dardurdka 25.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja też, zwłaszcza, że do moich planuję zaprosić pomocników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Myślę ,że u mnie bez pomocy sie tez nie obejdzie Najpierw będzie jazda na odkurzaczu ,aby powciągać trochę księżycowego pyłu po szpachlowaniu,brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Jakbyś bliżej mieszkała to bym przybiegła z pomocą, a tak Nie mogę się już doczekać na małża, pojechał znajomym dziecko zawieść do lekarza w okolice Krosna... a ja czekam, bo jak wróci to jedziemy tynki oglądać i co najważniejsze zamawiać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.05.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bo te budowanie uczy nas cierpliwosci moje drogie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.05.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Bo te budowanie uczy nas cierpliwosci moje drogie! Oby ta cierpliwość nie przerodziła się tylko w zniechęcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 26.05.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam Od Dawna czytam dziennik i komentarze Ze wzgledu na Wasz dobry kontakt z Dardurdką Przepraszam jezeli moj post odchodzi od tematu ale interesuje mnie projekt domu Moze nie doczytalem ? a bylo o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.05.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a witam, witam nasza chatka to dom w szkarlatkch firmy ARCHON - malutki, prosciutki jak z dzieciecych rysunkow - idealny kompromis pomiedzy tym co mi sie marzy (wielki palac ) a tym na co nas stac (podziekowania dla meza za zimne kubly wody i realistyczne do bolu spojrzenie na swiat ) fajnie ze zagladasz, i w koncu piszesz, bede mogla cie wykorzystac jak mnie dopadna dylematy budowlane (bardzo regularnie)! a ty tez budujesz, bedziesz budowala - napisz cos o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Andżeliko, nasz Karolek to przyszły architekt, więc z pewnością pałace będzie projektował (kto wie może dzieciom pobudujemy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 27.05.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Co by tu duzo pisac Narazie ucze sie od Was kobitki cierpliwosci .. Ja mam rozne gusta W zaleznosci od pory roku i od nastroju jaki wokol mnie panuje ! Raz marzy mi sie reprezentacyjny dom w pieknym stylu z cieplym wnetrzem a innym razem malutki dom z kopertowym dachem i nowoczesnym wnetrzem Ja to najpierw musze sam siebie poznac .. albo poprostu przydalby mi sie kubel zimnej wody Narazie to Was podziwiam i wspieram duchowo .. Wszystkie macie ładne projekty .. domy .. i dobre gusta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.05.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 a to teraz wszystko jasne - przyszla pani architekt - wykorzystamy cie na maksa kobitko a z tymi zmianami gustu to sie nie martw, to chyba nasza kobieca cecha mi sie regularnie zmieniaja ''koncepcje'' ale przed mezem nawet pod tortura sie do tego nie przyznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Andżi, widzę nowiuteńki avatarek Jabym belki zostawiła wszędzie i zrobiła w kolorze jasnego drewna (coś po odcień tych ciemniejszych elementów w schodach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Co by tu duzo pisac Narazie ucze sie od Was kobitki cierpliwosci .. Ja mam rozne gusta W zaleznosci od pory roku i od nastroju jaki wokol mnie panuje ! Raz marzy mi sie reprezentacyjny dom w pieknym stylu z cieplym wnetrzem a innym razem malutki dom z kopertowym dachem i nowoczesnym wnetrzem Ja to najpierw musze sam siebie poznac .. albo poprostu przydalby mi sie kubel zimnej wody Narazie to Was podziwiam i wspieram duchowo .. Wszystkie macie ładne projekty .. domy .. i dobre gusta ! Ja też się jeszcze nie określiłam Raz marzę o rezydencji, dworku a innym razem o parterówce w prowansalskim stylu, jeszcze innym wiejsko-romantycznej chatce I jak to wszystko pogodzić w jednym domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.05.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Andżi, widzę nowiuteńki avatarek Jabym belki zostawiła wszędzie i zrobiła w kolorze jasnego drewna (coś po odcień tych ciemniejszych elementów w schodach) Cicho byc! jak moj maz uslyszy ze na forum mi doradzaja belki w kolorze jasnego drewna to o bialych bede mogla zapomniec on caly czas powtarza ze malowac drewno na bialo to profanacja a ja sobie mysle ze ten mo sufit by wygladal lzej a z innej beczki - dziewczyny co mam robic - zamawiac deske za 128 zl (dab 3 klasa, postarzany, 4 fazki) na cala chatke, czy tylko na parter, a na pietro wykladzina dywanowa? piszczcie, plissssssssssssssssssssss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mosiądz 28.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Widziałam twój domek niesamowite przejazdem go wypatrzyłam jadąc do Zielonej Góry pociągiem Śliczny my remontujemy stary po niemiecki dom też na odległość Teraz w Polsce na wakacjach i co ja wiedzę w Bu.... stoi coś co wcześniej widziałam My tylko dwie wioski od was pociągiem Gąd.Wielk Pozdrawiam krajankę mam pytanko gdzie kupowaliście okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nie daj się temu stolarzowi Naciągacz jeden Niech się trzyma tego co ustalone, a nie wymyśla później!!! W końcu to nie ty nagle coś zmieniasz, tylko on podnosi cenę i w dodatku się spóźnia z wykonaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.05.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nie no niesamowite !!!! popatrz jaki ten swiat maly ! jak ty trafilas na moj dziennik? teraz pisze tak na szybko, krociutko ale pozniej cie pomecze acha, okna zamawialismy w swiebodzinie, napewno znasz miasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.05.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Nie daj się temu stolarzowi Naciągacz jeden Niech się trzyma tego co ustalone, a nie wymyśla później!!! W końcu to nie ty nagle coś zmieniasz, tylko on podnosi cenę i w dodatku się spóźnia z wykonaniem pewnie ze sie nie dam - juz mu napisalam sucha odpowiedz. A jezeli nadal bedzie mial amnezje i nie zrobi tego wzoru to niech sie nim ''naje'', ja nie zbiednieje ale nawet zlotowki mu nie doplace, niech spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.05.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a to teraz wszystko jasne - przyszla pani architekt - wykorzystamy cie na maksa kobitko a z tymi zmianami gustu to sie nie martw, to chyba nasza kobieca cecha mi sie regularnie zmieniaja ''koncepcje'' ale przed mezem nawet pod tortura sie do tego nie przyznam o boze - przeciez KAROR to prawdziwy facet a ja mu tu ''pani architekt'' sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 28.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 o boze - przeciez KAROR to prawdziwy facet a ja mu tu ''pani architekt'' sypie Nic sie nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a z innej beczki - dziewczyny co mam robic - zamawiac deske za 128 zl (dab 3 klasa, postarzany, 4 fazki) na cala chatke, czy tylko na parter, a na pietro wykladzina dywanowa? piszczcie, plissssssssssssssssssssss! Zamawiaj na całość deski .Deska ,to deska ,a wykładziny są bardzo ładne ,ale jak są nowe i ten kurz... a jakie chcesz meble do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts