dardurdka 19.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Zależy do jakich mebli i blatów i co chce się osiągnąć... Choć ja też planuję czarne zaraz wkleję beżowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.07.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 to ja juz sie nie doczekam spadam do wyra bo jutro znow na kopach maz bedzie musial mnie zwalic z wyra a ja bede blagac o ''jeszcze piec minut'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000000c499f00/1/138/PSeEJOr84T_odrnpGSrip2Dt5gSCOvHd.jpga czerwone zaraz też bedom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Tak sie pytam o te kolory bo ja kiedys w starym mieszkaniu mialam takie biale plytki na scianie a do nich granatowe kwadraciki. Tez fajnie to wygladalo. A teraz sobie tak mysle ze moze sa czerwone kwadraciki i ze moze fajnie to bedzie wygladalo a moze ja juz jestem zmeczona i majacze Jak juz widzisz czerwone plamki,to na pewno jest to oznaka choroby A tak na poważnie czerwone wstawki nie będą takie ponadczasowe.Te czarne to chyba do wszystkiego bęa pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 czerwone to tylko takie znalazłam... ale jakieś rozeznanie mieć chociażby po łazience, jak znajdę podłogę to wkleję, ale już nie dziś http://images38.fotosik.pl/144/d4082536b5b17693med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Jezzzu ,ale Ty szybka jesteś Ja już nie wiem ,wszystkie ładnie wyglądają ,ale czarne sa ,jak dla mnie, wyrazistsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 a ja tak sobie pomyślałam, że gdyby były niebieskie albo w niebieski/wrzosowy motyw kwiatowy (prowansalski) to chciałabym takie dla ożywienia ciemnych blatów bo ja planuję czarne... ale jak zwykle to co mnie się marzy jeszcze nie wymyślone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Na pewno jeszcze nie jedna koncepcja się pojawi .Ja przez etap Prowansji już przeszłam ,obecnie ,dominuje u mnie taki trochę pomieszany styl z przewaga właśnie Prowansji.Być może dlatego ,że wchodzę powoli w podeszly wiek teraz chcę mieć wnętrze bardziej eleganckie ,dystyngowane.Ale Wy jesteście jeszcze siksy mlode ,t na taki styl macie jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 a kiedy mnie się chce już psychicznie odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Andżi, kominek chciałaś http://www.weranda.pl/materialy/2007/11/114/big_11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.07.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 no prawie jak moj musze sie koniecznie wziasc za zrobienie tej obudowy, tzn musze znalezc stolarza ktory moglby ja zrobic poczatkowo zakladalam ze zrobi to moj stolarz od drzwi ale za duzo mi nerwow zjadl przy okazji chcialabym tez zrobic opaske na otwor pomiedzy salonem a korytarzem ktory poczatkowo mial byz zamkniety podwojnymi drzwiami a teraz bedzie otwarty z opaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.07.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a dla uspokojenia, dzis juz mi przeszla podloga z czerwonymi kwadracikami to chyba faktycznie byl objaw jakies choroby no i wracam do pierwszych milosci - podloga ze starej dachowki lub cegly. Ciekawe ile to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.07.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 może jednak dogadasz się z tym, zrobił by podobny motyw wszędzie a opaska super, ja też o nich myślę ale z drzwi nie zrezygnuję, najwyżej będą przesuwane (chowane w ścianę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.07.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 dogadac to napewno by sie dalo ale ja nie chce za swieze to wszystko, nie moglabym z nim rozmawiac i sie nie wnerwiac ze mnie tak w ciula robil ''bezkarnie''. Szlag mnie trafia jak sobie mysle ze facet z umowy sobie nic nie robil, ze jak tylko wzial zaliczke to mial wszystko gdzies. Bog przebacza, ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dardurdko ale cudny kominek znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.07.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 piekny to prawda a do niego twoj piekny ekranik DORFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.07.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam się porannie Drzwi prezentują się b.ładnie, a elewację proponuję jaśniuteńką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.07.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 no Moniu nareszcie ! nie moglam sie doczekac twoich odwiedzin i werdyktu ale wiem z dzienniczka ze walczysz z oknami takze jestes usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 no Moniu nareszcie ! nie moglam sie doczekac twoich odwiedzin i werdyktu ale wiem z dzienniczka ze walczysz z oknami takze jestes usprawiedliwiona nie dostawałam powiadomień i musiałam Cię odszukać Drzwi osadzone w murach prezentują się 100 razy ładniej niż na zdjęciach wcześniej - moim zdaniem idalnie pasują do Twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.07.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 wykorzystam wiec ze zagladasz i poprosze o rade co bys polozyla u mnie w kuchni i w wejsciu. zalozenie jest ze kuchnia jest jednym pomieszczeniem gdzie bedzie rowniez jadalnia w ktorej beda deski debowe. W kuchni takich samych dac nie moge bo idzie ogrzewanie podlogowe. Wejscie jest otwarte na korytarz i salon, gdzie rowniez beda deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts