googulek 05.10.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 iwonko doczekasz sie szybciej niz myslisz a planowanie, myslenie nad tymi wszystkimi pierdolami, marzenie o nich to tez wykonczeniowka mozna wiec powiedziec, ze ty i ja juz od roku wykaczamy swoje domki - tzn ja swoja mala chatke a ty swoj piekny dworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 bez przesady, po dłuższym zastanowieniu i drugiej szansie na budowę na 100% wolałabym Twój domek!!! Nie żartuje, może nawet już bym w nim mieszkała, gdybym nie zwracała uwagi na szczegóły, które jednak w Twoim przypadku niewątpliwie dodają nieziemskiego uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.10.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 i my babki wlasnie tak mamy - jak mamy wlosy krecone to chcemy proste, jak mamy proste to marza sie krecone ty bys sie zdecydowala na moja wiejska mala chatke a ja po nocach snie ze mieszkam w pieknym prawdziwym dworku, albo w jakims palacu - no wlasnie, palacyk tez moglby byc a co se bede zalowac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Normalnie Cię uwielbiam Lecę bo mąż z bratem dzwonią że jeż przyszedł do nas na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.10.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Buziaczki Iwonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witaj!! masz bardzo dobry gust!!! bardzo podoba mi sie w Twoim domku! będę zaglądac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.10.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 zagladaj, zagladaj - zapraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daguska 05.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 hej hej, to ja znow - masz moze (lub mozesz zdobyc i wkleic) fotke tych listew? bardzo oko ciesza, wiec jesli tu u nas sa, to przejada te 500-600km tez:)) DZIEKUJE (pisze maz, tak apropos, z konta zony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 styl pisania prawie jak mój cytuje: " za cholere nie potrafie wsyawiac zdjęć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ależ piękne inspiracje Ta "łupana" podłoga z kamienia strasznie mi się podoba To naturalny kamień??? Ile kosztują takie płytki/mozaiki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.10.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 tzn, chcesz inne zdjecia niz w dzienniczku? Bo chyba nie lepszego nie mam mysle ze w polsce tez dostaniesz taka plyte z MDF, my zamawialismy plyty ktore byly dkugie na 2,48 m i 1,20 chyba szerokie. Z takiej plyty wychodzilo iles tam sztuk gotowej listwy na 11 cm szer. Mam nadzieje ze jasno pisze - a na skroty : kupujesz cale plyty z MDF i prosisz o pociecie na szerokosc jaka ci odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.10.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ależ piękne inspiracje Ta "łupana" podłoga z kamienia strasznie mi się podoba To naturalny kamień??? Ile kosztują takie płytki/mozaiki??? te lupane to faktycznie kamien, cena za metr 116 euro - powalilo ich ! na niektorych zdjeciach widac ceny - jak dla mnie z kosmosu nie przygladaj sie za bardzo bo bedziesz chorowac jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.10.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 styl pisania prawie jak mój cytuje: " za cholere nie potrafie wsyawiac zdjęć" no widzisz, to dobrze trafilas - na swojego a ze ja dobrze wychowana, to w twoj dzienniczek tez zajrze, chociaz mam wrazenie ze tytul mi znany i ze juz musialam bez zapowiedzi cie podgladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.10.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Boże ten stół jest bajeczny! I nawet podłoga z takich płyt co wkleiłaś Cudo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.10.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Boże ten stół jest bajeczny! I nawet podłoga z takich płyt co wkleiłaś Cudo!!! przeznaczenie, mowie ci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Hejka !Angi wszystkie płytki zamieściłaś cudowne Ceny tez niewiarygodne,ale jak bym miała Ci coś doradzić ,to na podłogę nie bierz porowatych.Zarobisz się dziewczyno ,są ciężkie w utrzymaniu czystości ,a z czasem to i nawet nawet szczoteczka do zębów nie pomoże . Wiem ,co piszę ,bo obecnie mam ten problem. Zrób takie jak moje ,a będziesz zadowolona.One do Twojego domu się lepiej wpasują niż u mnie. Te małe rude też mi się podobają ,ale musiałby to być inny kolor.Ja za te białe płaciłam 90 zł na allegro,tak ,że cena nie jest zbyt wygórowana. A mebelki miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nie kus mnie kobitko bo ja faktycznie nad twoimi plytkami sie baaaaardzo zastanawiam ! a ze ja z tych upierdliwych jestem to chcialabym je znalezc w mniejszym rozmiarze (tak jak u kasiorka) i a kosteczki zeby byly z lupka - takie antracytowe cos napewno wymysle, musze tylko troche sie "streszczac" z tym mysleniem bo chcialbym je kupic tu, podac do polski zeby ladnie czekaly do grudnia jak mezulek wpadnie na budowe i w mig je polozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Sama wiem po sobie ,że wybór płytek nie należy do najłatwiejszych.Najgorsze jest to ,ze rozterek z tym związanych jest cala masa, a po położeniu szybko się zapomina .Rzeczywiście mniejsze są o wiele zgrabniejsze ,pytaj kasiorka ,gdzie ona kupiła swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 juz pytalam, sa z anglii, cena za metr 1000 zl ! a mi potrzeba jakies 20 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ona ma jeszcze z tym wzorem po bokach ,ale może same biało -czarne by kosztowały mniej .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts