ciebie jaka laska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.05.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Drzwi wewnetrzne (moje Fiordy) przyszly wlasnie w piatek a zewnetrzne wciaz sie ''robia'', montaz chyba dopiero w polowie czerwca wciaz nie moge sie zdecydowac czy na calosc chalupki zamowic deski w ANDREWPOL, czy posluchac meza i na pietro kupic wykladzine a tak a propos desek, to moze dzis dostane ostateczna wycene (czyt. po rabacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 HejJ!widzę ,ze z początkiem tygodnia docierają świetne wiadomości !drzwi już są,Fajnie Googulku,te deski ,o których mówisz pochodzą z Hajnówki?Na Boże Ciało jedziemy na wschód,chcemy pojechać też m.in. do Hajnówki ,to może bym je sobie pomacała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.05.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tak z Hajnówki!!!! I wtedy to już by nie było żadnych wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.05.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dokladnie z Hajnowki moja droga! jedz i macaj a na powaznie to jezeli sie dogadam z cena to napewno zamowimy u nich ''bez macania'' bo mam pozytywne wibracje z tym producentem a ty juz masz zaklepany dzien na montaz twoich drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Najlepiej sprawdzić naocznie,jak uda mi się tam dotrzeć.W planach mamy wyjazd do Białej podl.,a stamtąd to już nie jest tak daleko.Drzwi mają dojechać w sobotę ,mam nadzieje ,że tak będzie Jutro uskuteczniam pierwsze MYCIE OKIEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.05.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no to ci nie zazdraszczam tego mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts