googulek 17.11.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 hej Jasiu, oczywiscie ze cie pamietam w koncu sledzilam dzienniczek, zagladalam do komentarzy, wiem ze ci sie sliczna Tosia urodzila a z drzwi FIORD jestem super zadowolona, ciesze sie ze natrafilam na nie dzieki tobie hmm, co do stolu to nie wiem gdzie go kupie. Pamietam ze Monia (krolowa roz) kiedys mi wynalazla sprzedawce na allegro - MEBLOWOSK- czy jakos tak, jezeli nie zamowie u nich to wynajde stolarza ktory mi zrobi podobny jezeli chcesz okragly to moze tez popytaj stolarza, zrobi ci wymiar taki jak potrzebujesz, i ogolnie wszystko bedziesz mogla zamowic po swojemu fajnie ze wpadlas, pozrdrawiam cie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 17.11.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witaj, oglądałam zdjęcia Twojej kanapy, wiesz jeśli to Ikea to nie kupuj. Miałam bardzo podobną i też taki fotel. Pod spodem to trzymało się na rzepach i wszystko zjeżdzało na podłogę, po pięciu minutach pokój zmieniał się w koszmar. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.11.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no tez zes mnie dobila a ja tak sie na nia napalilam ale jezeli te poduchy maja mi sie wciaz przesuwac to bede sie wnerwiac mialam kiedys taka kanape ze jak sie siedzialo to po 10 minutach nie siedzialo juz sie na kanapie tylko na ziemi no coz, trza szukac cos lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Andżi, żyrandol jest boski o lustrze nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.11.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no to teraz mozesz spokojnie wracac do papierkow mam gest, tobie wiec tez wybaczam milego dnia milutka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Aleś kobitko narobiła zakupów Piękne lustro ,a i skorupy słodziutkie wynalazłaś .Te w kolorze kawy z mlekiem wpasowały by mi się do kuchni .Widzę ,że już jesienna chandra minęła ,humorek o niebo lepszy .Niedługo przyjeżdżasz do PL? To pewnie dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a na budowie coś działacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a właśnie zapomniałam o tych talerzach Jak je zobaczyłam pierwszy raz to od razu się zakochałam... powiedz skarbie ileś dała za komplet i oby było tanio to też sobie sprawię... są przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.11.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 faktycznie chandra minela bo nadchodzi moj uwielbiony okres przygotowan do swiat no i tak jak piszesz wyjazd sie zbliza wiec laze z usmieszkiem na gebie bo sie nie moge doczekac dzis mam ochote sobie kupic jakies nowe pachnidlo, nie wiem tylko czy sie wyrobie w porze obiadowej bo po pracy jakos mi sie nie chce, tylko do domku ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.11.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a na budowie coś działacie? tak tesciu pali w piecu a tesciowa pozadki swiateczne robi ! a na powaznie nie dzialamy nic ale niebawem sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a na budowie coś działacie? tak tesciu pali w piecu a tesciowa pozadki swiateczne robi ! a na powaznie nie dzialamy nic ale niebawem sie zacznie Aleś się cwaniaro ustawiła!!!Przyjedziesz na gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.11.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a właśnie zapomniałam o tych talerzach Jak je zobaczyłam pierwszy raz to od razu się zakochałam... powiedz skarbie ileś dała za komplet i oby było tanio to też sobie sprawię... są przepiękne ja ten komplet kupilam za 50 euro (6 wielkich, 6 duzych i 6 srednich talerzy) ale gdybym chciala dokupic to sztuka w sklepie kosztuje okolo 18 euro takze moge zapomniec albo robic kolacje tylko na 6 osob i bez zup jedyna moja nadzieja to przeceny, moze beda je sprzedawac za pol darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.11.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a na budowie coś działacie? tak tesciu pali w piecu a tesciowa pozadki swiateczne robi ! a na powaznie nie dzialamy nic ale niebawem sie zacznie Aleś się cwaniaro ustawiła!!!Przyjedziesz na gotowca no przeciez ja princessa jestem, przeciez pisalam sprzatac nie wypada a palic w piecu tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Kobieto, toś Ty za darmo wzięła Nie ma więcej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.11.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a no nie ma ale naprawde wygladaja bardzo ladnie, jak nakrywam do stolu to az zal mi ich brudzic takie sa sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Wcale się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.11.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 też mi się bardzo podobają takie kanapy ale kanapy w tym stylu robi nie tylko ikea (choć ona ma najlepsze ceny zapewne) - zobacz chociażby tu http://www.mylivingroom.pl/produkt.php?profil=3 albo tu http://www.meblomoda.pl/prd.php?idp=4&prd=55 - można wybrać różne materiały obiciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.11.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dziekuje Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 05.12.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witaj Googulek!!! Ja jestem stałym gościem w Twoim dzienniku ale cichym. Bardzo podoba mi się domek. Piękny styl. Przepiękne schody. Tez bym takie chciała, ale nie wiem czy będzie mnie na takie stać a drugi problem to mój M, który nie jest przekonany do białych drzwi, okien itp. A ja uwielbiam jak w domu jest słonecznie i jasno, ale też przytulnie. Wszystko u Ciebie takie ładne i słodkie i tak powinien wyglądać prawdziwy dom. W mojej przyszłej kuchni planuję zmałpować Twój piękny okrągły stoliczek i cztery identyczne krzesełka. A ten kominek... jest piękny .Tylko kolor musiałby być prawdopodobnie dobrany do okien czy drzwi. My planujemy zrobić normalną kotłownię a kominek wyeliminowaliśmy, bo się brudzi i trochę niebezpiecznie dla małych dzieci. Dlatego to cudeńko byłoby wspaniałym zamiennikiem. Tylko.... ile to kosztuje??? Pytam, bo nie chcę robić sobie złudnych nadziei i za bardzo bujać w obłokach Pozdrawionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 05.12.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 hej Michasia, fajnie ze do mnie zagladasz a za kominek babka wola 400 euro, ale moze troche zejdzie z ceny na ebay znalazlam tez podobne z niemiec za 359 euro ale jakos wole zobaczyc i dotknac niz zamawiac w ciemno, tym bardziej ze ja po niemiecku ani be ani me jezeli uda mi sie go kupic no napewno wkleje zdjecia wstawionego w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts