Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak sie pytam o te kolory bo ja kiedys w starym mieszkaniu mialam takie biale plytki na scianie a do nich granatowe kwadraciki. Tez fajnie to wygladalo.

A teraz sobie tak mysle ze moze sa czerwone kwadraciki i ze moze fajnie to bedzie wygladalo :roll: a moze ja juz jestem zmeczona i majacze :-? :-?

:lol: Jak juz widzisz czerwone plamki,to na pewno jest to oznaka choroby :lol: A tak na poważnie czerwone wstawki nie będą takie ponadczasowe.Te czarne to chyba do wszystkiego bęa pasowały.

Na pewno jeszcze nie jedna koncepcja się pojawi .Ja przez etap Prowansji już przeszłam ,obecnie ,dominuje u mnie taki trochę pomieszany styl z przewaga właśnie Prowansji.Być może dlatego ,że wchodzę powoli w podeszly wiek teraz chcę mieć wnętrze bardziej eleganckie ,dystyngowane.Ale Wy jesteście jeszcze siksy mlode ,t na taki styl macie jeszcze czas.

no prawie jak moj :wink:

musze sie koniecznie wziasc za zrobienie tej obudowy, tzn musze znalezc stolarza ktory moglby ja zrobic :roll:

poczatkowo zakladalam ze zrobi to moj stolarz od drzwi ale za duzo mi nerwow zjadl :evil: przy okazji chcialabym tez zrobic opaske na otwor pomiedzy salonem a korytarzem ktory poczatkowo mial byz zamkniety podwojnymi drzwiami a teraz bedzie otwarty z opaska 8)

dogadac to napewno by sie dalo ale ja nie chce :-?

za swieze to wszystko, nie moglabym z nim rozmawiac i sie nie wnerwiac ze mnie tak w ciula robil ''bezkarnie''. Szlag mnie trafia jak sobie mysle ze facet z umowy sobie nic nie robil, ze jak tylko wzial zaliczke to mial wszystko gdzies.

Bog przebacza, ja nie :evil: :wink:

no Moniu nareszcie ! nie moglam sie doczekac twoich odwiedzin i werdyktu :wink:

ale wiem z dzienniczka ze walczysz z oknami takze jestes usprawiedliwiona :D

nie dostawałam powiadomień i musiałam Cię odszukać :wink:

Drzwi osadzone w murach prezentują się 100 razy ładniej niż na zdjęciach wcześniej - moim zdaniem idalnie pasują do Twojego domku :wink:

wykorzystam wiec ze zagladasz i poprosze o rade :wink: co bys polozyla u mnie w kuchni i w wejsciu. zalozenie jest ze kuchnia jest jednym pomieszczeniem gdzie bedzie rowniez jadalnia w ktorej beda deski debowe. W kuchni takich samych dac nie moge bo idzie ogrzewanie podlogowe. Wejscie jest otwarte na korytarz i salon, gdzie rowniez beda deski :-?