monia i marek 21.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To nie problem, że będą deski - u mnie będzie podobnie A jakie będą meble w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.07.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 deski to nie problem, problemem jest ogrzewanie podlogowe. wydaje mi sie ze nie wolno na tym ukladac desek o grubosci 22 mm. Ja najchetniej dalabym faktycznie wszedzie deske, ale nie moge zrezygnowac tez z ogrzewania podlogowego bo juz za pozno zeby to przerabiac i wieszac grzejniki. Myslalam wiec o starej dachowce lub o lupanym kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Miałam na myśli, że nie jest problemem łaczenie desek z czymś... Ja bym dała podłogę imitującą kamień. Można kupić naprawdę ładne płytki, które wyglądają jak wyciosane z kamienia. U mnie wklejałam w dzienniku takie propozycje, ale to było chyba ma 3 lub 4 stronie Ja właśnie o tym pisałam, że tak będę robiła u siebie, a salon, korytarze będą z desek lub parkietu. W wiatrołapie planuję też coś takiego jak kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.07.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 mysle ze faktycznie cos znajde, tyle ze ja bym poszla na upartego i polozyla te deske. Fajnie by to wygladalo, tak jednolicie. Ta przestrzen wydawala by sie wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.07.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a ja powtórzę jeszcze raz... dodaj kamień, żeby właśnie przełamać tą jednolitość... wszędzie deski szybko Ci się opatrzą a tak będziesz miała jakiś kamienny akcent Tylko nie napisałaś jaka ta kuchnia ma być??? A może deski do niej będą bardziej pasować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.07.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 no kuchnia taka wiejsko angielska biale mebelki, drewniany blat, te deski na podlodze az sie prosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 mysle ze faktycznie cos znajde, tyle ze ja bym poszla na upartego i polozyla te deske. Fajnie by to wygladalo, tak jednolicie. Ta przestrzen wydawala by sie wieksza to fakt, że deska w całym domu wyglądałaby świetnie, ale do kuchni to mało praktyczne rozwiązanie, pomimo obecnych dobrych technologii zabezpieczania przed wilgocią. Ja myślę, że ten kamień to naprawdę dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 21.07.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 dobry ale was dawno nie odwiedziałam, pięknie drzwi wyszły andżeliko miodzio jak dla mnie ... widzę, że gadacie o podlodze - to może skontaktuj się z tym facetem co dla mnie robił podłogę ze 100-letniej karpiówki ? On spod Zielonej jest, to masz blisko i robi różne wzory teraz powodzenia kochane dziewczynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.07.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 hej asiu ! juz do niego dzwonilam, napewno sie umowimy w sierpniu zeby mi pokazal wzory i wycenil pokochalam twoja podloge, dlatego tak bardzo jestem ciekawa co jeszcze ten pan ma do zaoferowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 21.07.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 oj ma, ma - jak będę budowała następny dom to się znowu skuszę Andżelika, jak będziesz już w Polsce to daj znać - może się umówimy? nie jest tak daleko, można w weekendzik podjechać samochodzikiem .... okropnie mi się Twój dom podoba - zwłaszcza okna i drzwi i schody i ... ech, chyba wszystko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.07.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 pewnie przyjezdzaj zobaczysz nasza wioseczke, posiedzimy, pogadamy, tesciowa cos dobrego do jedzonka zrobi bedziemy caly sierpien, przesle ci na priv numer tel, jak sie zdecydujesz to smialo dzwon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 21.07.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ale super! za to my zapraszamy na Woodstock!!! zaledwie 2 km od naszego domu - jak siedzimy przed Stajenką to słychać wszystko Poproszę na privka numer i adres Podam mój też Lecę pielić przed domkiem, pa pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.07.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Udanego urlopu Pewnie jak wrócisz, to będzie sporo nowych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.07.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A dziekuje Moniu zdjecia beda na BANK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.07.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Miłego urlopiku Wam życzę!Ładuj akumulatory,ciesz się domkiem,a o pracy zapomnij,przynajmniej narazie Mam nadzieje ,ze relacja z budowy bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daguska 01.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Milego pobytu na budowie! Wasz domek piekniej z kazdym dniem, nasz sie dopiero zaczyna pojawiac:) Pozdrawiamy, i trzymamy kciuki, ze wszytski tak fajne, jak sobie wymarzyliscie bedzie:) papa milego sierpnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.08.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 No kiedy Ty wrócisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.08.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 A po co ma się spieszyć z powrotem, kiedy jej pewnie bardzo dobrze tam gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.08.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Wiem, że dobrze Ale jestem głodna nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.08.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 hej kobitki jestem juz w domku i postaram sie o nowe zdjecia i krotki opis budowlanych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts