googulek 13.07.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 niestety drzwi wewnetrzne to nie wina naszego stolarza. One byly kupione w hurtowni a ze maja byc prawe to stwierdzil maz ale fajnie by bylo zwalic na stolarza a tak a propos stolarza to nie uwierzycie ale przeslal w koncu zdjecia (jedno w dzienniku) i umowil sie na montaz dzisiaj nie moge sie doczekac jak to bedzie wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Bardzo ładne te drzwi!!! Możesz już spac spokojnie, bo efekt będzie b.fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.07.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 moniu jestes kochana dziekuje i lece odsypiac nie przespane nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Obrażam się A gdzie dzięksy i buziaki dla mnie???? Bo drzwi przecież boskie jak mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.07.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 nie no milutka o tobie tez wciaz myslalam ale co sie bede calowac skoro nie zagladasz i nie chwalisz a ze teraz nadrobilas to masz duzego buziaka za wiare ze bedzie dobrze i za cierpliwosc w wysluchiwaniu moich narzekan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Nie gniewam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.07.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 wyprowadzila sie od meza, i zrobila afere przy malej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.07.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 nie ma sprawy pisz ile chcesz zeby ci bylo lzej a potem usuwaj moj maz ma kuzynke ktora mi powiedziala jak bylam w ciazy z corcia ze trzeba wyc naprawde nieodpowiedzialna osoba zeby sie na dziecko zdecydowac w dzisiejszych czasach normalnie mnie zatkalo dzis mam dwojke dzieci i jestem wiec podwojnie nieodpowiedzialna kobitka. Ale faktem jest, ze czasami lepiej zeby takie kobiety dzieci nie mialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.07.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 wlasnie to ci mialam napisac, takim osobom nie wolno nadskakiwac bo to typ wiecznie niezadowolonych. Zawsze bedziesz miala wrazenie ze cos zrobilas nie tak, ze za malo, ze nie tak sie odezwalas a ona nigdy nad soba sie nie zastanowi bo po co skoro kazdy jej ustepuje takze masz racje odpusc sobie i wez sie za szukanie plytek do mojej kuchni i witrolapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.07.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Kochana z miłą chęcią!!! Właśnie miałam pytać co z montażem drzwi??? Nie mogę się doczekać jak będą się komponować z domkiem A "znią" to rzeczywiście może w tym problem, że nikt jej nie powiedział prosto w oczy jak to wygląda, nawet mąż jest za miękki Ale lepiej pisz, jakie te płytki chcesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.07.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 a wiec po kolei : drzwi zamontowane, teraz czekam zeby siostra przeslala mi zdjecia a plytki raz chce ''gliniane'', ze starej dachowki, czy poniemieckiej cegy, raz widzi mi sie jakis kamien nieregularny, porowaty a jeszcze innym razem chcialabym zwykle biale plytki i te male wstawki (np czarne) jak u Beauty. Cos czuje ze ta budowa to dopiero poczatek, zeby zrealizowac wszystkie marzenia bede musiala jeszcze kilka chatek postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 a ja sobie ostatnio umyślałam do hollu takie jakby kamienne, ciosane dookoła-nieregularne, nieduże... nawet nie wiem czy takie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.07.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 wszyscy do dziennika doczekalam sie zdjec wstawionych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja pier@#$% Lecę!!! Ale już w avatarze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A nie mówiłam??? Nieziemskie!!! JA chcę takie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.07.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 dobrze piszesz malutka az cie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Myślałam, że wcześniej też mnie lubiłaś A poważnie, to zastanawiam się czy taka opaska pasowałaby do mojego domku? U Ciebie pięknie komponuje się z oknami, ten sam wzór... A biała elewacja też jest piękna Tylko wtedy mało widać te wszystkie ozdóbki... Może ecru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.07.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 pewnie ze cie wszczesniej lubilam z tego co pamietam to u ciebie otwor drzwiowy jest duzo wiekszy, ja dalam taka szeroka opaske bo mialam maly otwor a bardzo chcialam podwojnie drzwi, takie dworkowe. A ze sie nie dalo, to sobie pomyslalam ze jak dal szeroka opaske to je troche powieksze jutro kukne na zdjecia u ciebie ale mysle ze smialo mozesz dac szersza opaske, i przy duzym otworze bedzie jeszcze ladniej wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts