googulek 10.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 hmm, mój dworek też był kompromisem o kurka, szkoda ze ja do takiego kompromisu nie doszlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Zależy co jest punktem wyjściowym, ja niewiele zwojowałam ale się cieszę, że chociaż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 10.11.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Dzięki za odpowiedź w sprawie okien. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego domku. Zawsze marzył mi się domek w stylu dworku. My z mężem jesteśmy dopiero na poczatku tej drogi, tzn. przed kupnem projektu. Może sam domek nie będzie aż tak przypominał dworku, ale wnętrza urzadzę właśnie w takim stylu. A domek to "dom w lubczyku" z archonu z pewnymi zmianami. Pozdrawiam i dalej będę śledzić Twój dziennik i Twoje pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 11.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jakie cegły daliście na komin? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Angi,co u CIĘ? stęskniłam się ,co się dzieje w chatce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.11.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Angi,co u CIĘ? stęskniłam się ,co się dzieje w chatce? w chatce wieje nuda nie ma komu robic, nie ma czym robic jestesmy na takim cholernym etapie ze na odleglosc juz sie raczej nic nie da zalatwic. Ale na swieta jedziemy do Polski takze jest nadzieja ze cos ruszy doszlam do wniosku ze jednak plytek z tad nie bede ciagla bo to malo realne zebym zalatwila jakis transport za ludzka cene beatko, jak jezdzilas za klamkami, obily ci sie moze o oczy jakies czarne z metalu matowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.11.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jakie cegły daliście na komin? Pozdr GRAZI, zabij ale nie pamietam producenta - wiem tylko ze zamawiane w pobliskiej hurtowni i nie byl to jakis znany-wiodacy producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 12.11.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 chodziło mi bardziej o kolor do antracytu, dzisiaj muszę zamówic Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.11.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 chodziło mi bardziej o kolor do antracytu, dzisiaj muszę zamówic Pozdr przepraszam ale nie zrozumialam a kolor mamy taki cieniowany grafit. Jak przykladalam dachowke to zupelnie nie pasowala ale na dachu wyszlo OK - na szczescie napewno cos znajdziesz i zamowisz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.11.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej! Takie czarne klamki widziałam, nazywają się retro albo stary dwór zaraz poszperam to znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 http://www.salon-klamek.pl/sc-3-klamki_retro.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.11.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 znow jestes wielka ! klamka telimena bedzie moja dzieki wielkie Iwonko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hej!!! Moja też!!!! albo boryna!!! a najbardziej to mi się podobaja te okienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.11.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ciekawe tylko czy dostane ta pierdolke co sie zaklada tam gdzie dziura na klucz. Jakos czarnej nie moge znalezc. Ide zobaczyc jak wygladaja twoje klameczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Są wszystkie pierdołki w akcesoriach Cieszę się że mogłam pomóc Tobie też Arctico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Tak sobie schowałam "ku pamięci"... gdzie tam jeszcze do klamek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.11.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 iwus, znalazlam ! normalnie nie wierze, a walkowalam ten temat od kilku miesiecy masz wielkiego buziaka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mmmmuuuuaaaaa Doleciał A na przyszłość przyjdź do mnie z zapytaniem, wiele już stron www przeleciałam w swoim życiu więc mam troszkę rozeznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 12.11.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 cześć Googulek, pojawiam się wreszcie... pewnie już mnie nawet nie pamiętasz, ale nie rzutuje... tak czy siak przyszłam powiedzieć, że Wasz dom prezentuje się pięknie a drzwi wejściowe po prostu miodzio! schody są świetne, drzwi wiadomo, a stół do kuchni też bym taki chciała, tylko okrągły (gdzie go kupisz?) pozdrawiam i powodzenia w dalszym ciągu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts