manissan 26.01.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja wiem, że mogło to już być, ale jestem już na kolejnej stronie i nie mogę znaleźć info dot. klamek. Piękne, cudne, chcę takie! :D:D Czy mogę wiedzieć w jakim sklepie zostały zakupione? Jestem pod wrażeniem waszego domku, chciałabym w takim zamieszkać POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.01.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej, fajnie ze zagladasz co do klameczek to wciaz ich nie kupilam bo mam lenia na zakupy ale z tego co pamietam to sa klamki telimena z kolekcji ''stary dwor'' do kupienia chyba w internecie w sklepie ''salon klamek'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.01.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Hej ! Angie! Fajnie ,że masz już dzisiaj lepsze nastawienie .Od razu milej się czyta Twój dziennik Na pewno łatwiej było by Ci ,jakbyś była na miejscu ,a tak informacje dobiegają ,jakby z drugiej ręki ,a to już niekiedy inaczej wygląda.Wyślij faktycznie swojego adwokata do gminy i niech się zorientuje o co chodzi?Trzymam kciuki żeby wszystko się pozytywnie dla Ciebie zakończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj, za sprawiedliwość po twojej stronie miedzy trzymam kciuki. A jakby wójt gminy nie pamiętał, to prześlij mu kartkę z tym szkaradziejstwem na Placu Bastyli i zasugeruj, że możesz mu zrobić powtórkę z 1789. Ja chętnie pomogę. Cóż kolejna historia z testosteronem, który nie umie przyznać się do błędu. A domek jest uroczy i w bardzo podobnym klimacie co moje klimaty. Będę wpdać, a że już nie we Francji to rozumiem, bo sama z tamtąd uciekłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 28.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Twój dom będzie dla mnie inspiracją na pewni Piękne te wszystkie rzeczy które wyszukujesz, parawan do kominka cudo! Na zdjęciach w końcu nie mogę się dopatrzeć, kuchnię zrobiliście tak jak na początku pisałaś od frontu, a jadalnia będzie na miejscu kuchni? Świetny jest ten projekt, ja na Waszym miejscu nawet we Francji bym nie wysiedziała jakbym miała perspektywę mieszkania w takim domu I trzymam kciuki, żeby sprawa rozwiązała się na Waszą korzyść jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 TOSINEK i MECIA jestescie kochane ! buziaki wam sle za mile komentarze, za slowa otuchy ! juz wiem ze dzien bede miala dobry I tak jak piszesz Tosinko, na poczataku przechodzilam zalamke, nic nie dzialalam tylko walkowalam czarne mysli w glowce a teraz czuje ze gory przeniose wojt to faktycznie facet z innej epoki, z nami ''mlodymi'' prawie wcale nie chce rozmawiac a ze mna kobitka to juz wcale ale ja juz go raz postawilam do pionu i widocznie potrzebuje zebym mu odswiezyla pamiec bedzie REWOLUCJA - swiete slowa kolezanko ! No i do Meci, kuchnia faktycznie od frontu, tworzy jedno pomieszczenie z jadalnia. Jak juz beda meble, to napewno bedzie latwiej sie polapac gdzie co stoi milego dnia dziewuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziarek2 29.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Gogulku , mam nadzieję, że się nie pogniewasz zapożyczyłam sobie zdjęcie twoich schodów i drzwi do mojego dziennika, jako inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.01.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a pozyczaj milutka, pozyczaj na zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziarek2 29.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dzięki , a w ogóle to pokazałam mężowi twój domek i męczę go o wszystko , takie drzwi, schody, płotek - ja nie wiem ile on wytrzyma tej bieli ha ha ha, zaczyna przewracać oczami i patrzy się już na mnie dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 18.02.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dlaczego te zdjecia sa takie malutkie? Czy ktos wie przychodzi mi tylko do głowy kryzys ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Angie!mam pytnie na cito....Podaj na jakiej wysokości masz balustradę przy schodach?pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.02.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 to zes mi pytanko zadala tak na oko, powiedzialabym ze okolo 1 m. Ale to tak tylko na oko (a ja okulary nosze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 23.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 hej Ty się nie zadreczja tak ta budową ja tez mialam takie jazdy ale jak juz zamieszkalam to powiedzmy jest ok...chociaz marzenia w glowie zostaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 23.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam przyznając się do podglądania, I też mam dom (na wsi) z dwoma (o zgrozo!) balkonami, dachem kopertowym (a tak chciałam 'stodołę') i kolumnami przed wejściem. I marzenia, które tylko w głowie pozostaną. Ale tak jak napisała betib, mieszkamy i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.02.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Angie ,włącz luuuuzzzz.! ja mam napisane przy okazji dziennika "spełniamy marzenia ",ale niestety nie wszystkie . I tak naprawdę teraz też już bym wybudowała inny dom Chyba każdy tak ma.,nie jesteś przypadkiem odosobnionym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Angie ,włącz luuuuzzzz.! ja mam napisane przy okazji dziennika "spełniamy marzenia ",ale niestety nie wszystkie . I tak naprawdę teraz też już bym wybudowała inny dom Chyba każdy tak ma.,nie jesteś przypadkiem odosobnionym. jestem pewna, że każdy Googolku - głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Przeczytałam Twój dziennik od początku do końca. Jestem pod wrażeniem konsekwencji w urządzaniu domu. Niektóre sprawy opisujesz tak sugestywnie, że ja i "ten, co ze mną mieszka" płakaliśmy ze śmiechu . Pozdrawiam cieplutko i głowa do góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suzuki 25.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ta chatka jest bardzo urokliwa . Przeczytałam ostatni wpis w dzienniku i jestem zaskoczona . Zrobiliście kawał dobrej roboty . Co prawda nie jest to rezydencja , tylko mały domek ,ale za to bardzo gustownie wykończony . Sądzę , że każdy musi iść na kompromisy przy budowie . Nie można mieć wszystkiego . Czasami chodzi finanse , a czasami o względy praktyczne , które przeważają nad tym co nam się podoba . Ja np. polakieruję drewnianą podłogę , chociaż bardziej podoba mi się olejowana . Zachwycają mnie drewniane okna , takie jak u Ciebie lub u Beauty , ale kupiłam plastiki , bo chcę mieć z oknami " święty spokój ", itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 25.02.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dzieki kobitki suzuki, ale mnie pociezylas ! nasze okienka sa plastikowe a ja faktycznie marzylam o o drewnianych. Takze jezeli podobaja ci sie takie ozdobne profile (a robia rozne, rozniaste), mozesz smialo zamawiac plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Andżi ma też plastiki, ale za to jakie Ta to potrafi sobie wszystko obmyśleć Wzorowa dekoratorka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts