dardurdka 24.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami. Iwona , Dario i Kiniahttp://images46.fotosik.pl/42/8e081c5323f089f1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.12.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami.Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości,a przede wszystkim morze miłości...http://images43.fotosik.pl/44/8cb55492e6af5c18.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.01.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Iwonko - dardurdko, dziekuje bardzo za zyczenia swiateczne i noworoczne! przepraszam ze dopiero teraz odpisuje ale bylam u tesciow przez dwa tygodnie a u nich nie ma lacznosci ze swiatem! pozdrawiam cie goraco i tez zycze wszystkiego dobrego w nowym roku. Zajrzalam do twojego dziennika i widze ze walczysz z wyborem okien - nie poddawaj sie kobitko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.01.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 O! Na pewno się nie poddam! Tylko czasem argumentów brak (pieniążków) żeby wszystko było tak jak się tego pragnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 15.01.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Sliczny domek - a okna macie wspaniałe !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 26.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Matko ale masz piękny dom!!!! Jezuuuuuuu Boże taki "święży" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.01.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 GLOWAC + PATI 25 : dziekuje bardzo za mile slowa. Przechodze chyba jakis kryzys budowlany bo niczego juz mi sie nie chce, wszystko wydaje mi sie strasznie truuuuuuuuudne i takich pozytywnych mysli mo potrzeba !!! no ale glowa do gory - jutro bedzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.01.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam! Napisałam obszerny post i wszystko mi się skasowało, tak więc zaczynam od nowa, po krótce... Przykro mi że tak wyszło z tym kominkiem, ale wydaje mi się że da się coś z tym zrobić. Może w razie jakby nie chcieli odebrać domu przez niedopatrzenie zawsze można powiedzieć, że ten kominek to tylko do ozdoby. Mam obecnie taki otwarty kominek w domu i nie widzę problemu w średnicy rury, no ale przepisy są nieugięte... Niebezpieczeństwo jest takie same w kominku z wkładem, zawsze może pęknąć szyba a i tak nie pali się w kominku na noc czy jak się gdzieś wyjeżdża... Warto spróbować Pozdrawiam Cię serdecznie i na prawdę współczuję Cieżko jest takie problemy rozwiązywać na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.01.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dzieki dobra duszo!!!wlasnie zobaczylam cie na zdjeciu z corcia. Calkiem inaczej cie wyobrazalam - myslalam na przyklad ze jestes blondynka (bez zadnych podtekstow !), fajnie wiec ze wrzucilas zdjecie ! Mala masz slodka ale to chyba wszyscy ci mowia!!! pozdrawiamandzelika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dzięki serdeczne Od jakiegoś czasu mam cały czas ciemne włosy choć wcześniej trochę eksperymentowałam Zdjęcie trochę mało aktualne, ale nic się nie zmieniłam Andżeliko, dowiadywałaś się o ten kominek??? Ja może jestem zbytnią optymistką, ale wydaje mi się, że to nie będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.01.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 nie jeszcze sie nie dowiadywalam bo powiem ci szczerze ze nie mysle ostatnio o budowie... Jutro lece z kolezanka do Rzymu na kilka dni i sie ciesze ze odpoczne od wszystkiego a z drugiej strony zal mi zostawic dzieciaki no i mezulka napewno bedzie fajnie ale najfajniej bedzie jak juz wroce do rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 O qurcze! Aby pozazdrościć. Pewnie że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, ale Rzym o tej porze?! Na pewno cieplutko... a ja mam za oknem śnieg i nawet ogródkiem nie mogę się zająć... Ciekawą pracę musisz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.01.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 rzym to nie moja praca (niestety!)! powiem ci tak na skroty ze jak urodzil sie moj synek (mam corcie 9 letnia i synka 3 lata) to tak mi dal popalic dzien i noc ze musialam jakos sie oderwac aby przezyc. Jak mial wiec dwa latka wybralam sie z kolezanka do Wenecji aby troche naladowac baterie. Po powrocie obiecywalam sobie ze raz w roku pozwole sobie na te kilka dni tylko dla siebie. z tad ten ''wypad'' do rzymu! jak wroce wkleje kilka zdjec aby ci poprawic humor bo do wiosny jeszcze daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Czekam na zdjęcia i tym bardziej zazdroszczę... moja córcia też nie należy do tych grzecznych i spokojnych ale mogę zapomnieć o kilku dni dla siebie Męża też musisz mieć wyrozumiałego, że chce zostać z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.01.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 moj mezulek od trzech miesiecy pracuje w delegacji, wraca do domu na sobote i niedziele, po prostu turysta pelna para!!! nie powiem wiec ze jest mega szczesliwy ale jest chyba ostatnia osoba na tej ziemi ktora moglaby sobie pozwolic na jakis komentarz a tak na serio to mam nadzieje ze mnie rozumie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.01.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Tak trzymaj a wypocznij też za mnie jak zobaczę zdjęcia to poczuję jakbym tam była... Tak więc z niecierpliwością będę czekać na Twój powrót i zdjęcia oczywiście a propos męża turysty - to mój też wyjeżdża na kilka dni w tygodniu za granicę... wiem co to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.02.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 moj dziennik to chyba jakis kwartalnik! niby mam szczere checi, prawie siadam do pisania ale zawsze cos mnie odciagnie! na budowie robia tynki wewnetrzne, tzn juz skonczyli, w srode stolarz ma dowiesc parapety, jestem ciekawa jakie wyszly?????? na wielkanoc planujemy jechac do polski - moze uda nam sie kupic plytki do kotlowni, kuchni i wejscia, no i te cholerne dechy na podlogi. Ostatnio zainteresowala mnie oferta firmy PANMAR, musze wiec zobaczyc ich deski na zywo no i sprawdzic cene. Znalazlam na alegro fajny stol do kuchni - firma meblowosk- ale boje sie zamowic bo nie ma to jak sie dotknie towaru w domu (obecnym) meksyk! zachcialo mi sie remontu lazienki no to mam! moj B. polowe zrobil, druga czeka na lepsze czasy! plytek w sklepie nie ma, trzeba czekac trzy tygodnie a ja ich nawet nie zamowilam bo jakos nie mialam wcoraj natchnienia na zakupy (o boze ja chyba chora jestem !) kupilismy blat ktory wcale nie pasowal do mebli, pojechalismy kupic drugi (uff, pasuje!), pierwszy nadal czeka w domu bo nie mamy czasu go oddac... musze zmienic swoje kanapy bo mi sie wymiotowac chce jak na nie patrze! oczywiscie B. twierdzi ze sa dobre, ze moga byc itd. Musze je porabac i spalic w kominku ktorego nie mam DARDURDKA - jezeli mnie czytasz, to wybacz ze jeszcze nie wkeilam zdjec z Rzymu ale mam strasznego lenia! poprawie sie w najblizszym tygodniu bo dzieciaki maja ferie w szkole, wzielam wiec tydzien wolnego! Czytam Cię Skarbie i współczuje braku czasu i ciągłej nerwówki Napisz mi proszę, jakie tynki robicie: cem.-wap. czy gipsowe??? I pokaż ten stół, który Ci się tak podoba!!! Może coś doradzę... a cierpliwa jestem i poczekam, aż będziesz miała więcej czasu i wcale się nie gniewam Pozdrawiam Cię cieplutko i czekam aż przyjedziecie do kraju, wtedy fotorelacja Cię nie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 DARDURDKA, moja dobra duszo, chcialabym ci pokazac ten stol na allegro ktory bym chciala kupic do kuchni, co o nim myslisz? : http://images36.fotosik.pl/61/bb0be9e7c2027e97.jpg Stół jest extra!!! Ja bym się nie zastanawiała!!! A ten kredensik - cudny Też myślę o takiej lekko prowansalskiej kuchni Dziękuję za zdjęcia z Rzymu. Jak ja Ci zazdraszczam Ja mogę zapomnieć o takim wypadzie tylko dla siebie... od 3 lat nie ma mnie, tylko my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.02.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 a myslisz ze allegro to pewne zakupy, bo ja to troche ciemna jestem... ''Ja mogę zapomnieć o takim wypadzie tylko dla siebie... od 3 lat nie ma mnie, tylko my...'' ale to ''MY'' w malzenstwie jest najwazniejsze jeszcze cie wykorzystam, co myslisz o takiej ''podrobce'' kominka do sypialnia np? http://http://images40.fotosik.pl/61/98d844243b265d74.jpg walcze o to na ebay'u, sprzedaz sie konczy w srode - trzymaj kciuki zebym wygrala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 a myslisz ze allegro to pewne zakupy, bo ja to troche ciemna jestem... ''Ja mogę zapomnieć o takim wypadzie tylko dla siebie... od 3 lat nie ma mnie, tylko my...'' ale to ''MY'' w malzenstwie jest najwazniejsze jeszcze cie wykorzystam, co myslisz o takiej ''podrobce'' kominka do sypialnia np? http://http://images40.fotosik.pl/61/98d844243b265d74.jpg walcze o to na ebay'u, sprzedaz sie konczy w srode - trzymaj kciuki zebym wygrala!!! Andżeliko, ale ja miałam na myśli nie małżeństwo tylko moją córeczkę, która zajmuje mi mój wolny czas, tak że zapomniałam jak to jest wyskoczyć gdzieś, pójść sama na zakupy czy po prostu posiedzieć w ciszy... czasem mi tego brakuje, ale i tak nie oddałabym jej za żadne skarby świata A jeśli chodzi o kominek, to bardzo fajny pomysł! Widziałam już takie podróbki kominków gdzieś na zdjęciach (jak znajdę to wkleję) w łazienkach, pokojach... czy Twój ma być prawdziwy??? Jeśli chodzi o allegro, to różnie bywa, zresztą oszustów podsyłających swoje konta też pełno... ale czasami warto zaryzykować. Widziałam kilka takich perełek z allegro i wyglądały suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts