dardurdka 14.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Narobiłaś mi apetytu... a jeszcze o Twoich schodach nie przestałam myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.07.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 mysl o plytkach kobito, o plytkach a dzisiaj szukalam takiej galki do naszych drzwi i kurka nic nie znalazlam. Moze w nocy podesle meze zeby w jakies paryskiej kamienicy zakosil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Świetny pomysł Tylko niech idzie do tych najładniejszych, no i złapać się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.07.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A płytki... a po co Ty się w ogóle pytasz o płytki??? Przecież Ty już niebawem zostaniesz ogłoszona forumowym guru wykończeniówki stylu romantyczno-wiejskiego (czyt. niepowtarzalnego) a nie jakieś rady Ci potrzebne! To na Twoje rady każdy tutaj czeka w tym ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.07.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 gorzej jak mnie oglosza forumowym guru w stylu wiejsko-wiochowym ale tak naprawde to ty masz racje ze robi sie dla siebie, tak jak nam sie podoba, moze czasami kiczowato, moze smiesznie ale napewno z wielkim sercem a plytek to ty lepiej szukaj, bo wciaz nie wiem co bedzie lepsze do tych desek debowych (czy kamien, czy cegla, czy plytki beauty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Wiochy z całą pewnością nie robisz! A płytki to ja planuję takie jak Beatka, ale nie wiem czy są w Twoim typie bo właśnie są takie rezydencjalne, jakoś nie widzę ich w Twojej koncepcji romantycznej chatki, chociaż na upartego... na pewno nie byłoby źle Myślę że najlepiej wyglądałby kamień, tylko taki właśnie jakby postarzony, porowaty, jakby wyślizgany na brzegach... ale to moje wyobrażenia i kompletnie nie wiem czy to by mogło pasować, raczej tak... ten Twój pomysł z takim nieregularnym brukiem/kamieniem był OK, tylko nie te w połysku, jakoś mi nie pasuje to tego stylu, bardziej coś właśnie takiego naturalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.07.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 chyba faktycznie zdecyduje sie na jakas stara posadzke z cegly lub tak jak piszesz jakis kamien lupany. Tylko gdzie to znalezc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tego to ci nie powiem Ale może tam gdzie te łupki i granity, może na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.07.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 gdzies znajde pamietasz moze u kogo beauty na allegro zamawiala swoje plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 u mnie chyba jest link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.07.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 lece zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 15.07.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Teraz widac drzwi w calej okazalosci, wyszlo fajnie. I litery pasuja do drzwi pokolorowanych w calosci. Swietnie prezentuja sie po zainstalowaniu z cala bryłą domu. Teraz to prawdziwy dworek. Z zapartym tchem czekam na relacje z nowych rewelacyjnych i trafionych inwestycji jak ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.07.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 i jestem ciekawa co do tego doda, nadal niedowartościowująca się właścicielka rezydencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.07.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.07.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witaj Angi!Tak się właśnie zastanawiałam ,czy jak wrócę z urlopu ,to zastane u Ciebie zamontowane drzwi ?I są i to jeszcze jakie? W głębi duszy byłam pewna ,że się nie zawiodę i efekt ostateczny będzie szokujący ,oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu .Bardzo ładnie wkomponowały się w całość ,chociaż upierała bym się jednak przy innej kolejności liter.Co dalej planujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.07.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Jeszcze muszę dopytać o to odlotowe lustro.Gdzie je kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 16.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 googulek, zaglądam tu do ciebie, bo bardzo mi się podoba twoja dbałosc o szczególy A te drzwi wyszły wspaniale i moim zdaniem powinnas zostawic białą elewację. Dworki zwykle były po prostu bielone a z tymi drzwiami i białymi oknami, to taka elewacja klasyczna,w kolorze białym, aż się prosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A te drzwi wyszły wspaniale i moim zdaniem powinnas zostawic białą elewację. Dworki zwykle były po prostu bielone a z tymi drzwiami i białymi oknami, to taka elewacja klasyczna,w kolorze białym, aż się prosi Masz rację ,ja zostawiam u siebie złamaną biel. u googulka jeszcze mogłaby być jakaś delikatna szarość ,tak mi jakoś pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.07.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witaj Angi!Tak się właśnie zastanawiałam ,czy jak wrócę z urlopu ,to zastane u Ciebie zamontowane drzwi ?I są i to jeszcze jakie? W głębi duszy byłam pewna ,że się nie zawiodę i efekt ostateczny będzie szokujący ,oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu .Bardzo ładnie wkomponowały się w całość ,chociaż upierała bym się jednak przy innej kolejności liter.Co dalej planujesz ? no nareszcie wrocilas uff, dobrze ze ci tez sie drzwi podobaja jeszcze Monia sie nie zameldowala no i Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.07.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Jeszcze muszę dopytać o to odlotowe lustro.Gdzie je kupiłaś? lustro kupione na ebay za cale 60 euro w sobote odbieram, ale wiem ze bedzie piekne. Nie wiem z jakiego drewna jest ramka ale jest pieknie przetarta na szaro bialo i chyba wyladuje w nowej lazience walcze tez u tego samego sprzedawcy o duza stojaca lampke. Klosz ma brzydki (od razu wymienie) ale nozka drewniana, postarzana jest cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts