Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D :lol:

Dobre by to było, z granit nie było by problemu, jestem pewna, tylko nie wiem jak z marmurem, ale ten biały to cholernie twardy jest więc nie powinien się łamać? Choć mój M nie lubi takich rozrywek, w końcu to z odpadów się robi więc i koszt mały i nawet widziałam u nich na składzie taki marmur pozostały z czyjegoś parapetu :lol: hmmm...

jak nie znajdziesz gotowców to zamówimy podwójną ilość :lol:

:D :lol:

Dobre by to było, z granit nie było by problemu, jestem pewna, tylko nie wiem jak z marmurem, ale ten biały to cholernie twardy jest więc nie powinien się łamać? Choć mój M nie lubi takich rozrywek, w końcu to z odpadów się robi więc i koszt mały i nawet widziałam u nich na składzie taki marmur pozostały z czyjegoś parapetu :lol: hmmm...

jak nie znajdziesz gotowców to zamówimy podwójną ilość :lol:

albo i poczworna : ja na swoj przyszly dworek a ty na swoja przyszla wiejska chatke ! :wink:

ja na razie to nie mam nic do roboty :lol: Poza obiadkiem i pracą mgr od której już mi się nie dobrze robi (po co pisać niektóre rzeczy ogólnie znane??? bez sensu!)

no i nie nazekaj : obijaj sie ile sie da, opierniczaj sie na maksa, sciemniaj jak mozesz - wszak my z tych ksiezniczkowatych jestesmy :D 8)