googulek 16.07.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 googulek, zaglądam tu do ciebie, bo bardzo mi się podoba twoja dbałosc o szczególy A te drzwi wyszły wspaniale i moim zdaniem powinnas zostawic białą elewację. Dworki zwykle były po prostu bielone a z tymi drzwiami i białymi oknami, to taka elewacja klasyczna,w kolorze białym, aż się prosi ja tez do ciebie zagladam teraz jak sa drzwi ta biala elewacja nawet mi sie podoba. ale wczesniej, szczegolnie zima wydawala mi sie za biala, taka chorobliwie blada jak tabletka aspiryny teraz musze zrobic jakis kolor bo za dlugo trulam mezowi (a on byl za pozostawieniem bialej) i kupilismy farbe i pigmenty do zrobienia koloru dlugo bym nie pozyla gdybym dzis mu powiedziala "kochanie miales racje, biala elewacja jest piekna, zostawmy tak jak jest" najpierw by walnal na serce ze mu powiedzialam ''kochanie'' a pozniej by sie wzial za mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 16.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 googulek, ale ta biała elewacja jest taka elegancka! To moze postaw na swoim i zrób w kolorze złamanej bieli W końcu biała jest zbyt blada, ale po dodaniu odrobiny pigmentu- od razu lepiej! I wyjdzie na twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Jeszcze muszę dopytać o to odlotowe lustro.Gdzie je kupiłaś? lustro kupione na ebay za cale 60 euro w sobote odbieram, ale wiem ze bedzie piekne. Nie wiem z jakiego drewna jest ramka ale jest pieknie przetarta na szaro bialo i chyba wyladuje w nowej lazience walcze tez u tego samego sprzedawcy o duza stojaca lampke. Klosz ma brzydki (od razu wymienie) ale nóżka drewniana, postarzana jest cudna .NIe ma przypadkiem jeszcze jednego ?Ciekawe ,czy wysłał by je do Polski?Też myślałam o swojej górnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.07.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 lustereczko jedyne jak ja a tak na serio to uzywane, wiec mysle ze mial tylko jedno od tego samego faceta kupilam tez duza stojaca lampke ale jeszcze nie odebralam. Jak juz bedzie moja to wkleje zdjecia. A dzis wylicytowalam piekne dwie lampeczki - zdjecia za chwile w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 lustereczko jedyne jak ja a tak na serio to uzywane, wiec mysle ze mial tylko jedno od tego samego faceta kupilam tez duza stojaca lampke ale jeszcze nie odebralam. Jak juz bedzie moja to wkleje zdjecia. A dzis wylicytowalam piekne dwie lampeczki - zdjecia za chwile w dzienniku Szkoda Ale lampeczki to żeś wyhaczyła zarąbiste.Już Ci zazdroszczę :wink:Tylko zastanawiam nad przeznaczeniem tych kuleczek na tym łobrazku/ wydaje mi sie ,że do sypialni pasują akurat(ale dzisiaj mam jakieś sprośne skojarzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.07.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 ty nie dobra dziewczynko ! wiesz beatko to lustereczko jest ze sklepu SIA, moze w polsce tez maja siec? Zreszta, wydaje mi sie ze teraz w sklepach coraz wiecej takich ladnych dodatkow, napewno znajdziesz lustro swoich marzen ja wciaz sie zastanawiam czy lazienke zrobic w takim stylu czy sypialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Znalazłam coś takiego we Wrocławiu ,chyba się tam przejadę. http://www.duncan.com.pl/oferta_dla_domu/sia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.07.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 bingo ! zobaczysz maja fajne dekoracje, masa sztucznych kwiatow (ale nie takich rynkowo-cmentarzowych), piekne szklane wazony, obrusy, serwetki a na swieta cudne choinkowe ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Do tej pory sklep ,który wprawia mnie w euforię to Almi Decor.Jak tylko mam okazję ,to zawsze go odwiedzam i oczywiście kończy się to zawsze jakimiś drobnymi zakupami.Poszukuję lustra do górnej łazienki ,takiego trochę w stylu barokowym,które uatrakcyjniło by nieco jej ascetyczny charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.07.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 znam, znam w zielonej gorze tez jest jeden i zawsze sie slinie jak tam jestem widzialam tez ze sprzedaja meble, niektore to chyba unikaty beatko my tu sie z iwonka rozpisywalysmy o twoich plytkach. Kupilas te biale oktogonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Kupiłam ,kupiłam i jeszcze muszę na nie poczekać Będą pod koniec lipca ,czas oczekiwania ok.3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Kupiła, kupiła i ja z zapartym tchem czekam na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 no nie chyba w jednym czasie myślimy Dobry wieczór zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.07.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 no to sie dopisuje do czekajacych ty beatko wzielas chyba czarne kwadraciki, a jakie sa jeszcze kolory ? No i jaka cena tych kwadracikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 ja widziałam jeszcze takie beżowe, ale to już chyba z innej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 no nie chyba w jednym czasie myślimy Dobry wieczór zapomniałam Telepatia jaka ,czy co? Aktualnie czekam jeszcze na wszystko ,we środę ma dojść pierwsza dostawa płytek ,cały podłogowy gres + moja wytęskniona boazeria .Aż kwiczę z podekscytowania!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja o sobie już nie wspomnę Nie zapomnij fotek wkleić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Wzięłam czarne ,po 4zł za sztukasa,ale masz rację Iwonko , widziałam też beżowe,ale to już chyba nie ten efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja o sobie już nie wspomnę Nie zapomnij fotek wkleić!!! Fotki bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.07.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Tak sie pytam o te kolory bo ja kiedys w starym mieszkaniu mialam takie biale plytki na scianie a do nich granatowe kwadraciki. Tez fajnie to wygladalo. A teraz sobie tak mysle ze moze sa czerwone kwadraciki i ze moze fajnie to bedzie wygladalo a moze ja juz jestem zmeczona i majacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts