Beauty 11.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Zrób sobie przed zaśnięciem wizualizacje ,że cieszysz się z wygranej sprawy ,a doradcy wójta uciekaja z sadu z podkulonymi ogonkami ,a tak będzie ,zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 11.01.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 teścia to oświeć przy okazji, żeby nie ruszał ... A pytanie odnośnie pokostu zapodaj na FM-ie ogólnym i pewnie znajdzie się na to rada - myslę, że może coś w rodzaju szlifowanka i finitko a że powierzchnia jest raczej nieozdobna to minister dwa razy się rozpędzi i będziesz miala gotowca ... pozdrawiam z zaspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 piękne to lustro, które udało Ci się wylicytować i powiem, Ci, ze nie widac było jakie ono duże zanim je nie postawiłaś na kominku. Cudne inspiracje Toba kierują i czuje, ze stworzysz piekne wnętrza, które będa mi się bardzo podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.01.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a dziekuje bardzo przyznam sie bez bicia, ze ja ogolnie mam bzika na tle luster. W nowym domku to sie dopiero rozkrecam podpatrzalam u ciebie fajny pomysl na prysznic, wieczorem pokaze mezulkowi i jezeli pozwolisz, wymecze cie pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 nie ma sprawy moje wnetrza daleko odbiegaja od Twoich ,ale dziś wiem, ze gdybym miała budowac jeszcze raz własnie takie jak Twoje i Betib byłyby moja inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 14.01.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Googulku, Gdzie ja byłam, że jeszcze tu nie trafiłam:) Jestem zachwycona, piękny dom - fenomenalne drzwi, okna, podłogi; Twoje zamysły dekoratorskie, zamiłowanie do pięknych luster i porcelany bardzo bliskie memu sercu:) NA WIDOK DRZWI WEJŚCIOWYCH ODEBRAŁO MI MOWĘ!!! Będę zaglądać, podziwiać, wzdychać, przyznaję, że parę inspiracji znalazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.01.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 aniu z zielonego, lepiej pozno niz wcale lubie czytac ze sie komus podoba bo ja z tych ciagle watpiacych w siebie jestem ciagle mnie przesladuje mysl, ze sie w tym wszystkim gubie, ze za duzo mieszam, podobaja mi sie rzeczy nie zawsze do siebie pasujace ale ktore maja to cos co przykuwa moja uwage. Czesto sie zastanawialam czy byloby latwiej gdybym miala wory pieniazkow. Mowie sobie : tak, kupilabys wszystko co ci sie marzy do chatki, kazdy szczegol bys dopiescila, wszystko by bylo idealne. Ale czy o to chodzi? Nie ! chyba jednak lubie to swoje polowanie na okazje, lubie sobie cos w tej glowce upierniczyc i cierpliwie do tego dazyc, knuc za co to cos kupic, jak to przemycic przed ministrem finansow . Moze ja jednak cierpliwa kobitka jestem w kazdym razie, napewno jest fajnie miec wszystko na co ma sie ochote, ale jeszcze fajniej jest o tym wszystkim marzyc i spelniac te szalone marzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ty się w czymś gupisz, Ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Angie! jak się zakończyła sprawa z działka ,i czy w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 No właśnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.01.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 a no wlasnie odpisalam i mi wiadomosc wymazalo wiec tak, sprawa sie odbedzie 27 stycznia przed sadem cywilnym rozpisze sie jak juz bedzie po wszystkim. Narazie jestem spokojna, wszak tak sobie mysle : gmina wystawila towar do sprzedazy (nasza dzialke), wycenila na konkretna sume, my te sume wplacilismy kupujac dzialke, kiedy rzeczoznawca gminny ja wycenial bylo mowa o cena za dzialke numer 38/2, a nie za ar dzialki 38/2. Nie rozumiem jak mozna sie pomylic o taka ilosc arow i jeszcze jeden fakt bardzo istotny, jak pisalam, w marcu gmina rusza w naszej wioseczce z wielka inwestycja - oczyszczalnia sciekow - a tu nagle odkrywaja ze czesc tej inwestycji przechodzi przez nasza dzialke. Ale zamiast z nami porozmawiac, sprobowac jakos polubownie to wszystko zalatwic, to latwiej straszyc sadami, kosztami, odsetkami, wszak dla niektorych czas sie zatrzymal w innej epoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.01.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ty się w czymś gupisz, Ty???? oj gubie, sie gubie Dardus. Nawet nie wiesz czasami jak bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nie chcę Cię straszyc, ale takie oczyszczalnie (jeszcze zależy jaka to będzie) często po jakimś czasie po prostu śmierdzą Przewaznie są lokalizowane gdzieś z dala od domostw... Oczywiście nie wszystkie, ale na wsiach, gdzie jest niewiele tych ścieków wpuszczone tam bakterie zjadają się nawzajem i dlatego później to się nie sprawdza... Mam nadzieję, ze ta Wasza będzie OK i dodatkowych zmartwień Ci nie przybedzie trzymam kciuki za Was 27 juz niedługo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.01.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ty się w czymś gupisz, Ty???? oj gubie, sie gubie Dardus. Nawet nie wiesz czasami jak bardzo ! Nic sie nie martw, bo każdemu się to zdarza, tylko nie każdy się do tego przyznaje!! To kto przyjedzie do Polski na 27??? Oboje?? To już masz powód do radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.01.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 A w akcie notarialnym tez jest napisane ,ile kosztuje całość ,czy za ar?bo to jest bardzo ważne ,ale myślę ,że sprawa rozstrzygnie się na Waszą korzyść.Na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 15.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam serdecznie, Piękny dom, super klimaty ... takie "moje" ... Chciałam podpowiedzieć coś w kwestii płytek gdyż sama również baaardzo długo szukałam takich, żeby wyglądały na kamienne a nie płytkowe No i ostatecznie znalazłam gres firmy Cerdomus kolekcja Durango (ja zdecydowałam się na kolor bianco ale inne kolory też są fajne). Z tej firmy ciekawa też jest kolekcja Pietra D'Assisi. W ogóle Cerdomus ma fajne płytki, może nieco gorzej wygląda kwestia finansowa ... Aha - płytki występują w różnych wymiarach (od 20x20 do 40x60 z tego co pamiętam) i na stronie Cerdomusa można sobie wybrać jakiś fajny schemat ich położenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam, Po raz pierwszy w komentarzach, ale z uwagi na to jaki uroczy domek tworzysz, na pewno nie ostatni Dylematy z wyborem gresu doskonale rozumiem, bo sama też męczyłam się okropnie - było wiadomo, że 70 m2 powierzchni to będzie dominanta wyznaczjąca nastepne wybory.... Jeśli nadal interesuje Cię grafitowa podłoga to polecam wątek: http://forum.muratordom.pl/post3947242.htm?highlight=#3947242 Pamiętam też, że ładna grafitowa podłoga jest również w domu Nnataszy: http://forum.muratordom.pl/domek-nnataszy-i-tomka,t17920-120.htm Powodzenia w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.01.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 RENKA i MYCHA, jestescie straszne ! pol soboty przesiedzialam ogladajac kolekcje CERDOMUS a teraz az sie boje zajrzec w watek o szarych podlogach jezeli do wiosny nic nie zamowie to powiem mezowi ze to przez was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 18.01.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nie ma sprawy - zwal to na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 bo wredne towarzystwo na tym forum grasuje i dokucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts