googulek 29.10.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 o kurka, to musze tam zadzwonic wielkie dzieki kolezanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 tu jest więcej producentów jest kilka ( przynajmniej tych których znalazłam poprzez net oto oni http://www.ceramika.roginski.pl/index.php?tresc_str=oferta_pp.dat z tej strony skopiowałam zdjęcie wystawiają też na allegro trzeba wpisać cotto Pan odpowiada na pytania, zamówiłam próbki tych płytek próbki gratis , przesyłka 40 zł taki mały myk ale przynajmniej zobacze jak toto wygląda http://www.stachowicz.com.pl/index.php?modul=wnetrza&rodzaj=podlogi zapytałam o ceny, ale odzew zerowy http://www.mikulska-klinkier.pl/sklep/Pytki+podogowe+rcznie+formowane_c60.html http://www.ceramika-kufel.pl/index.php?lang=pl&str=oferta http://www.konserwacje-zabytkow.pl/index.php?cPath=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.10.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a zapomniałam o cenie - 158 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Przeleciałam Twój dziennik i mam taki wniosek że płytki na podłogę to najbardzie j widziałabym te http://img96.imageshack.us/img96/6345/dscf2910.jpg lub podobne jeśli na ścianach mają sie pojawić te płytki http://img143.imageshack.us/img143/6573/dscf2903n.jpg one nadają styl rustykalny, do nich napewno nie będzie pasowało czarno-białe cudo na podłogi, który pasuje do wnętrz angielskich. Przepraszam ale piszę nieskładnie, mam problem z zębem i nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.10.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 z tego co pamietam, to te duze jasne byly dosc grube - w sam raz pod nasze deseczki. Moze w sobote znajde czas i podjade jeszcze raz je podotykac czas ucieka, musze sie troche ''streszczac'' z tymi plytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.10.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Tylko jak to myć??? Zwłaszcza te rowki?? Mam w domu jedne płytki niemal gładkie o lekko chropowatej strukturze i cholerka myć jest je ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.10.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 no wiem, ale tak sobie mysle ze myciem bede sie martwic pozniej moze meza zatrudnie do machania szmata no bo skoro polozy te plytki to powinnien tez sie nimi zajac - jakos trzeba sobie w zyciu radzic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 no wiem, ale tak sobie mysle ze myciem bede sie martwic pozniej moze meza zatrudnie do machania szmata Jaką szmatą?? jak dla męża -to tylko szczoteczka do zębów wchodzi w grę Ale płytki bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.10.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 o to jest pomysl - szczoteczka do zebow, najlepiej swoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 o tak, szczoteczka idealnie się nadaje do czyszczenia tych zagłębień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 03.11.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Piękny ten Twój domek googulek. Można wiedzieć z jakiej firmy masz okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jej Andżi!!!! Gdzie Ty się podziewasz??? Jak tam wybór płytek??? Jestem bardzo ciekawa co jeszcze wynalazłaś??? Mam nadzieję, że samopoczucie coraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.11.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jestem, jestem, wszystko czytam tylko czasu troche brak na pisanie z plytkami jestem daleko w polu, wciaz nic nie wybralam. Ostatnio probuje sie dogadac ze stolarzem w sprawie obudowy kominka Mysle tez o kuchni, tak bardzo bym chciala piekna kuchnie jak beauty ale zielone znikaja w przerazajacym tempie a nie dorobilam sie jeszcze maszyny zeby drukowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Z tymi zielonymi to Ci nie podpowiem bo sama na nic nie wpadłam A kuchni się doczekasz, zobaczysz, a już na pewno wcześniej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.11.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Piękny ten Twój domek googulek. Można wiedzieć z jakiej firmy masz okna ? witam i z przepraszam ze tak sie ociagalam z odpisaniem ale ja czasami z tych leniuchowatych jestem nasze okienka byly kupione w ''naszych'' stronach - okna BEMA Swiebodzin. Jezezli podobaja ci sie takie ozdobne profile to wydaje mi sie ze teraz wiekszosc producentow takie posiada w swoich ofertach, trzeba tylko o nie pytac bo moze sa malo popularne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.11.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Z tymi zielonymi to Ci nie podpowiem bo sama na nic nie wpadłam A kuchni się doczekasz, zobaczysz, a już na pewno wcześniej niż ja mam nadzieje ze sie doczekamy ale sama wiesz, ja bym chciala juz ! ostatnio wogole chodza mi po glowie szalone mysli - moze sprzedac ta chatke i zaczac od nowa, budowe malego dworku pisze to calkiem powaznie, i to mnie przeraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dom jest piękny więc długo byś nie czekała na kupca Ale chce Ci się przez to wszystko przechodzić jeszcze raz??? Ja raczej budowałam z myślą że to na całe życie, ale od zawsze chodziło mi po głowie, żeby się wyprowadzić do cieplejszego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.11.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 podoba mi sie to budowanie. mysle ze ta chatka to nie do konca ''to'', moze dlatego ze jest rezultatem kompromisu, ale czy w sprawie domu nalezy isc na kompromis? Zaczelismy budowe z mysla o miejscu na wakacje, teraz budowalabym z mysla o domu na zawsze ! skoncze chatke puchatke i cierpliwie bede czekac na to co mi zycie przyniesie bo czuje ze to nie koniec moich przygod budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hmm, mój dworek też był kompromisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts