Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

googulek, zaglądam tu do ciebie, bo bardzo mi się podoba twoja dbałosc o szczególy :D

A te drzwi wyszły wspaniale i moim zdaniem powinnas zostawic białą elewację. Dworki zwykle były po prostu bielone a z tymi drzwiami i białymi oknami, to taka elewacja klasyczna,w kolorze białym, aż się prosi :wink:

ja tez do ciebie zagladam :wink:

teraz jak sa drzwi ta biala elewacja nawet mi sie podoba. ale wczesniej, szczegolnie zima wydawala mi sie za biala, taka chorobliwie blada jak tabletka aspiryny :-?

teraz musze zrobic jakis kolor bo za dlugo trulam mezowi (a on byl za pozostawieniem bialej) i kupilismy farbe i pigmenty do zrobienia koloru :roll:

dlugo bym nie pozyla gdybym dzis mu powiedziala "kochanie miales racje, biala elewacja jest piekna, zostawmy tak jak jest" :oops:

najpierw by walnal na serce ze mu powiedzialam ''kochanie'' a pozniej by sie wzial za mnie :-?

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze muszę dopytać o to odlotowe lustro.Gdzie je kupiłaś?

lustro kupione na ebay za cale 60 euro :D

w sobote odbieram, ale wiem ze bedzie piekne. Nie wiem z jakiego drewna jest ramka ale jest pieknie przetarta na szaro bialo i chyba wyladuje w nowej lazience :wink:

walcze tez u tego samego sprzedawcy o duza stojaca lampke. Klosz ma brzydki (od razu wymienie) ale nóżka drewniana, postarzana jest cudna :D

.NIe ma przypadkiem jeszcze jednego ?Ciekawe ,czy wysłał by je do Polski?Też myślałam o swojej górnej łazience :lol:

lustereczko jedyne jak ja :wink:

a tak na serio to uzywane, wiec mysle ze mial tylko jedno :-? od tego samego faceta kupilam tez duza stojaca lampke ale jeszcze nie odebralam. Jak juz bedzie moja to wkleje zdjecia. A dzis wylicytowalam piekne dwie lampeczki - zdjecia za chwile w dzienniku :wink:

Szkoda :cry: Ale lampeczki to żeś wyhaczyła zarąbiste.Już Ci zazdroszczę :wink:Tylko zastanawiam nad przeznaczeniem tych kuleczek na tym łobrazku/ wydaje mi sie ,że do sypialni pasują akurat(ale dzisiaj mam jakieś sprośne skojarzenia) :lol: :lol: :lol: :lol:

ty nie dobra dziewczynko :oops: :wink: !

wiesz beatko to lustereczko jest ze sklepu SIA, moze w polsce tez maja siec? Zreszta, wydaje mi sie ze teraz w sklepach coraz wiecej takich ladnych dodatkow, napewno znajdziesz lustro swoich marzen :wink:

ja wciaz sie zastanawiam czy lazienke zrobic w takim stylu czy sypialnie :roll:

Do tej pory sklep ,który wprawia mnie w euforię to Almi Decor.Jak tylko mam okazję ,to zawsze go odwiedzam i oczywiście kończy się to zawsze jakimiś drobnymi zakupami.Poszukuję lustra do górnej łazienki ,takiego trochę w stylu barokowym,które uatrakcyjniło by nieco jej ascetyczny charakter.