Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze : Chatka Puchatka, nasze budowanie na odleglosc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za odpowiedź w sprawie okien. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego domku. Zawsze marzył mi się domek w stylu dworku. My z mężem jesteśmy dopiero na poczatku tej drogi, tzn. przed kupnem projektu. Może sam domek nie będzie aż tak przypominał dworku, ale wnętrza urzadzę właśnie w takim stylu. A domek to "dom w lubczyku" z archonu z pewnymi zmianami. Pozdrawiam i dalej będę śledzić Twój dziennik i Twoje pomysły :D

Angi,co u CIĘ? stęskniłam się ,co się dzieje w chatce?

w chatce wieje nuda :( nie ma komu robic, nie ma czym robic :-? jestesmy na takim cholernym etapie ze na odleglosc juz sie raczej nic nie da zalatwic. Ale na swieta jedziemy do Polski takze jest nadzieja ze cos ruszy :wink: doszlam do wniosku ze jednak plytek z tad nie bede ciagla bo to malo realne zebym zalatwila jakis transport za ludzka cene :roll:

beatko, jak jezdzilas za klamkami, obily ci sie moze o oczy jakies czarne z metalu matowego ?

cześć Googulek, pojawiam się wreszcie... :D pewnie już mnie nawet nie pamiętasz, ale nie rzutuje... :lol:

tak czy siak przyszłam powiedzieć, że Wasz dom prezentuje się pięknie a drzwi wejściowe po prostu miodzio! 8)

schody są świetne, drzwi wiadomo, a stół do kuchni też bym taki chciała, tylko okrągły (gdzie go kupisz?)

pozdrawiam i powodzenia w dalszym ciągu! 8)