dardurdka 06.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 mnie też się podobają takie drobniejsze, bo do takich małych kuchni jak my mamy z Andżi to lepszy efekt by dały... mam gdzieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dostępne w Holandii, ale qrcze nie wiem jak się nazywają i jakiej są firmy http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000001230a93a/1/94/Q1lyXpXz7D9T-xE4zpHNlIqtMZySnQWD.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 szybsza niz wiatr, dobrze myslisz milutka chociaz bym sie miala usra---c to znajde te plytki w ludzkiej cenie a jak nie, to ofiaruje swoje cialo mezulkowi, moze zmieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 To jak już znajdziesz to zgapię a jak nie to ja mojego tak będę męczyć aż mi z granitu i białego marmuru powycina takie kwadraciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 GRATULACJE!!! Właśnie zobaczyłam że Twój dzienniczek został wyświetlony ponad 10000 razy To dlaczego nikt się tu nie odzywa poza nami, no i paroma innymi osobami z doskoku??? Podglądacze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.10.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ty To masz dobrego pomysła ,jak masz taka możliwość to ja wykorzystaj.no nic chętnie bym z Wami jeszcze pogaworzyła ,ale muszę się zrywać do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale my obrotne babki jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ty To masz dobrego pomysła ,jak masz taka możliwość to ja wykorzystaj.no nic chętnie bym z Wami jeszcze pogaworzyła ,ale muszę się zrywać do pracy no dobra beauty, ty jedna rozsadna jestes ! to co iwonko, posluchamy i tez sie wezmiemy za jakas robote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dobre by to było, z granit nie było by problemu, jestem pewna, tylko nie wiem jak z marmurem, ale ten biały to cholernie twardy jest więc nie powinien się łamać? Choć mój M nie lubi takich rozrywek, w końcu to z odpadów się robi więc i koszt mały i nawet widziałam u nich na składzie taki marmur pozostały z czyjegoś parapetu hmmm... jak nie znajdziesz gotowców to zamówimy podwójną ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja na razie to nie mam nic do roboty Poza obiadkiem i pracą mgr od której już mi się nie dobrze robi (po co pisać niektóre rzeczy ogólnie znane??? bez sensu!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dobre by to było, z granit nie było by problemu, jestem pewna, tylko nie wiem jak z marmurem, ale ten biały to cholernie twardy jest więc nie powinien się łamać? Choć mój M nie lubi takich rozrywek, w końcu to z odpadów się robi więc i koszt mały i nawet widziałam u nich na składzie taki marmur pozostały z czyjegoś parapetu hmmm... jak nie znajdziesz gotowców to zamówimy podwójną ilość albo i poczworna : ja na swoj przyszly dworek a ty na swoja przyszla wiejska chatke ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a może będziemy się zamieniać jak już wykończymy, ja trochę pomieszkam w Twoim a Ty w moim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ja na razie to nie mam nic do roboty Poza obiadkiem i pracą mgr od której już mi się nie dobrze robi (po co pisać niektóre rzeczy ogólnie znane??? bez sensu!) no i nie nazekaj : obijaj sie ile sie da, opierniczaj sie na maksa, sciemniaj jak mozesz - wszak my z tych ksiezniczkowatych jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 oj tak! od urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a może będziemy się zamieniać jak już wykończymy, ja trochę pomieszkam w Twoim a Ty w moim??? ok ale mezow nie zamieniamy, bo jam wielka zazdroscnica jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No co Ty! Posądzasz mnie o taką perwersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 gdzie tam, ale ty obiadki gotujesz a ja nie cierpie pichcic jeszcze mu sie spodoba, i co bedzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 mój to rzadko obiadki jada w domu, raczej dla reszty rodziny gotuję, głównie dla Kingi bo się w przedszkolu nie najada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.10.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a to spoko, moim malym hiena powinno wiec sie spodobac teraz ja zaczne troche sciemniac, i wezme sie za robote bo mnie jeszcze z nowej pracy wyleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a no tak! To Ty już zaczęłaś Koniecznie napisz mi jak się pracuje??? Może być na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts